Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה בעת נסיון לפרק גלגל קדמי ימני בג'אסטי שלי, אחד הברגים רץ על ריק, בג'אסטי זה הולך אומים שמתלבשים על ברגים שבאים מהנאבה...

אתמול יצא לשוחח על כך עם שמר, ועוד כמה אנשים, שאמרו שככל הנראה הבורג נתלש מהנאבה, ואצטרך להחליף נאבה...

אני רוצה לדעת אם יש אופציות אחרות, לקבל עצות לבדיקה של הדבר, והערכות מחיר לנזק, כמו כן:

החלפת נאבה מצריכה פירוק הברקס וצלחת הבילום ? אם כן אזי הרכב צריך להכנס למוסך...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שלום.

קודםכול תיבדוק שבאמת הגוזון (לא בורג) מפרפר בנבה כי יתכן שהאום מחליקה על ההברגה של הגוזון.

והיה והגוזון מתחלק בתוך הנבה חייב לפרק נבה ולהחליף את הגוזון אבל בטוח שהנבה נידפקה כי בדך כלל השינים שאוחזות את הגוזון לא ניפגעות, ומה שניפגע זה החור בנבה. ניתן ליצר גוזון אוברסיז אצל חרט.

גם לפרק את המיכלול תיתכן בעיה כי אולי אתה לא יכול לפרק את הבורג. במצב כזה מרתכים בורג דק יותר מהגוזון על הקצה הבולט שלא ואז ניתן אים מפתח להחזיק קונטרה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
איך אני יכול להוריד את האום ע"מ לראות מה קרה ?

נו באמת קצת הגיון לא יזיק! לוקחים מפתח פתוח ומסובבים את האום הסוררת ומיסתכלים אים האום

בלבד מיסתובבת והגוזון עומד אז הלכה האום . אים גם האום וגם הבורג מסתובבים יחד משמה

שהגוזון מיתחלק בנבה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, אם הלכה האום, או אם הלך הגוזון, או אם הלכה הנבה, בשורה התחתונה אני צריך להוריד את האום מהגלגל כדי לפרק אותו, איך לעשות את זה ?

שמר אמר לדפוק בה עם פטיש עד שתתפוצץ, ולהעזר באזמל.

פורסם

היה לי פעם מקרה דומה שאחד הברגים הלך על ריק

לפני שרצתי להוציא כסף על נבה, ריתכתי מוט ברזל לבורג כדי להוציאו( עבר בהצלחה) ואז הברזתי את ההברגה שהלכה עם מברז וקניתי בורג חדש והכל שב על מקומו ויצא גם מחיר זול

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בנדר, חוששני שאצלך ברכב זה הולך פשוט על בורג שיושב בתוך הנאבה.

אצלי זה הולך על ג'וזון שבא מהנאבה וננעל עם אום, אז הסיפור הוא שונה.

פורסם

עוד שאלה קטנה, איך בדיוק עוושים הברזה? (הכוונה ליצירת מקום להבריג לתוכו בורג נכון?) האם צריך ציוד מיוחד או משהו?

...Carpe Diem

פורסם
עוד שאלה קטנה, איך בדיוק עוושים הברזה? (הכוונה ליצירת מקום להבריג לתוכו בורג נכון?) האם צריך ציוד מיוחד או משהו?
מברז :-) זה הכלי אם אני לא טועה . כלי שהתפקיד שלו לחרוץ הברגה . זכר או נקבה כראוי .

ים long time no

• תוכן חדש...