Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מעוניין לדעת מי הם המקומות אשר מחזיקים ברשותם פילים של 3M? ברור לי שגלילים כאלו עולים כ 150-200$ לפילם מקורי שלם גדול.

אני מתעניין בסדרה 3M™ Automotive Window Film Crystalline Series ובחדירות אור של 90% (הכי "בהיר" שלהם) וב 70% לאחוריים ושמשה אחורית.

אשמח לדעת היכן ניתן למצוא נותני שירות אשר עושים שימוש בזה.

כן ידוע לי כי יש חברות גרמניות כאלו ואחרות שיש להם מוצרים סופר איכותיים, אולי אותו מקום מחזיק גם וגם וכך אפשר יהיה לדעת את טווחי המחירים.

אני מעוניין לבצע את זה בכל חלונות הרכב (מלבד שמשה קדמית).

תודה מראש.

פורסם

מישהו שמכיר או התנסה? גם חומרים גרמניים הקרובים באיכותם ל 3M יתקבלו בברכה, אבל מקומות שבוודאות עושים בהם שימוש ויש בחירת חומר ולא מקרטון כלשהו במחסן ולך תדע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...