Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב חדש ואני מחפש מקום שאפשר לשטוף את האוטו יסודי ביותר מבפנים ובחוץ כולל הכל (וקס,פוליש גאנטים וכו')

תודה

פורסם

יש לך את V8 Hotel באזור התעשיה בחולון, שטיפה פנימית חיצונית על רמה, המחיר נראה לי באזור 80 ש"ח.

חפש v8hotelisrael בפייסבוק ותראה תמונות.

פורסם
יש לך את V8 Hotel באזור התעשיה בחולון, שטיפה פנימית חיצונית על רמה, המחיר נראה לי באזור 80 ש"ח.

חפש v8hotelisrael בפייסבוק ותראה תמונות.

נהוג לתת שם טיפ מעבר לזה?

פורסם

אז ככה היום הלכתי לשטוף את הרכב ב v8 hotel חייב להגיד שהתרשמתי מהמקצועיות והאדיבות של הצוות.

המקום נראה מקצועי ביותר כמו בחו"ל, והבחור ששטף לי את הרכב עשה עבודה יסודית ביותר.

לקחתי את שטיפת הnano ואני מרוצה ביותר אחלה מקום שווה את ההוצאה

פורסם
אז ככה היום הלכתי לשטוף את הרכב ב v8 hotel חייב להגיד שהתרשמתי מהמקצועיות והאדיבות של הצוות.

המקום נראה מקצועי ביותר כמו בחו"ל, והבחור ששטף לי את הרכב עשה עבודה יסודית ביותר.

לקחתי את שטיפת הnano ואני מרוצה ביותר אחלה מקום שווה את ההוצאה

כנ"ל

כל כמה זמן עושים את הנאנו? יצא לי יקר כי הוספתי גם ניקוי ג'אנטים

• תוכן חדש...