Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום קנס דרך מטרופארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה קנס מדובר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קנס בתחנת אוטובוס.

הכנסתי את מספר הקנס לאתר והוא אכן מופיע בדיוק כמו בקנס המקורי.

הבעיה שאני לא ממש בטוח שאם אשלם את הקנס באמת הכסף יגיע לנמען.

גם אני לא יודע אם הם מביאים קבלה במידה ויקרה משהו.

לכן אני מעדיף לשאול פה לפני.

פורסם (נערך)

למה לא תשלם דרך אתר הרשות המקומית הרלוונטית?

האמת היא שלא הצלחתי להכנס לאתר, אבל אנסה שוב.

באיזה רשות מדובר?

עריכה: נכנסתי לאתר, על פניו הוא נראה לגיטימי. קרוב לודאי שאילו היה מדובר בהונאה הוא היה נחסם מבחינת חברות האשראי. אבל, כאמור, הכנס לאתר הרשות הרלוונטית, אם הוא מנתב אותך לאתר הזה נראה כי אין חשש, כשם שעיריית חיפה מפנה ל-citypay וכבר שילמתי דרכו עשרות אם לא מאות חשבונות בלי שום בעיה (כלומר, פעם אחת היה לי חיוב כפול בחשבון המים, חלקית בגלל חוסר סבלנות שלי, וזוכיתי בחשבון הבא).

מרגע שהדבר הפך אפשרי אני משלם את כל החשבונות שלי דרך המרשתת ועד כה, חוץ מהתקלה האמורה, לא היתה לי שום בעיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי ניסיון אתו. אתר העירינה אינו מקשר אליו.

אם אתה חושש התקשר למוקד העירוני של נצרת, אני מניח ששם יענו לך, או שיקבלו תשלום טלפוני

פורסם

אתר אמין, עובד עם מס' מכובד של רשויות, שילמתי דרכו דו"ח חניה בנתניה, בסוף התשלום אתה מקבל קבלה בדמות קובץ PDF.

• תוכן חדש...