Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שולחים קיט נייטרו מחו"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדול DKILLER !!

יופי בגירה , מצאת עם מי להתווכח . כל מה שרשמת זה שטויות , ויש לכל משפט הוכחה סותרת . זה שאין לך נסיון עם המוצר ולא ידע לגביו לא אומרת שהוא הורס מנועים , לא שימושי ולא כדאי נהפוכו הוא הנכון וזו עובדה קיימת בשטח בארץ ! הפגנת בורות בנושא היא דבר די נפוץ במחוזותינו . ואפילו מכוניות אטמוספריות שבדר"כ לא נוהגים לשפר אותן עומדות בשוטים של 50 (כן שוטים קטנים) כמו גדולות בלי חיזוקים של מכלולי המנוע . ואם היית יודע על השימושים שלו לא היית מדבר כך . אני לדוגמא, לא רואה שום הגיון ובחיים לא הייתי קונה 205 ונראה לי מפגר שבכל רמזור תעקוף אותי פולו SDI ולחיות בסרטים שהאוטו מהיר בסיבובים אבל אני לא מציין את זה כשמשהו שואל על אחת למכירה.

שיהיה גם לך לילה טוב ! :wink:

נ.ב

רייספק , תאמין לי שיש אין סוף חוקים וכללים מטומטמים במכס אבל ככה זה לא ניתן לבדוק כל מקרה לגופו. אני מציע , שאם אתה לא מאמין שהבלון יעבור , תפצל את המשלוח ותשלח את הבלון בנפרד , במקרה הכי גרוע, לא יגיע הבלון ובמילא לא הוצאת על הקיט סכום גדול של כסף אז תקנה בלון בגרושים בארץ .

XJR

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוט קטן? מה זה טקילה?

בשפה המקצועית נקרא שוט-shot

בקשר לניטרו. אפשר (וצריך) לקבוע את כמות ההספק שאתה מעוניין לקבל מהניטרו, עפ"י הכמות של ההספק נקבעים הנחירים של הקיט אשר קובעים את כמות החומר המוזרק.

לא מדוייק הרבה יותר סבוך

אני לא רואה שום הגיון לניטרו (אבל כמובן שזאת דעתי האישית) מהסיבות הבאות:

1.אעפ"י מה שאמרו, ניטרו כן מחסל מנועים. השימוש צריך להיות יחסית נדיר ולפרקי זמן קצרים ביותר. כל חריגה מחסלת את המנוע!

לא נכון.

שימוש מקצועי לא יגרום נזק מעבר לבלאי רגיל.

אין הגבלה על זמן שימוש כל עוד יש נוזל בבלון.

2. על מנת שהשימוש בניטרו יהיה בטוח, המנוע צריך להיות מחוזק ומשופר, אם אתה כבר משפר, אז בשביל מה הניטרו? שפר עוד כמה מכלולים וסבבה. לא צריך ניטרו.

גם שגוי.

השיפור שאתה אפילו דיברת בו מתייחס לחיזוקים ואלה כידוע לא מספיקים אז מכאן שבכל מקרה תשתמש ברכיב אחר שיספק כוח.

3. מאחר והשימוש בניטרו הוא קצר מאוד(מספר שניות בודד) אני לא רואה שום שימוש מעשי לניטרו, חוץ מאולי פתיחות ברמזורים, את השלב הזה כבר עברתי לפני 10 שנים.

בברכת לילה טוב,יניב

שוב שגוי.

זה פשוט מעשי באותה מידה כמו טורבו.

חבל על הויכוח המיותר גם מכיוון שפותח הטרד שאל שאלה פשוטה ולא רצה להיגרר לויכוח הזה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני חושב שאלך על העצה של turboy ואשלח את הבלון בנפרד משאר הקיט... (אבל בכל זאת אני ישים מדבקה של mars:-))

תודה לכולם.

קו---------------------------------------

פורסם
אני לדוגמא, לא רואה שום הגיון ובחיים לא הייתי קונה 205 ונראה לי מפגר שבכל רמזור תעקוף אותי פולו SDI ולחיות בסרטים שהאוטו מהיר בסיבובים
אני פרסתי את האני מאמין שלי ואני כנראה מצטייר בעניך כבור ואידיוט, אתה עשית כנ"ל :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לכל חבר מרעי!

1. אם אתם כל כך מבינים ונתקלתם במישהוא שאולי לטענתכם לא כל כך מבין, היחס הנכון הוא להסביר ולא לעשות לינצ'.

2. נראה לי שבעני רוחי אני רואה בניטרו שימוש אחר ממה שאתם רואים וכאן הבדלי התפישה ביננו.

אני רואה בניטרו מוצר שבועט לך 80-100 כ"ס נוספים בהינף כפתור (ולא,זה לא מהיר ועצבני) לחבר שלי הייתה מזדה קוסמוס עם קיט שהוסיף 75 כ"ס. לקיט כזה דרושה עבודת הכנה למנוע או שתאסוף בוכנות מהכביש.

אתם כנראה רואים בזה כלי שיפורים סולידי שמוסיף למנוע הספק צנוע וסבבה ובאמת אז אין סיבה מיחדת לשיפור המנוע. רוב המנועים יעמדו בתוספת של 30 (+-) כ"ס בכבוד.

אין לי בעיה עם זה.

כמה זמן כבר מחזיק לכם בלון בשימוש רציף( 5/10/15 ליבראות)?

כמה עולה בימיינו מילוי?

לילה טוב,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לכל חבר מרעי!

1. אם אתם כל כך מבינים ונתקלתם במישהוא שאולי לטענתכם לא כל כך מבין, היחס הנכון הוא להסביר ולא לעשות לינצ'.

2. נראה לי שבעני רוחי אני רואה בניטרו שימוש אחר ממה שאתם רואים וכאן הבדלי התפישה ביננו.

אני רואה בניטרו מוצר שבועט לך 80-100 כ"ס נוספים בהינף כפתור (ולא,זה לא מהיר ועצבני) לחבר שלי הייתה מזדה קוסמוס עם קיט שהוסיף 75 כ"ס. לקיט כזה דרושה עבודת הכנה למנוע או שתאסוף בוכנות מהכביש.

אתם כנראה רואים בזה כלי שיפורים סולידי שמוסיף למנוע הספק צנוע וסבבה ובאמת אז אין סיבה מיחדת לשיפור המנוע. רוב המנועים יעמדו בתוספת של 30 (+-) כ"ס בכבוד.

אין לי בעיה עם זה.

כמה זמן כבר מחזיק לכם בלון בשימוש רציף( 5/10/15 ליבראות)?

כמה עולה בימיינו מילוי?

לילה טוב,יניב

זה לא בהינף כפתור ההפעלה בwot (מצערת פתוחה) ע"י מיקרו סוויצ'.

בדר"כ ניתן להוסיף עד 50% מההספק המקורי של המנוע ככלל אצבע.

בלון יחזיק כ15 לחיצות לערך עם שוט של 50 וכמובן שהכל תלוי בטמפרטורה של הבלון והלחץ בו כיוון שככל שהלחץ גבוה יותר יצא יותר נוזל אפקטיבי מהבקבוק.

כמובן שהטמפרטורה נמוכה הלחץ ע"פ רוב נמוך ואז יכנס מעט ניטרו מול הרבה דלק.

בשטח זה מספיק בהתאם לרמת השימוש וע"פ רוב בין שבוע לחודש בשימוש אקראי +סופ"ש פראי:-)

מילוי סביב 200 ש"ח.

פורסם

נשמע לי מוזר שתהיה בעיה להעביר בלון ריק..

אפשר פשוט לדבר עם המוכר שיציין שהבלון נועד לפרוייקט כלשהו,הכוונה שהבלון לא ישמש כבלון נייטרו אלה פרוייקט כלשהו (הכנת סאב מעוצב אנארף).

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

בגירה אתה קצת מגזים,אם קונים קיט יעודי לניטרו ומתקינים אותו בצורה נכונה,אין סיבה לחיזוק מנוע,או שיגרם איזשהו נזק למנוע.

אני לא יודע איזה קיט חבר שלך התקין או מי התקין לו,אבל משהו שם לא נעשה כהלכה.

ראיתי בערוץ "אגו" בתוכנית "הילוך חמישי" פרק על ניטרו,באנגליה הניטרו חוקי לגמרי ואפשר לאשר אותו ברשיון הרכב,הם התקינו קיט ניטרו בגולף דיזל,הכפתור של הניטרו הותקן בדשבורד ורק בלחיצה חזקה

על דוושת הגז שפותחת את המצערת הכפתור פעיל,היא נתנה לחיצה והגולף האיצה די יפה,לא "מהיר ועצבני" אבל די מרשים (היא הצליחה לגרד הונדה NSX).

פורסם

(תוהה אם אפשר להתקין קיט צנוע וקל להרכבה\פירוק במאזדה 3 מליסינג. לא, לא בצחוק)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שוב,

אין צורך בכפתור על הדשבורד אלא רק במיקרו סוויץ על המצערת עצמה כזה שיסגור מעגל כשהפרפר פתוח ויפתח את הסולונידים ותעזב הדוושה יפתח המעגל והסולונוידים יסגרו.

ככה פשוט!

אפשרי להתקנה בכל כלי רכב/טיס ממכסחת דשא עד די סי 9.

פורסם
(תוהה אם אפשר להתקין קיט צנוע וקל להרכבה\פירוק במאזדה 3 מליסינג. לא, לא בצחוק)

הבעיה מוכרת.:lol:

הילוכים ארוכים מדי. לו רק היא הייתה מטפסת בסל"ד יותר מהר...

ולמי אכפת אם יתפרק הגיר? זה ליסינג.:twisted:

ובכל מקרה הוא זהה לזה של גירסת ה- 2.0 אז הוא אמור להחזיק עוד 50-75 כ"ס.

ההרכבה והפירוק של הצינורות והשפריצרים היא לא קלה ופריקה כמו שהיית רוצה.

את אלו שעוברים מהמנוע לתא המטען לא רואים בכל מקרה.

אבל אתה יכול לפרק את הבלון לפני הטיפול.

עדיין עלולים לשאול שאלות. :roll:

פורסם

פשוט שטות להביא קיט של נייטרוס לארץ.

אם היה לך מסלול דראג אז בסדר אבל אני בספק אם יש לך אחד כזה בחצר האחורית.

פורסם
פשוט שטות להביא קיט של נייטרוס לארץ.

אם היה לך מסלול דראג אז בסדר אבל אני בספק אם יש לך אחד כזה בחצר האחורית.

ממתי קיט ניייטרו משמש רק למירוצי דרג

בטח גם לך יש את הדעות האלו של "למה כזה אוטו מהיר , אין בארץ כביש בשבילו"

וחומזה אם יש בעיה במשלוח הבלון אז שמעתי שקארין 3 בדרך לארץ..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המחשב של הקיט שאני רוצה להזמין מתחבר לחיישן TPS (חיישן מיקום המצערת).

בשביל להכניס את הנייטרו לפעולה לוחצים על סוויץ' כלשהו שמפעיל את המערכת ומשחרר את הנייטרו בצנורות. הכניסה של הנייטרו עצמו למנוע מתרחשת רק במצב WOT (מצערת פתוחה עד הסוף).

בעניין ההתקנה במאזדה, התקנה נכונה עם דאבל צ'ק לוקחת בערך שעה-שעתיים למתקין המתחיל.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...