Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימר דיגיטלי לדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי כמה מוצרים בתחום הזה,

האחרון שתפס לי את העין נקראה warmer

שנמר עכשיו במבצע ב 340₪

מוצר נחמד שניתן לתכנת מראש לכמות מקלחות וימים.

אבל יש עוד כמה מוצרים דומים כמו switcher

ועוד מוצר thermobit

רציתי לדעת האם מישהו התסה באחד מהם, מה מומלץ ומה לא.

ואם בכלל שווה לוותר על הטיימר המכאני הישן וטוב?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• אחראי פורום
פורסם

אתה צריך לדעת לבד אם נחוצה לך השליטה מרחוק או שאתה מתקלח בזמן קבוע יחסית.

בבית לא מצאתי לזה צורך כי הלו"ז די קבוע.

בעבודה חיברתי switcher למכונה שצריכה להידלק מוקדם ממה שאני מגיע, סה"כ על פני שנתיים הפאשלות שלו היו מועטות.

איפוס שלו מחדש יכול להיות די מסורבל, קרו פעמים בודדות שאיבד קשר עם הראוטר ואז הוא לא מפעיל את המכונה.

מאחר ואיבוד של כשלוש שעות עבודה (עד שהיא מתחממת) זה עניין יקר מאוד, אני מתכוון לרכוש טיימר אנלוגי שיודע גם לכוון לפי ימים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני משתמש בסוויצ׳ר (גרסה 2) ומאוד מרוצה.

לא היו לי פאשלות איתו ולא היו התנתקויות עד כה.

ההתקנה שלו פשוטה ביותר ולקחה לא יותר מ 30 שניות מתום חיבור חוטי החשמל ועד שהוא היה מחובר לרשת.

חבר שמשתמש במוצר מהגרסה הקודמת מתלונן המון על בעיות של ניתוק הקשר עם הרשת.

אז משימוש של כ 3 חודשים המוצר עצמו (חומרה) עושה רושם מצויין. הבעיות הן ב UI של התוכנה שלו. יש בה מספר אלמנטים לא ברורים בצורה אינטואיטיבית (אבל אחרי הפעם הראשונה הם הופכים לברורים) ודברים מעצבנים נוספים מבחינת הנדסת האנוש שיכלו להיפתר בקלות. מצד שני, אפשר לתכנת אותו לפי ימים ושעות קבועים (ממש כמו שעון מעורר בטלפון) ובנוסף לבצע הפעלה חד פעמית מתוזמנת או להפעיל אותו מיידית.

בנוסף, אפשר ליצור הגבלה על משך הזמן בו הדוד יעבוד באם מדליקים אותו מהכפתור.

בגדול, אני מרוצה

בקטן, יכלו להשקיע עוד 5% עבודה על הנדסת האנוש של האפליקציה בשביל לשפר את חווית השימוש בצורה מאוד מאוד משמעותית.

פורסם

השאלה אם מדובר בדוד שמש או בדוד חימום חשמל בלבד.

הסתכלתי עכשיו על התיאור של הwarmer בעקבות שאלתך, אין במכשיר חיישן כך שאני לא רואה בו שום ייתרון על פני טיימר מכאני שיותר זול והוא הכי נוח לתיכנות.

אני משתמש מספר שנים בthermobit ומרוצה מאוד. התיכנות עצמו מסורבל, אני עושה תיכנות פעמיים בשנה עם המעבר משעון קיץ לחורף או להיפך.

המכשיר יודע באיזה שעות אני זקוק למים למקלחות, ורק אם החיישן מזהה שהטמפרטורה לא גבוהה מספיק מהשמש הוא יחמם מים בדיוק עד לדרגה הרצויה. חוסך המון חשמל, לעולם לא חסר מים חמים כשצריך אותם. מאז שאני משתמש בו לא נזקקתי להחלפת גופי חימום בדוד, כי בשל הימנעות מחימום מיותר נוצרת הרבה פחות אבנית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מכאני הרבה יותר נוח לשימוש מדיגיטלי. ואל תקנה את הזבל ב50 ש"ח, עדיף להוציא כ-150 ש"ח על Grässlin.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אתה מדבר מנסיון?

אני, מנסיון ארוך גם עם טיימרים מכאניים של גראסלין וגם עם "הזבל ב-50 ש"ח" חושב ש"הזבל ב-50 ש"ח" נוח, אמין ויעיל הרבה יותר.

נח לי לתכנת את הטיימר ברזולוציה של דקה ולא רבע שעה. נח לי שלא צריך לכוון את השעון בכל פעם שיש הפסקת חשמל (או סתם הוא נסחף). נח לי לקרוא מסך LCD באנגלית ולא צ'ופצ'יקים קטנים במעגל. לא ממש שימושי לי אבל אפשר לתכנת איזה 19 תכניות שונות, כולל שליטה על השעות השונות בימים שונים.

גילוי נאות: לא, אין לי שום מניות בשום מפעל טיימרים בסין.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

יש לי תאורת חוץ (מספר הבית) שהיתה מבוססת תא פוטואלקטרי, שהתקלקל. במקומו שמתי זבל סיני כזה.

חוץ מזה, מקרר בקו ימ"ש דורש אחת לכמה ימים RESET אחרת הוא מתחיל לעלות בטמפרטורה. שמתי לו עוד זבל סיני אחד כזה שיכבה אותו לרבע שעה פעם בשבוע.

ה-Wii של הבנים שלי מוגבל בשעות (אחרת הם ישחקו 24 שעות ביממה) - הוגבל על ידי טיימר זבל סיני כזה. החלפתי את הטיימר במפסק SONOFF אבל המפסק הפסיק לתקשר עם ה WIFI. גם כן זבל סיני, אבל לא ב- 50 ש"ח.

עליתם עליי - אני מכור לזבל הסיני הזה :-P

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אתה מדבר מנסיון?

אני, מנסיון ארוך גם עם טיימרים מכאניים של גראסלין וגם עם "הזבל ב-50 ש"ח" חושב ש"הזבל ב-50 ש"ח" נוח, אמין ויעיל הרבה יותר.

"זבל" התכוונתי לטיימר מכאני זול.

אין לי ניסיון עם הטיימר הדיגיטלי מסין.

באופן כללי, אני מוצא טיימר מכאני הרבה יותר מהיר ונוח לתיכנות לעומת דיגיטלי.

אבל לדוד אני משתמש בטרמוביט בגלל החיישן.

בלוח החשמל, לשבת, ניסיתי טיימרים דיגיטליים כבר לפני 20 שנה וחזרתי מהר לאנלוגיים.

עמוס

• תוכן חדש...