Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן עשיתי פוליש + ווקס לרכב ואני מעוניין לשמור על המצב (בצורה ידנית)

חשבתי על שלושת המוצרים הללו

products.png

האם יש משהו במחירים האלו שיותר טוב?

תודה רבה

פורסם

אני חושב שאתה יוצא מנקודת הנחה מסויימת שהיא קצת שגוייה, ואבהיר את עצמי.

התהליך של פוליש הוא הסרת שכבת לכה מהרכב כדי לחשוף שכבה חדשה נטולת פגמים (קיצוץ העובי של הלכה).

אחרי שמקצצים מעובי הלכה, מיישמים מעל השכבה החדשה ״ווקס״, חומר שיוצר שכבת הגנה על הרכב.

הווקס, כמו כל מגן אחר, מתפוגג עם הזמן ויש לחדש אותו. כשאתה אומר ״אני רוצה לשמור על המצב הקיים״, ההבנה היא שאתה לא רוצה לבצע פוליש מחדש אלא לשמור ששכבת ההגנה לא תתפוגג ותעלם באמצעות חידושה. במקרה הזה, המומלץ יהיה ווקס או אוטם צבע (שהוא בעצם ווקס סינטטי, שמחזיק יותר זמן) שאותו תצטרך ליישם מידי כמה חודשים, תלוי במוצר.

המוצרים שאתה צירפת כאן הם שמפו עם ווקס (אל תצפה ליותר מידי ווקס, בעיקר לא בCarPlan. בדר״כ הווקס בשמפואים זה רק כדי לתת תוצאה קצת יותר מבריקה ולא באמת מחליף יישום ווקס אמיתי), תרסיס ווקס מהיר (שורד כמה ימים, ולא 1-3 חודשים כמו ווקס אמיתי, ופוליש ידני בשביל לבצע פוליש מחדש. אני חושב שכדאי לך לחשב מחדש מה אתה קונה או להבהיר את עצמך.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת

אני אתאר שוב מה המטרה

אני מעוניין לשמור על הרכב , מה הכוונה?

1. לשטוף עם חומר שהוא יחסית סביר וזול(לא מחפש את ההכי יקר...) שיוסיף שכבת ווקס מינ'

2. חומר פוליש, שאוכל להוריד שריטות קטנות באופן עצמאי

3. ווקס, שאוכל ליישם ווקס ידני כל שלושה חודשים בערך...

זה מה שאני מחפש :)

עכשיו אני. לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על התכשירים הנל, אז אני מחפש משהו טוב וזול (מוכן להתפשר על האיכות כמובן)

• תוכן חדש...