Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובלו. פיאט דובלו.

לפני שקראתי את הסיפור האלמותי על אירנה (זה קרה ימים ספורים לאחר מכן).

נכנס ל״נו, אוף, עוד איזה חיקוי ברלינגו צולע״ ויוצא ממנו עם צחוק פרוע.

איזה מנוע. אוטו פסיכי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-307 שקניתי לאחותי ב-2000 שקל (זה היה התקציב)

ציפינו לקבל רכב די מוזנח ולהוציא הוצאה נכבדת על יישור קו.

לבסוף החלפנו מצבר ומותחנים לרצועת אביזרים והאוטו חזר לנסוע כמו חדש.

סיבוב שני של תיקונים מעצבנים (שאף אחד לא היה מתקן חוץ מפדנט), טיפול והחלפת צמיגים הביא אותנו ל-4500 שקל.

לא מורגש שהרכב בן 15 שנים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• אחראי פורום
פורסם

פיאט מולטיפלה.

הוצמד לי בחברה שעבדתי בה, התבאסתי לאללה שלא איזה מיני ידנית ושובבה.

מראה בעייתי, מותג בעייתי, מה יכול להיות טוב?

אז בערך הכל. מנוע דיזל מעולה, כולה 105 כ"ס אבל מושך מצויין, הגה קצר ומדוייק עם משקל טוב, תנוחת נהיגה גבוהה ושלטת,

עם קונסולה ייחודית שכוללת את כל האינסטרומנטים כולל ידית ההילוכים שממוקמת מושלם והיא בעלת מהלך קליקי וקצר יחסית.

מרחב מעולה גם לאנשים גדולים ולמטען ועם זאת בעל מימדים חיצוניים הגיוניים לגמרי.

הפתעה ענקית. אוטו מיוחד, ייחודי שבנוי ומבצע היטב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דאצ'יה דאסטר דיזל 4*4 ידנית.

שכרתי כזו ברומניה, ציפיתי לרכב ספרטני ורועש,

בפועל לאחר נסיעה של 2,000 ק"מ - הרכב התברר כנוח, מהנה יחסית לנהיגה גם בכבישים מפותלים, מרווח מספיק ונעים לשהייה.

פורסם

דאציה סנדרו סטפווי,

וגם כתבתי על זה פה בפורום.

ציפיתי לפיאסקו ומסתבר שהיא רכב בסדר גמור....

ומאד עוד שידרגו הוסיפו והמחיר ברזל, לא זז.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם (נערך)

עד לפני 3 שנים החזקתי Volvo S60-R, 300 hp.

ציפיתי למכונית GT שהיא כמו הוולוו הרגילות,

רק עם ביצועים טובים.

בפועל זכיתי לנהוג במכונת הנהיגה הכי מהנה שאי פעם יצא לי!

השלדה הספורטיבית, וההנעה הכפולה שמו אותה במקום אחר לגמרי מאיך שהיא נראתה.

זאב אכזרי בעור כבש בפנסיה!

ועוד במחיר המצחיק שהשגתי אותה ביד 2, זה בכלל היה שוס..

רק בדיעבד גיליתי שבתור חדשה ב-2006 היא נמכרה בקרוב לחצי מיליון שקל, ושביוטיוב אפשר למצוא אותה "ראש בראש" מול מכוניות מסלול טהורות... :-)

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

למה מכרת?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

סוזוקי ליאנה האטצ'בק 2003. ביקשתי בעבודה פוקוס וקיבלתי ליאנה. חרשתי איתה את כל הארץ ולא סבלתי לשניה. הייתה מכונית מאוד נוחה, זריזה וכייפית הרבה מעבר למצופה.

פורסם

היינו בספטמבר בארה"ב.

שכרנו משפחתית (בקלאס של ג'טה).

הגעתי עם מעט ציפיות.

שידרגו אותנו בחינם לקמארו V6 קונברטיבל. הייתה הפתעה משוגעת.

הרכב הזה פשוט תענוג.

ובכבישים מפותלים בקליפורניה, פשוט הרים לי את הזין לאוויר.

לא יודע למה יש לו שמונה הילוכים, אבל כשאתה משתמש בשלושה הראשונים זה לא מפריע.

בנסיעה רגועה עשיתי איתו בממוצע 1/10.

בכבישים אמיתיים היא עושה 1/2.5. אבל הדלק שם בחינם אז למי אכפת בכלל.

335 כ"ס, 49 קג"מ, הנעה אחורית ובקרת החלקה גאונית שנותנת לך ממש לשחק (אני פחדן אז בעדינות ולא בהגזמה, אבל ממש קל להוציא את התחת באוטו הזה) אבל גם מונעת ממך לפגוש תהום.

רכב ספורטיבי ראשון שאני נוהג עליו, וברגע הראשון פחדתי שזו תהיה מפלצת דריפטים בלתי נשלטת. היה מאוד מאוד קל להתנהל איתה בכל מהירות, וגם ניצן מאוד נהנתה לנהוג עליה.

הרכב נמוך. השמשה הקדמית קטנה מדי. יש שדה ראיה לא מוצלח, והמראות מוזרות ודורשות עבודת כיוונון רצינית. המושב כל כך נמוך שכשהרגל על הדוושה, היא כמעט בגובה של התחת. הכניסה לרכב ממש מעצבנת וכל פעם מקבלים מכה מהעיגון של החגורה. חזרתי עם שטפי דם מכל הסיפור הזה.

אבל לפתוח את הגג, להכנס למנהרה ליד יוסמיטי, וללחוץ ראשון-שני זה פשוט שווה את זה.

איזה צליל יש למנוע הזה, יא אלוהים.

ואפילו נביחה קטנה בעזיבת גז בסל"ד גבוה (מושך עד 7 לפני מנתק).

כביש מהיר, 100 קמ"ש, לוחץ לעקיפה? מוריד 4 הילוכים ופתאום אתה כבר על 170. מה? מתי? יא אללה. היא מרגישה ממש בנוח במהירויות גבוהות, למרות שהשיוט לא שקט בכלל. (רוח, צמיגים). לא עניין אותי לנסוע מהר בקו ישר.

הנסיעה מנאפה לסן פרנסיסקו לוקחת שעה ורבע על הכביש המהיר.

בעזרתו האדיבה של בנצי וגוגל מאפס בניתי מסלול של שלוש וחצי שעות.

קחו רכבת ההרים, תוציאו ממנה את הלופים ותקצינו את הפניות. תוסיפו היירפינים. עם כל השיפועים, ושיפוע מתחלף כשיש רצף של פניות צפופות, ועכשיו תזרקו את זה בתוך יער. ירוק-ירוק, עם קרני שמש שמנסות להכנס בין העצים, מלא רעש של ציפורים. ומלא מלא מלא ריח של ברקסים. כמה שהרכב הזה אוהב לפנות. לא זה מה שהיה לי בראש כשחשבתי על רכב אמריקאי.

הדבר היחיד שיכלתי לחשוב עליו, כשחזרתי לחשוב, הוא מה לעזאזל אני אמור לקחת פעם הבאה שאני שוכר רכב כיף?

מה שכן, היה קצת מורכב להצליח לדחוס את כל הדברים שלנו לנסיעה.IMG_20170928_083047.jpgIMG_20170928_083038.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
גטס מזכירה לי את האלטו רק מרווחת וחזקה יותר. מיד שנכנסים אליה ורואים את האפור בכול מקום, מיד אין שום ציפיות, ולכן משם אפשר רק לעלות :)

אצלי זה היה עם איביזה 1.2 TSI. בהתחלה, לא ידעתי שלרכב הזה יש טורבו. חשבתי שזה איזה ואריאציה מוחלשת של ה-1.4.

עד שהתחלתי לנסוע, ומיד נהיה לי פרצוף של" WTF, איך מנוע 1.2 מרביץ ככה?" עד שקראתי קצת והבנתי מה העסק. אבל בכול זאת, זה היה סופר הפתעה.

נהגתי בשתיהן, לא חושב שיש מה להשוות.

הגטס מרגישה הרבה יותר אוטו, חוץ מביצועים עדיפים, מרווח עדיף ותא מטען גדול יותר, הרכב נעים יותר לנהיגה במהירויות גבוהות, יש שלושה מושבים מאחורה, תא הנוסעים בעיניי מזמין יותר (בייחוד בדגמי FUN שהגיעו בסביבות 2007-2008), ברמת גימור GLI בגטס (או GLX וGLS בודאי) גם האבזור הבטיחותי מלא ויש חלונות נורמליים מאחורה (גם ב-GLF יש, רק ידניים כמובן), ולא את חרכי הירי שיש באלטו.

אני חושב שלאלטו יש יתרונות מסוימים כמו צריכת דלק, יכולת קלה יותר למצוא חניה ולתמרן בעיר ובטיחות מלאה כסטנדרט. (6 כריות אוויר, ABS וESP)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עבורי, הכי מפתיעה בשנים האחרונות, ללא ספק סקודה סןפרב 4X4 L&K.

עד כדי כך לא ציפיתי, שבכלל סרבתי לקחת אותה למבחן, מה לי ולספינות שיוט האלה?

ההפתעה הגדולה הייתה מהאיכות של האינטריור ומהיכולות הספורטיביות הממש מצויינות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני די ספרטני בדרישות שלי מרכב, אבל כשנסעתי כמה שבועות בספארק (אמנם חדשה לגמרי אבל מדגם הכי נחות ועם המנוע הכי קטן) הופתעתי ממש לטובה.

ביחס למחיר הצנוע והתדמית הפחונית זו תחבורה בסיסית לא רעה בכלל : נוחה למדי, מרווחת באופן סביר לרכב עירוני, מזגן טוב, שקטה, סוחבת סביר וחסוכונית באופן סביר. סה"כ רכב ממש סביר ולא פח אשפה כמו שחשבתי שהוא יהיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קיבלתי מגיסי פורד פוקוס 2000 מתנה לחתונה.. הרכב הגיע שבור ופצוע מכל הכיוונים, שזוף כמו שרק הפוקוסים יודעים להיות... כמה שקלים וישור קו עשו את העבודה, וקיבלתי רכב שהוא אומנם חלש אבל אמין ונוח ברמות... אחיזת כביש פנומנלית... הגהה שמשדר לך הכל... וכו ודל... וז"ל... נמכר לבני דודנו מהפזורה...

פורסם
פיאט מולטיפלה.

הוצמד לי בחברה שעבדתי בה, התבאסתי לאללה שלא איזה מיני ידנית ושובבה.

מראה בעייתי, מותג בעייתי, מה יכול להיות טוב?

אז בערך הכל. מנוע דיזל מעולה, כולה 105 כ"ס אבל מושך מצויין, הגה קצר ומדוייק עם משקל טוב, תנוחת נהיגה גבוהה ושלטת,

עם קונסולה ייחודית שכוללת את כל האינסטרומנטים כולל ידית ההילוכים שממוקמת מושלם והיא בעלת מהלך קליקי וקצר יחסית.

מרחב מעולה גם לאנשים גדולים ולמטען ועם זאת בעל מימדים חיצוניים הגיוניים לגמרי.

הפתעה ענקית. אוטו מיוחד, ייחודי שבנוי ומבצע היטב.

+1 למולטיפלה, החזקתי אחת כזו 2004(בזמן שעוד הייתה מבוקשת ושילמתי מחירון מלא) 1.6 בנזין ידנית,

מרווחת להפליא, גבוהה כמו הג,יפונים וחסכונית.

נמכרה לאחר שהוצאתי עליה הרבה מחסכונותי..

• תוכן חדש...