Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ה-

carista. חיפשתי לבדוק אם יש להם מכשיר ייעודי מלבד אפליקציה..

מחיפוש באיביי נראה שיש מכשיר שעולה כ-200 ש"ח נראה מעניין לעשות השוואה בין ההתקן הזה לבין obdeleven

יש למישהו יותר מידע על ה- carista?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי לגבי ה carista תוריד אפליקציה לנייד חינמית, תתרשם ואם מתאים תקנה, לי הרשיון שלה עלה משהו כמו 70 שקלים.

היא גם מבצעת קידודים של דברים ברכב.

לגבי הכבל.. כניתי סיני ממשהו מפורום vagit שם יש גם שרשור של הפעלה עים וואג קום, ובחור שמוכר כבלים איכותיים.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

שכחתי לציין שיש לי את שני התכונות, בשביל לצאת מהבילבול שלח לי נייד למייל ובוא נפעיל אץ שני אלה ברכב שלך ותראה מה טוב לך.

פורסם

Shaul-c את האמת שלא הכרתי את Carista היתרון הראשון שאני רואה(בשבילי) זה שהוא עובד באייפון ולא דורש ממני להחזיק מכשיר אנדרואיד נוסף ברכב, החיסרון זה שההתקן+התוכנת פרו עולים יותר מobdeleven וגם הפרו הוא רק לשנה.

אם יש לך את קאריסטה בגרסת הפרו יהיה מעניין לראות את היכולות של שני המכשירים ולעשות השוואה

פורסם

Shsul-c שוב תודה על ההצעה לעזור.. אצור איתך קשר ואשמח ללמוד ממך על התפעול של ההתקנים.

יש לך מושג מה ההבדל בין הגרסאות של ELM327? למשל יש 2.1V ו-1.4V ועוד..

לצורך העניין באתר של Carista כתוב שההתקן שלהם הוא 1.4, אני תוהה אם 2.1 אמור לעבוד...

בנוסף אם מישהו יודע אם מכשיר גנרי יתאים לתוכנה obdeleven או שחייב את המכשיר שלהם?

באופן כללי לפי מה שאני רואה חסר בתחום הזה מידע בעברית בפורומים ישראלים. הפוסט הזה מתחיל לצבור מידע שיעזור לאחרים וזה כבר טוב ויעיל, מקווה שיקום המומחה החרוץ שיעשה כאן סדר ברמה של הסבר נרחב ומעמיק על סוגי ההתקנים והתוכנות וההבדל בינהם (לעניין זה כל אחד יכול לתרום מהניסיון שלו ואם יהיה מספיק מידע אני אוכל לערוך את כל השרשור הזה למיני מאמר לשימושם של החברים בפורום)

תודה לכולם.

פורסם

אני לא יודע אם מותר אבל באתר VAGIT יש מדריך בעברית של החברים שכולל אדיפטאציות לגיר DSG קימפוג של מערכות וקידודים למיניהם..

אני הצעתי שנפגש כי ככה הודרכתי מחברים מהאתר וגם לי בא לעזור..

לכן אשמח להדריך ולעזור לך ומקווה שגם אתם תמשיכו הלאה..

זה עולם אחר מרכבים אחרים.. VCDS/VAG-COM פשוט שולט בכול האופציות שרכב שולט בהם.

פורסם
Obd 2 הכי פשוט יתאים לך.[/QU

למה נועד החיבור הזה, OBD, ברכב, רק לצורך הזה למצוא תקלות?

האם הוא מוציא מתח כל הזמן?

פורסם
אני לא יודע אם מותר אבל באתר VAGIT יש מדריך בעברית של החברים שכולל אדיפטאציות לגיר DSG קימפוג של מערכות וקידודים למיניהם..

אני הצעתי שנפגש כי ככה הודרכתי מחברים מהאתר וגם לי בא לעזור..

לכן אשמח להדריך ולעזור לך ומקווה שגם אתם תמשיכו הלאה..

זה עולם אחר מרכבים אחרים.. VCDS/VAG-COM פשוט שולט בכול האופציות שרכב שולט בהם.

עברתי שם על 21 העמודים (או 22) האמת חלקם ברפרוף..לא מצאתי מידע מעשי (חוץ מכמה דברים שאולי חשוב למשל שיש כבלים סינים שאסור לחבר אותם כשהמחשב מחובר לאינטרנט ושיש כבלים שבשביל להפעיל אותם צריך לשנות את התאריך במחשב לינואר 2013)

רוב השרשור ישן, הלינקים כבר לא רלוונטיים...הודעות אחרונות בכלל לא נענו שם

פורסם
יש לך obdeleven שאומנם יותר יקר מהכבלים הסינים אל זול משמעותית מהכבל המקורי

ממליץ בחום מניסיון. יש גירסת PRO שמכילה יותר אפשרויות לסריקה ותכנות. נוח מאוד, הופך את הסלולארי שלך למחשב דיאגנוסטיקה מקצועי. אפשר לנסוע עם זה ולקבל קריאות בזמן אמת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי המתאמים של הobd2 הזולים (בלוטוס) האפליקציה (torque למשל) מציגה נתונים כאלה ואחרים ותקלות שמתועדות בecu.

יש אפשרות גם לאפס את התקלות.

אופציות מתקדמות יותר אפשר להשיג עם קבל יעודי ותוכנת מחשב. אני מוצא את המתאם הזול כמספיק בהחלט לשימושים שלי, והוא הוכיח את עצמו יותר מפעם אחת כשימושי מאוד!.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

• תוכן חדש...