Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ממש רציתי לכתוב גראן פיקאסו, אבל לטובת מחפשים עתידיים השארתי זאת כך).

אני מתחיל להשתעשע ברעיון (המיותר למדי) למכור את פלואי ולקנות גרנד פיקאסו דיזל בסביבות מודל 2014-2015. כרגע זה ברמת הרעיון, אז אין תקציב מוגדר. נניח עד 100K. אין לי צורך אמיתי בשבעה מקומות, חמישה מספיקים לי, אבל אני בספק אם יש פיקאסו דיזל קצר משומש בתוך התקציב - אחרת כבר הייתי קונה אחד. המניע - רצון לרכב גדול, נפחי יותר, נוח יותר למשפחה.

חפרתי בפורום ומצאתי לא מעט התייחסויות (לחיוב), אבל כמעט ולא ראיתי חוות דעת על הרכב עצמו. מעניין אותי לדעת עוד על: כוח זמין, צריכת דלק, טיב המיזוג, רמת גימור רצויה, מערכות בטיחות(??), נקודות תורפה שכדאי לשים לב אליהן וכו'.

תודה מראש.

חזיר דיזל

פורסם

יש לנו כזאת, 2015, ברמת הגימור הבסיסית. בשבוע שעבר הרכב עבר טיפול 75,000. בשתי מילים - רכב נהדר.

הרכב משרת ביום יום את זוגתי, שנוהגת בו כ-100 ק"מ מידי יום. באחד הימים האחרונים (חמסין) התעניינתי במצב החום ברכב בתחילת הנסיעה שלה חזרה מרחובות הביתה, בשעה 15:00 והיא אמרה שהמזגן עובד מצויין ומקרר את הרכב היטב.

צריכת הדלק הממוצעת היא כ-1:14 ולדעתי אפשר להגיע לתוצאה טובה יותר. אני יודע שכשאנחנו מחליפים לפעמים רכבים והיא נוהגת ברכב שלי אז הממוצע של הנסיעה גרוע יותר משלי בכ-10-15%. כשאני נוהג ברכב, בעיקר בנסיעות משפחתיות אז הממוצע בנסיעה בין עירונית היא כ-1:20.

אנחנו 5 אז מקום כמובן שלא חסר. אגב, הגרסה שלנו היא עם 5 מקומות בלבד, ללא 2 הכסאות המתקפלים מאחור. הגיעו כ-20 רכבים כאלו לארץ (לטענת היבואן בטעות) והם נמכרו בהנחה יפה. אולי תצליח לשים יד על אחד כזה.

נקודת התורפה היחידה היא שאחרי שמתרגלים לרכב כזה, כמשפחתי, אי אפשר לחזור אחורה למשפחתית סטנדרטית.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

מסכים עם קודמי ומחזק.

בדגם הבכיר יש בקרת שיוט אדפטיבית ,תיקון סטייה, התראת שטח מת ועוד כמה פינוקים.

חסרונות: בלימה אוטונומית חסרה וחבל.

הגה מאד חשמלי. אין גלגל רזרבי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לפני שקניתי את הסניק התעניינתי בגרסת הדיזל של הפיקאסו, ושמעתי עליה רק דברים טובים, גם בפורום וגם מבעלים של כאלו - היא מרווחת מאוד, נוחה, מעולה למשפחה, חזקה, ובעיקר לא סובלת מבעיות המנוע של גרסת הבנזין המקבילה. החסרון שלה, לפחות בזמנו, היתה הנדירות שלה (לאורך 3-4 חודשים אני לא הצלחתי לאתר אפילו אחת עם קילומטראז' סביר), והמחיר (גם על אלו עם אינסוף קילומטרים רצו הון).

בסוף קניתי סניק - וכמו שאמרו לפני, כשמתרגלים לרכב כזה, קשה מאוד לחזור למשפחתית.

• תוכן חדש...