Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

ברשותי סוזוקי אלטו ידנית 2011, מנוע 1000.

לאחרונה הבחנתי שהמזגן אינו מקרר כאשר הרכב עומד (גם כאשר נותן גז בעמידה) ואתמול כאשר עמדתי בפקק נדלקה נורית האזהרה על התחממות המנוע, כאשר פתחתי את מכסה המנוע הבחנתי שמאוורר הרדיאטור כלל לא פועל (מה שעלול גם להסביר מדוע המזגן מפיק קור רק בנסיעה - כאשר הוא יכול לסלק חום מהמדחס) - ברצוני לבדוק את מקור התקלה - כמובן שפיוז כבר בדקתי והוא נראה תקין.

האם מישהו יודע להכווין אותי היכן נמצא חיישן הטמפרטורה שאמור להורות למאוורר מתי לפעול?

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!

איתי

פורסם

המנוע עלול להתחמם ממספר גורמים כגון:

1. חוסר בנוזל קירור.

2. תרמוסטט תפוס במצב סגור.

3. משאבת מים תקולה.

4. מאוורר לא תקין.

5. רדיאטור סתום

ועוד...

חיישן טמפ' שלעצמו לא מפעיל את המאוורר אלא מנטר את טמפ' נוזל הקירור ומדווח למחשב הרכב וזה האחרון מפעיל את המאוורר במהירות מתאימה.

ברכבים מודרנים מבצעים תחילה סריקת תקלות ממוחשבת בכדי לחלץ קוד תקלה במידה ונמצא קוד תקלה ממשיכים הלאה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הי מרק ותודה על התשובה,

נוזל קירור - יש,

משאבת מים ותרמוסטט נראים תקינים (יש זרימה ברדיאטור, אחרי כמה דקות שהמנוע פועל הרדיאטור מרגיש חם לכל אורכו),

סרקתי את מחשב הרכב אך לא רשומות אצלו תקלות.

לגבי חיישן החום - האם קיים אחד כזה ברכב? (כי הופיע לי נורית אזהרה כשהמנוע התחמם אבל המאוורר לא נכנס לפעולה)

האם תוכל בבקשה להכווין אותי היכן הוא ממוקם?

תודה רבה,

איתי

פורסם

למיטב זיכרוני החיישן ממוקם על הצינור העליון של הרדיאטור אשר מתחבר למפצל שעליו מותקן החיישן. חפש חיישן עם קונקטור בעל שני מגעים.

לדעתי אתה משחק באש ורצוי לגשת למוסך בכדי למנוע נזק למנוע.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...