Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית כלי עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלו , לאיש יש אוטו אחד :) הוא לא כל מחליף ל900 רכבים כמוכם ...
הוא מוזמן גם לא לקנות כלום ולהשאיל ממני כלים כשצריך :)

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
הלו , לאיש יש אוטו אחד :) הוא לא כל מחליף ל900 רכבים כמוכם ...

היתי מוותר על הג'ק עגלה, מהסיבה הפשוטה שהוא כבד ותופס הרבה מקום. בהמשך הזמן אתה תגלה איזה כלים נוספים חסרים לך ותרכוש אותם.

פורסם

דווקא ד'ק עגלה הייתי ממליץ אפילו לקנות ולהשאיר באוטו (וכל שאר הכלים האחרים להשאיר בבית). הרבה יותר נוח להרים את הרכב עם ג'ק עגלה מאשר ג'ק סטדרטי שמגיע עם הרכב.

*כותב התגובה משאיר את ג'ק העגלה בבית למרות המלצתו.

פורסם
למפתח סרט בלא מעט רכבים אין גישה טובה ואילו עכביש מתאים כמעט לכל הרכבים.

זה נכון אבל גם אני משתמש במפתח סרט למרות שיש גם עכביש שממש לא מצליח לפתוח איתו לצערי מחליק לי כל הזמן והוא לא נוח במקרה שלי.

פ.ש צריך לדעת איזה סוג פילטר יש לו ומה גישה לפילטר ואז לרכוש בהתאם.

כל הכלים אני מחזיק בארגז כלים כלל ג׳ק קטן וזה תמיד ברכב.

פורסם
דווקא ד'ק עגלה הייתי ממליץ אפילו לקנות ולהשאיר באוטו (וכל שאר הכלים האחרים להשאיר בבית). הרבה יותר נוח להרים את הרכב עם ג'ק עגלה מאשר ג'ק סטדרטי שמגיע עם הרכב.

*כותב התגובה משאיר את ג'ק העגלה בבית למרות המלצתו.

לא מתווכח אתך על הנוחות. זה בהחלט יותר נוח. העניין הוא שכפי שנאמר כאן הבנאדם מטפל ברכב אחד, כמה פעמים כבר הוא יצטרך להרים את הרכב?! מנגד, לשים את הג'ק הזה באוטו, כשהמשקל שלו הוא כ 30-40 ק"ג, יגרום לעליה בצריכת הדלק פר קילומטר בערך ב 4%. לרכב שנוסע 2000 ק"מ בחודש המשמעות היא בזבוז של כ 50 שקלים בחודש.

פורסם (נערך)

אני ממליץ בג׳ק קטן אדום שמוכרים בגרושים זה מספיק טוב כדי לטפל לבד ברכב פרטי שלך או להחליף גלגל.

משקל שלו זניח.

נקודה חשובה ,תמיד במקביל לאחר הרמה אני מרכיב ג׳ק מקורי של לרכב ליתר בטחון.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
לא מתווכח אתך על הנוחות. זה בהחלט יותר נוח. העניין הוא שכפי שנאמר כאן הבנאדם מטפל ברכב אחד, כמה פעמים כבר הוא יצטרך להרים את הרכב?! מנגד, לשים את הג'ק הזה באוטו, כשהמשקל שלו הוא כ 30-40 ק"ג, יגרום לעליה בצריכת הדלק פר קילומטר בערך ב 4%. לרכב שנוסע 2000 ק"מ בחודש המשמעות היא בזבוז של כ 50 שקלים בחודש.

לא יודע איך אתה קבעת שג'ק עגלה שיכולת ההרמה שלו היא 2 טון, שוקל 30-40 קילו.

אני אמנם גבר (ולא אישה חלשה), אך לא מתאמן בחדר כושר כבר כמה שנים (לא) טובות. ג'ק שדברתי אליו יש לי בבית, ואני חושב שהוא רחוק מאוד ממשקל שתיארת.

אמנם הקופסה שלו די גדולה, אבל תמיד אפשר למצוא לו אחסון כלשהו.

לצורך המחשבה, הג'ק הזה דברתי: http://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=4202

פורסם

שוקל כמה קילוגרמים בודדים גג 10. מרים אותו יותר מפעם בשבוע. 40 קילו הייתי מקבל כילה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
שוקל כמה קילוגרמים בודדים גג 10. מרים אותו יותר מפעם בשבוע. 40 קילו הייתי מקבל כילה.

צודקים. טעות שלי.

פורסם

לפות"ש

אני נוהג לקנות הכל בחו"ל. אבל כלי עבודה, בוקסות סטנדרטיות, יש מבחר בארץ במחירים טובים. אין טעם להזמין מחו"ל.

המצב שונה כשקונים כלים מיוחדים ויעודיים, אותם כן כדאי להזמין מחו"ל.

לגבי הג'קים עגלה, יש שני סוגים. הסוג הפשוט שהוצג כאן שוקל 10 ק"ג ונמכר בין 100 ל200 ש"ח. הוא בהחלט מתאים לצרכים של פות"ש.

הסוג של ה40 ק"ג זה מה שיש בפנצ'ריות ועולה החל מ800 ש"ח. הוא מאפשר להרים רכבים נמוכים יותר והוא מרים לגובה הרבה יותר גבוה, וזה חיוני לטפל בדברים שממש במרכז הרכב כמו גיר ואגזוז. למרות ששניהם אמורים להרים 2 טון, כשאני רוצה להרים את הסידרה 5 עם בלוק ברזל 6 צילינדר, הזול פשוט לא עומד בזה בעוד שהג'ק של ה40 קילו מרים בקלות.

את שני הסוגים של ג'ק עגלה כמובן שלא שומרים ברכב. בשביל פנצ'רים בדרך יש ג'ק מקורי שלא תופס מקום ומשקל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

נקודה חשובה ,תמיד במקביל לאחר הרמה אני מרכיב ג׳ק מקורי של לרכב ליתר בטחון.

רק עכשיו הבנתי את המשפט הנוראי הזה. לאחר ההרמה חובה להעמיד את הרכב על בוקים בלבד! ג'קים לא מסוגלים לתת שום ביטחון! בזמן העבודה מתחת לרכב אסור שהג'ק יחזיק את משקל הרכב בכלל, מקסימום משתמשים בו לתמרן חלקים כבדים כמו מנוע, גיר או דיפרנציאל.

מעבר לכך, יש להניח מעצורים על הגלגלים של הציר שנשאר על האדמה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...