Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והם גם מיצרים צמיגים שהרבה מאוד אנשים לא רוצים לרכוש אותם בגלל האיכות שלהם. שגם צמיגים זה מוצר שקיים עשרות שינים.

והם גם מייצרים צמיגים למותגים המובילים, צמיגים שמומלצים כאן בפורום ומובילים את טבלאות המכירות בעולם.

אנחנו הישראלים לא פראיירים, וכל מי שינסה לעשות איתנו עסקים אנחנו נכופף אותו ונשבור לו את המחירים. רק שאנחנו לא לוקחים בחשבון שגם הסינים לא פראיירים. אתה תוריד אותו במחיר, הוא יוריד באיכות. אין לי ספק שזו הנקודה שבה המפעל שלך נפל (קנה מתחת למחיר הממוצע בשוק) ופה נפלו גם חברות שאני עבדתי בהן.

עבדתי בחברת סטארט-אפ שלפעמים תכננה וייצרה חומרה בסין. מנכל החברה היה מבסוט מעצמו שהוא היה סוגר עיסקאות במחירי ריצפה עם הספקים בסין ואנחנו היינו מקבלים סחורה סוג ז.

היום אני עובד בחברה שיש לה חטיבת פיתוח בסין, והם עושים יופי של מוצרים.

אמנם סין זה קמוניזם אבל זו גם המדינה הכי קפיטליסטית שאני מכיר. המשפט שעובד פה הכי חזק זה you get what you paid for.

אושריקו, תגיד, הפעלת קצת קריאה ביקורתית כשקראת את כל הביקורות האלה בפורומים בחו"ל? או שבפורומים בחו"ל בהגדרה כולם מומחים והכל נכון?

שאלת את עצמך מי הם האנשים שכתבו את הביקורות הללו? מה ההשכלה שלהם? מה הרקע שלהם? אילו בדיקות אובייקטיביות הם ערכו למוצרים? מה היו התוצאות בהשוואה למותגים אחרים?

או שהספיק לך שאדם אקראי, טעון דעות קדומות, בא מישש את המוצר, ורץ לכתוב ביקורת ברשת?

רק תזכור אושריקו, שהתדמית שהיום זוכים לה מוצרים סינים, זו בדיוק התדמית שנהנו ממנה מוצרים יפנים לפני 30 שנה.. אותם מוצרים ויצרנים שהיום אתה משתין מאושר כשאתה כותב עליהם.

יום טוב גם לך

פורסם

אני למדתי מצד אחד - כשיש ספק, אין ספק.

אתה רוצה להיות שקט? תשקיע - תקנה רק מקורי, רק מהחברה.

אבל יש גם מקום קצת לניחוש מושכל כשמדברים על חלפים - גם אם חלק מהמכלולים מיוצרים בסין אם אתה קונה אותם תחת מותג איכותי כמו גייטס למשל - אתה בכל זאת קונה חותמת איכות של מותג, אם זה נכון או לא נכון את זה הזמן והניסיון יגידו.

כאן כבר הייתי בודק אם יש משובים רעים ולא טובים על בסיס נסיון של אנשים עם המוצר שאני רוצה לקנות ואם מדובר במוצר חדש יחסית בשוק אז או שאני לוקח הימור - או שאני לא.

במקרה של תושבת מנוע זולה - אני למשל אהיה מוכן להמר אם היא ממש זולה באופן ניכר במידה והיא מקבלת ביקורות טובות.

במקרה של רצועת טיימינג - מצטער, לא לקוח שום סיכונים - זה מכלול הינע ישיר למנוע ואני לא מוכן להתקמצן כאן על 600 שקלים אם למשל קיט חליפי לרכב שלי עולה 1200 וקיט מקורי עולה 1800

כל אחד והכיס שלו כמובן וכל אחד והשיקולים שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, אין קיט SKF לרכב שלי בארץ.

בכל מקרה, אמשיך לחפש עוד סטים , במידה והכל יהיה יותר זול מהGMB הזה ,אז נלך עליו, קצת (הרבה )מפריע שזה מיוצר בסין הרצועה והגלגלת בקוריאה...

יגאל, מוצרים של חברות בעלות שם אך שמיוצרות בסין לא קורות תקלות?

פורסם

דווקא בסטים של הטיימינגים החליפיים הם מצויינים לחלוטין! אושריקו, אתה הולך רחוק מידי בעניין הזה...קנה חליפי ממותג מוכר, תחסוך כסף ועצבים וסע בראש רגוע. אף רצועה שתקנה לא תגיד לעצמה...הנה אושריקו קנה אותי אני אכניס לו בכוונה. סגור את הסאגה הזו.

פורסם

יגאל, מוצרים של חברות בעלות שם אך שמיוצרות בסין לא קורות תקלות?

לא יותר מאשר מוצרים של אותן חברות שלא מיוצרים בסין..

יום טוב גם לך

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אני עם יגאל.

חברות רציניות יפעילו מערך ייצור ובקרת איכות רציניים,

לא משנה אם זה בארץ המקור או בסין או בתימן.

אני ארכוש מותג איכותי עם קשר למותג ולא לארץ המוצא.

כאילו שאני יכול לאמת מאיפה יצרן "מקורי" רוכש לעצמו

את שאר החלקים, מהברגים ועד לסוג המתכת. אין לזה סוף.

באותה נשימה, אני לא ארכוש מותג שאני לא מכיר אבל שמיוצר, נניח, בגרמניה. רק כי הוא גרמני.

לפני שנה חיפשתי קיט טיימינג לסוד שלי, מצאתי יצרן במקרה מגרמניה.

רק אחרי שקיבלתי חוו"ד דעת מכמה מקורות, הזמנתי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אושרקיו, קח דוגמא איך עובדים בחברת הייטק בסין:

שעות עובדה 16/6.

16 שעות ביום, 6 ימים בשבוע.

שעה ראשונה בבוקר היא זמן אישי, אפשר לגלוש באינטרנט וכו'. מי שגולש בשעות אחרות, שלום ותודה, לך הביתה.

אחרי זה עובדים כמה שעות, הפסקת אוכל, הולכים מסודר לחדר אוכל.

חוזרים מהאוכל, עובדים עוד כמה שעות, ואז כיבוי אורות במשרד, ישנים כשעה וחצי שנת צהריים. כולם מסודר באותה שעה.

עובדים עוד כמה שעות, אולי עוד הפסקת אוכל והביתה.

תפוקה מטורפת.

כל דבר בכל רמת איכות אפשר לייצר בסין, הסינים עובדים מצויינים, ממושמעים ויעילים.

הכל שאלה של מה רוצים לייצר וכמה המוצר צריך לעלות.

פורסם
תודה מאור.

פשוט מתגעגע לימים שכל החלפים האיכותיים היו מיוצרים בארץ המקור שלהם. סתם ראש שקט יותר.

הגעגועים יישארו עזוב אותך מזיכרונות תתמקד בהווה. אתה צריך טיימינג, יש לך קשרים הרי לא רעים בחנויות החלפים אם תרצה את הקשרים שלי גם אז אנחנו שכנים אין בעיה...צור איתם קשר וקח סט טיימינג חליפי חבל על הזמן ועל העקשנות.

• תוכן חדש...