Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה p0171 בפורד פוקוס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי יש לי תקלה ברכב עם מנורת מנוע דולקת לפי האנג'י כתוב כך:

p0171-powertrain

system too lean (bank 1)

מישהו יכול לעזור לי במציאת התקלה?

עריכה אחרונה על ידי ilia1
  • ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

יש תופעה כלשהיא שמורגשת ברכב?

בגדול, מה שאתה מתאר יכול להיות (לרוב) חיישן חמצן או צינור ואקום קרוע (למרות שכשצינור הואקום קרוע בד"כ מרגישים...).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם (נערך)
בוקר טוב,

יש תופעה כלשהיא שמורגשת ברכב?

בגדול, מה שאתה מתאר יכול להיות (לרוב) חיישן חמצן או צינור ואקום קרוע (למרות שכשצינור הואקום קרוע בד"כ מרגישים...).

עדי

היי יש רעידות בתחילת האצה ובסל"ד אם אני לא טועה 1800 גם יש רעידות

ואני לא מרגיש שום צינור קרוע

פורסם

איך תרגיש את הצינור כשהוא קרוע אם לא תראה אותו?

מה שהתכוונו הוא, שכאשר הצינור נקרע, מורגשת בעיית סחיבה לא קטנה.

פורסם (נערך)

הפוקוס גם ככה עגלה אז אני לא מרגיש שינוי כלשהו, גם אפשר לשמוע צינור קרוע של דליפת אוויר

מה גורם לרעידות?

פורסם

סל"ד סרק או סל"ד עבודה לא יציב בסבירות ראשונה, לאחר מכן יש עוד הרבה גורמים אחרים שצריך לבדוק, בין אם זה כריות לגיר ולמנוע גם באפשרות סבירה כלשהי ומספר פרמטרים נוספים.

בנוסף, אפשרות שאחד מהפלאגים כשל או לא עובד כראוי לדוגמא, סבירות ריאלית גם כן או בעיה באספקת אוויר נקי ותקין למערכת (אולי פילטר אוויר סתום או שלא הוחלף או לא הורכב נכון).

אלו הם דברים יחסית קלילים לבדיקה, לגבי הפלאגים, תוודא שאתה יודע מה הסוג אם זה פלאג קוני או פלאג עם שייבה כיוון שמומנט הסגירה עליהם שונה לחלוטין, במידה ואתה בודק את הנושא.

כפי שאמרו, צנרת קרועה וכו', חזרת לכאן אבל האם בדקת? לא ברור מההודעה שלך, ניסית לראות? לבדוק? אתה מבין שלמרוח את השרשור ללא תשובות מדוייקות ממך זה גם לא הכי לעניין, כן?

תבדוק ותעדכן, תעשה לנו צ'ק ליסט נאות של הדברים שבדקת ומה לא בדקת, אתה מצפה מאיתנו לנחש ואז חוזר ושואל שוב "מה גורם לרעידות" כאילו שמישהו כאן קודם ואל תפגע כן, אבל זה סתם גוזל מזמננו.

אם אין ברשותך כלים נאותים לבדיקה, עדיף להכנס למקום שכן יכול לבצע בדיקה ולהרים את הרכב על ליפט, מה שיקל מאוד על המשימה.

• תוכן חדש...