Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי להתעניין ולקבל הצעת מחיר על קיט טיימינג. כולי נרגש שהסט מולי הוא GMB! פותח את הקיט, הIDLE בשקית פשוטה והרצועה מיוצרת בסין (רשום בדף קטן שהרצועה מיוצרת בסין והמותח בקוריאה... נראה חשוד משהו.

 

בקיצור, התחלתי לברר קצת ומצאתי דברים מעניינים בעיקר על חברת GATES, אחרי הרבה קשקושים ובדיקות באינטרנט.

ממליץ לכולם לראות את הסרטון הזה:

 

 

מה נסגר? אני לא יכול להינות ממוצר חליפי איכותי שאני משלם עליו שמיוצר בארץ המקור , ובמקום זה למצוא את זה מיוצר בסין ?

 

אל תגידו שזה אותה איכות כי חרשתי את כל הפורומים בחו"ל וזה לא פרנואידה רק שלי.

  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הבעייה עם מוצר של מותג מוכר שמיוצר בסין? יש גם פילטרי שמן מקוריים של טויוטה שמיוצרים בסין, גם זה בעייתי מבחינתך?

לא ראיתי את הסרטון עד הסוף, ועל פניו יש הטעייה של כיתוב ארץ הייצור על האריזה לעומת על הרכיבים עצמם, אבל ממש לא הייתי מתרגש מקיט מקורי של GATES שחלק ממנו יוצר בסין. ביג פאקינג דיל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זו הכללה, והכללות מטבען אינן נכונות.

אם האיכות כל כך מטרידה אותך תקנה מקורי וסגור סיפור, אבל גם זה לא תעודת ביטוח שעל כל מיסב וגלגלת יהיה רשום Made in Japan. אז מה? לא תקנה כי זה לא יפני?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא אמרתי את זה.

 

אני רק אומר שגם בפורומים בחו"ל אנשים מתרחקים מגלגלות או רצועות של חברות איכותיות אך שהחלק הספציפי הוא MADE IN CHINA.

 

מקורי לא בא בחשבון מהסיבה שזה מגיע רק רצועה שרק היא עולה יותר מקיט חליפי של חברה טובה...

פורסם

אני נמצא כרגע בסין.

הסינים יודעים לייצר יופי של דברים כשהם רוצים. כשמשלמים גרושים מקבלים זבל. כשמשלמים סכום רגיל מקבלים מוצר רגיל. אני לא הייתי דואג לשניה, כל עוד זה בא מייצרן מוכר ומכובד.

יום טוב גם לך

פורסם

גלגלי השיניים של הטיימינג בגולף שלי מקוריים של VW עם מק"ט והכל מיוצרים בסין. גם מסנני דלק מקוריים של MANN ו KNECHT מיוצרים בסין גם נורות OSRAM ועוד ועוד. מה שחשוב זה שם היצרן ושמדובר בחלק מקורי. אין שום חשיבות לארץ הייצור. ממליץ לך לראות בערוץ 2 את הסדרה מייד אין צ'יינה עם עמליה דואק שתבין באיזה אימפרייה מדובר.

פורסם

חברים, אני לאורך כל היום "ביליתי" בפורומים בחו"ל וכולם ממליצים להתרחק ממוצרים של GATES GMB וכו' שהחלפים מיוצרים בסין.

 

לגבי סטים של GATES אפילו נאמר שחלקם מרעישים (כתוצאה מהחלקים שיוצרו בסין ).

 

לא יודע, הוריד לי את כל הביטחון. ראיתי שיש סט גרמני של קונטיננטל ומותח של SKF ב160 שקל דרך ספק כלשהו, הבעיה שפדיחה להגיד את זה לחנות חלפים, הם יחשבו שאני מפגר כי כולם לוקחים ולא מתייחסים בכלל לארץ הייצור אלא רק לחברה עצמה.

 

גם נגעתי ברצועה של GMB והיא הרגישה לי עלובה מדי.

 

טייל, ראיתי את התכנית ואכן הייתה מעניינת, אבל זה עדיין לא אומר כלום...

פורסם

הסרטון שלך לא רלוונטי כי בארה"ב 90 אחוז מהסחורה באה מסין ויש אחד פלצן שחושב שהסובארו שלו היא מלכה שמגיע לה רק יפני. אז בוא נסגר את הסיפור פה. רוב החלפים היום בעולם מיוצרים בסין. ארה"ב מוכנים לשלם הרבה פחות מצרכן אירופאי ולכן גייטס עושה חשובן ופנה לספקים סיניים שיתנו חלק שעומד במםרט שהם דורשים במחיר זול יותר. חוצמזה אין הטעיה באריזה כל עד ההרבה של הקיט נעשית ביפן זו לא הטעייה זה החוק לפי ISO TS של תעשיית הרכב כל עוד על החלקים רשום בבירור היכן מיוצר החלק ומי החברה הרלוונטית. במידה והחלק עבר את הבדיקות שצריך לעבור אין שום חשש להשתמש בו. חוצמזה פילטר אוויר ושמן ומזגן מקוריים או OEM שמיוצרים בסין אין לך בעיה לשים? אם יש חשש לגבי קיט ספציפי על מותג לואו קוסט של חברה מסוימת אז פשוט אל תקנה אותו ותלך על מקורי או חברה אחרת. הרבה מהחברות היום פותחות מותג או ליין מוצרים שהוא קצת פחות טוב מהמקורי אבל עדיין טוב מספיר לאפטרמרקט למי שמוכן להסתכן ולשלם פחות כי זה פשוט השוק - אגב, גם בישראל-הצרכן מוכן לשלם רק הכי זול וזהו, לרוב לא מעניין אותו כלום מעבר לזה. לא כל הצרכנים בעולם הם בעלי אכפתיות ומודעות כמו חברי הפרום פה. מספיק להתמם ככה העולם עובד...

הזול עולה ביוקר

פורסם
אני נמצא כרגע בסין.

הסינים יודעים לייצר יופי של דברים כשהם רוצים. כשמשלמים גרושים מקבלים זבל. כשמשלמים סכום רגיל מקבלים מוצר רגיל. אני לא הייתי דואג לשניה, כל עוד זה בא מייצרן מוכר ומכובד.

גם חומרים מורכבים כמו טיימינג?

אתה מנפץ את הידיעה ששמעתי בקורס צבאי בשנקר (ע"י ד"ר אנה כלשהי)


×
×
  • תוכן חדש...