Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שולחים קיט נייטרו מחו"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להזמין קיט נייטרו שלם מארה"ב.

האם אני יכול לשלוח את הקיט בדואר? בהתחשב שהבקבוק ריק?

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שאלה לידע כללי אחי *** עריכה - אם מושיק הוא אחיך, דברו בבית ***

איזה דרישות יש לניטרו וגם זה לא מסוכן מדי למכוניות מסוימות?

וחוצמזה גם מה עוזק בקבוק ריק הגז הזה לא זמין לכל אחד לפי מה שהבנתי

פורסם

אישית הייתי ממליץ לך לשלוח למכר בארה"ב שיארוז מחדש וישלח לך שלא יעשו לך בעיות במכס

או פשוט לבקש ממישהו שיביא לך את זה במזוודה...

ירין - ניטרו הוא בעצם חומר מעודד בעירה. כשאתה מזריק אותו למנוע הסל"ד מתחיל להתפרע במעלה הטקומטר.

כמובן שהדבר מעודד בלאי יותר גבוה של המנוע...

אם אתה מזריק ניטרו למנוע שהוא בעברית צחה "קרוע", "גמור", מחורע ושלל שמחות, אל תצפה לאורך חיי מנוע גבוה מי יודע מה...

למכוניות עם מערכות ניטרו בדר"כ יהיו מכלולי מנוע מחוזקים/עשויים מחומרים יותר עמידים

פורסם

פשוט מאוד, את הבקבוק אל תקנה מחו"ל.

תקנה רק את הקיט, ואת הבקבוק ניתן לקנות בחנות בת"א.

כשאתה מזריק אותו למנוע הסל"ד מתחיל להתפרע במעלה הטקומטר.

תלוי בהמון גורמים, כמובן שלא צריך להיסחף, כול קשר בין הסרט מהיר ועצבני לריל לייף הוא מקרי בחלט.

מניסיון, והמון תודות לירון 4_17_209.gif

פורסם

בשימוש תחת כללי זהירות לא יהיה בלאי מעבר לנורמלי.

בשוט קטן(50) אין צורך לחזק מכלולי מנוע.

מה שכן רצוי שהמנוע אכן לא יהיה עם בעיות ומאידך מי בכלל משפר מנוע עם בעיות.

אכן את הבלון ניתן להשיג בארץ ואם כבר, תקנה אחד גדול.

ניטרו הוא הרבה יותר ממעודד בעירה.

1.הוא מוריד טמפרטורת יניקה עד קיפאון ומכאן גם מונע התחממות תאי הבעירה ונזק אפשרי.

2.הוא מביא עימו חמצן רב בתהליך הפירוק, צריך לדאוג שיהיה דלק בכמות מתאימה לזה למניעת נזק.

3.הוא אוטם את תא הבעירה במהלך ההתפשטות שלו.

מה שכן נכון הוא שהמנוע עולה מהר יותר בטורים...הרבה יותר..

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הסיבה שאני לא רוצה לקנות בלון לחץ רגיל בארץ היא בגלל שלפי "מחקר" קטן שעשיתי בקבוק שיועד להכיל נייטרו מצופה מבפנים בקרמיקה.

פורסם

אני עובד בפדקס ומישהו שלח לארץ קיט כזה לפני איזה חצי שנה - זה אסור ביבוא זה הוחרם ע"י המכס ואז או נמכר לשם יצוא או נשלח חזרה על חשבון השולח. לא ניתן להכניס קיט כזה לארץ בדואר רגיל סתם כך. ד"א ראיתי את הקיט - מדהים של NITROUS EXPRESS

106GTI -"this is the sort of car you steal of your 18 "years old daughter

( Top Gear best handling car test 98 )

פורסם
יש לי שאלה לידע כללי אחי *** עריכה - אם מושיק הוא אחיך, דברו בבית ***

איזה דרישות יש לניטרו וגם זה לא מסוכן מדי למכוניות מסוימות?

וחוצמזה גם מה עוזק בקבוק ריק הגז הזה לא זמין לכל אחד לפי מה שהבנתי

אני בכלל בן יחיד...:-)

----------------------

אוו ... זאת התשובה שחיפשתי... תודה שוחט.

אפשר באנייה? או במזוודה?

פורסם

האמת שאין לי מושג כי נראה שלי שבכל מקרה זה יעבור שיקוף במכס ויבדקו את התכולה של המזוודה בעקבות זאת. אם מישהו יכול לשלוח לך את זה במיכלים שנראים כמו מיכלי חמצן של צוללנים זה אולי יכול לעזור כי אני בספק שיבדקו את התכולה של המיכל - פשוט צריך להצהיר שזה מיכל חמצן לצלילה. למרות שיש לקחת בחשבון שזה כמובן עבירה לכל דבר ! לי אישית נראה מסוכן מידי כל הנושא לא מומלץ כ"כ.

106GTI -"this is the sort of car you steal of your 18 "years old daughter

( Top Gear best handling car test 98 )

פורסם

בהתחשב שהבקבוק ריק.

בברכה מושיק גלימידי

כתבתי בתחילת הת'רד שהבקבוק הינו ריק.

אני יכול להדביק על הבקבוק מדבקה של "mars" ולהכריז בדואר שזה ציוד צלילה...זה יעזור? :idea:

פורסם

בשוט קטן(50) אין צורך לחזק מכלולי מנוע.

..

שוט קטן? מה זה טקילה?

בקשר לניטרו. אפשר (וצריך) לקבוע את כמות ההספק שאתה מעוניין לקבל מהניטרו, עפ"י הכמות של ההספק נקבעים הנחירים של הקיט אשר קובעים את כמות החומר המוזרק.

אני לא רואה שום הגיון לניטרו (אבל כמובן שזאת דעתי האישית) מהסיבות הבאות:

1.אעפ"י מה שאמרו, ניטרו כן מחסל מנועים. השימוש צריך להיות יחסית נדיר ולפרקי זמן קצרים ביותר. כל חריגה מחסלת את המנוע!

2. על מנת שהשימוש בניטרו יהיה בטוח, המנוע צריך להיות מחוזק ומשופר, אם אתה כבר משפר, אז בשביל מה הניטרו? שפר עוד כמה מכלולים וסבבה. לא צריך ניטרו.

3. מאחר והשימוש בניטרו הוא קצר מאוד(מספר שניות בודד) אני לא רואה שום שימוש מעשי לניטרו, חוץ מאולי פתיחות ברמזורים, את השלב הזה כבר עברתי לפני 10 שנים.

בברכת לילה טוב,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשוט קטן(50) אין צורך לחזק מכלולי מנוע

שוט קטן? מה זה טקילה?

ויקום המלפפון, ויכה את הגנן.

אני לא רואה שום הגיון לניטרו (אבל כמובן שזאת דעתי האישית) מהסיבות הבאות:

1.אעפ"י מה שאמרו, ניטרו כן מחסל מנועים ??????? אמרו בשימוש מופרז. השימוש צריך להיות יחסית נדיר ולפרקי זמן קצרים ביותר. כל חריגה מחסלת את המנוע, שטויות.

2. על מנת שהשימוש בניטרו יהיה בטוח, המנוע צריך להיות מחוזק ומשופר, אם אתה כבר משפר, אז בשביל מה הניטרו? שפר עוד כמה מכלולים וסבבה. לא צריך ניטרו. לשוט קטן, המנוע לא צריך להיות מחוזק ולא כלום, אולי הגיר.

3. מאחר והשימוש בניטרו הוא קצר מאוד(מספר שניות בודד) אני לא רואה שום שימוש מעשי לניטרו, שימוש מעשי - כיף, אדרנלין, חוויה, כוח, רכבות לאימפרזות ועוד - זה מעשי מאוד, והפרק זמן הבכלל לא קצר הזה שווה כול דבר.

בברכת לילה טוב,יניב

15_4_126.gif

• תוכן חדש...