Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גרין, נסה לקבוע שגם מנהל המכירות הארצי יגיע לפגישה.

הייתי ממליץ לך לבדוק גם בסוכנות הראשים בשורק/פלמחים.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

גרין, אני מציע את דבר הבא..

ראשית, תבקש שכל מי שמעוניין, יצור עמך קשר באישי וימסור לך את הטלפון שלו וצור קבוצת וואטסאפ (עד כאן כפי שביקשת).

בקבוצה אפשר יהיה לבדוק מועד שמתאים לכולם. לאחר שיקבע מועד, ניתן יהיה לקבוע עם נציג לובינסקי פגישה שאליה יגיע בר סמכא הבכיר ככול הניתן, בנסיבות כמובן.

אני חושב שבזה שהם מנסים לזרז את העסק כבר לשלישי ב- 15:30, יש בכך אלמנט של חיפזון.

אגב, אני בעד אשדוד :-o ומנהל אולם התצוגה באשדוד, שמיל, בחור שירותי מאוד, אבל ברור לי שת"א זאת אלטרנטיבה הגיונית יותר.

שולח לך באישי.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם (נערך)

פנו אליי בפרטי ולא בשרשור בפורום, אני רציתי שאחרים ידעו שהקבוצה מצליחה להתגבש, וזה יכול ליצור רושם הפוך, כנראה שזה לא נוח לכולם, אז בסדר בבקשה לפנות אלי מעתה רק בפרטי (למי שמתעניין ברכישה).

בפניות אלי נא לציין במפורש האם אתם מתכוונים להגיע לפגישה ביום שלישי בשעה 15:00 או לא.

דרך אגב אני הצעתי את המועד הזה, מנהל המכירות בתל אביב הציע להיפגש ביום שישי בבוקר שזה יום שאנשים לא עובדים בו, מי שמעדיף את החלופה הזאת שירשום במפורש.

שמיל מאשדוד ממש שירותי וגמיש בתנאים לסוכנות קטנה 8 אנשים זה הרבה, העניין הוא שמנהל המכירות הארצי יחליט בסופו של דבר.

למען קבלת תמונה ברורה רשמו גם עיר מגורים בבקשה ואם אתם רוצים לעשות נסיעת מבחן (ייתכן שיהיה אפשר לארגן נסיעות מבחן מהבתים עוד לפני הפגישה).

גם מי שפנה אליי בבקשה לפנות אלי שוב עם הפרטים הנ"ל.

את קבוצת הוואטסאפ אפתח בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

חחח סולר לחינם לשנה מכל אחד מהחברים זה מספיק?

אני מעדכן ש- 5 חברים בינתיים כולל אותי אישרו הגעה לפגישה (כולם מעדיפים ביום שלישי).

יש שני חברים חדשים נוספים שהתעניינו כעת שצריכים לתת לי תשובה ויש עוד שני חברים שהתעניינו בהתחלה ועדיין לא יצרו קשר ויש גם חבר שלי שאולי יבוא.

סה"כ בינתיים פוטנציאל ל- 10 חברים.

פורסם

גרין (אגב אשמח לדעת את שמך),

נשמע שקיבלת הצעה דיי טובה מהסוכנות באשדוד.

בחיפה קיבלתי 5,000₪ הנחה בלי מו״מ, יכול להיות שהיו יורדים עוד אבל זה כבר לא עיניין אותי.

לגבי איתורן ווייז, אני מניח שאתה מדבר על המערכת מולטימדיה המשודרגת?

אם כן, זה יחליף את הצורך בהתקנת איתורן?

גם תנאי המימון טובים ביחס למקובל.

לגבי התחייבות לטרייד-אין עתידי, אם לוקחים מימון אז הם מתחייבים לטרייד במחירון מינוס 6%.

ברור ש buy back זה עדיף בכמה מונים אבל אני בספק גדול מאוד שהם יתנו כזה דבר..

בתנאים הנ״ל אני בהחלט מעוניין (אגב ההנחה היא לדגם הפרימיום בלבד או גם לאקטיב?).

אני כבר שולח לך פרטים בפרטי.

אגב מבחינתי אין סיכוי להגיע, לא לאשדוד ולא לת״א, אבל אני מניח שאם אמסור לך את הפרטים אז אני לא צריך להגיע פיזית.

פורסם (נערך)

אהלן אלון,

לגבי הוייז הכוונה אכן ללובינסקי קונקט החדש, חבילה עם כרטיס סים לשלוש שנים.

מערכת האיתור היא נפרדת ונראה לי שהיא מחליפה איתוראן (אולי היא איתוראן אפילו).

למעשה אני דיברתי איתם רק על הפרימיום דיזל, אני לא רואה סיבה שלא יוכלו לתת את אותם תנאים על שאר הדגמים, אבל אולי יש להם שיקולים שלהם.

לגבי טרייד אין עתידי דובר על מחיר מחירון מלא ולא בהפחתה.

כמובן שכל מה שדיברנו עליו זה היה בשיחת טלפון וייתכן שהיו אי הבנות וכיוצ״ב.

רכישה חוזרת זה משהו שאנחנו בהחלט צריכים לנסות לקבל אפילו על חשבון דברים אחרים אולי, אני מעדיף להיות סגור שאני מוכר את הרכב בעתיד במחיר מחירון ובקלות ולא נתקע איתו ונאלץ להוריד הרבה מתחת למחיר מחירון שגם כך עלול להיות נמוך יותר מרכב יפני סחיר למשל.

טוב בינתיים יצרו איתי קשר עוד 4 חברים נוספים כולל אלון הבעיה היא שכולם לא יכולים להיפגש ביום שלישי, חלק גם ביום שישי לא ואלון כאמור לא רוצה בכלל להיפגש באזורים הנ״ל.

אני חושב שאם לא נקיים את הפגישה הזאת כולנו ביום שלישי זה לא יצליח, הבטחות שלנו ללובינסקי שיש עוד מתעניינים לא יעזרו, הם צריכים לראות מאסה של אנשים.

כולל ארבעת החברים הנוספים אנחנו כבר 9 אנשים ויש בינתיים עוד 3 חברים פוטנציאליים שאולי גם יבואו.

כך גם נוכל להשיג יותר דברים.

אני מזכיר שאין כל התחייבות מצידנו והנסיעה לתל אביב לא נוראית.

חשוב מאד שכל ה- 4 הנ״ל יעשו מאמץ ויגיעו, אפשר אפילו להגיע קצת יותר מאוחר.

דרך אגב אלון, יש לי הרגשה שאתה במיוחד נחוץ לצורך ניהול מו״מ מיטבי.

נא עדכנו אותי.

תודה.

פורסם

מצטער גרין, אבל אני לא רואה איך אני מפנה זמן להגיע למרכז.

אני גם לא רואה מדוע זה צריך לשנות להם המצאות של כל המתעניינים יחדיו באותו הזמן.

אני חושב שאם תגיע עם רשימת חברים (שם מלא) + מספר טלפון נייד + הדגם שמעניין אותם וזמן האספקה זה בהחלט צריך לספק אותם.

אם הם לא חושבים שאנחנו רציניים הם מוזמנים להתקשר אחד אחד ולוודא את אמינות הפרטים.

אם הם יצטרכו עוד פרטים הם יקבלו בזמן אמת תוך שיחת טלפון קצרה.

בכל מקרה השם שלי במערכת כך שאני מנח שהם יכולים לבדוק אם אני רציני או לא..

פורסם

כל הכהוד גרין!

שלחתי הודעה פרטית.

לגבי סניף אשדוד, הייתי שם לפני שבועיים לנסיעה על ה 3008. סניף שירותי מאוד ואדיב מאוד. נתנו שירות מצויין ונתנו הרגשה טובה.

יכול להיות רעיון מצויין להזמין דרכם, לדעתי הם ילכו לקראתנו מאוד, מה גם שאשדוד לא רחוקה מתל אביב וזה יהיה מאוד קל להגיע במידת הצורך. (הסניף באזור התעשיה בצפון אשדוד ויש שם חניה ) ☺

בכל מקרה, בהצלחה!

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

להלן הגיגים לגבי ה- 3008:

כפי שכבר ציינתי בעבר, החשש היחיד שלי מהעיסקה הוא ירידת הערך שעלולה להתלוות לרכישה.

בפועל אני חושב שבנגיוד לעבר ירידת הערך לא תהיה גבוהה עקב כך שהקרוסאוברים תפסו תאוצה גדולה ועקב כך שבדגם הקודם המחיר של שלו כחדש ירד משמעותית בשנה או השנתיים האחרונות לשיווק (במקום 161 אלף ש"ח הוא ירד ל- 140 אלף ש"ח).

ואולם כל הנ"ל אלו ספקולציות, מה שוודאי הוא שמנוע הדיזל יחסוך לפחות כ- 50 אחוז מצריכת הדלק של קרוסאובר בנזין מקביל וככל שנוסעים יותר כך החסכון גדול יותר.

החסכון הזה יקזז את ירידת הערך העודפת של הפיז'ו אם תהיה ואם לא תהיה ירידת ערך עודפת אזי יהיה מדובר בחסכון ממש.

מעבר לכך עברתי שוב על המפרט של גירסת הפרימיום ואין דברים כאלה, יש שם את כל האבזור שקיים למעשה בעולם הרכב, יש גם דברים מהותיים שמאד תורמים לאיכות החיים. אני אתייחס לדברים שמצאו חן בעיני:

נתחיל ב- 4 חיישני חניה (קדמיים ואחוריים) אורגינליים מהיצרן (כשאצל יבואנים אחרים אתה צריך לעשות התקנה מקומית ולהתמקח לגבי העלות).

למי שלא יודע חיישני חניה קדמיים משפרים את איכות החניה בצורה מדהימה (אני התקנתי במאזדה שלי במסגרת הרכישה בתוספת עלות), החניה הופכת פשוט למשחק ילדים, גם לאישתי שהיה לה קשה לפני כן.

המצלמה האחורית כולל גם מבט על וירטואיל שעוזר עוד יותר.

חיישני גשם- תתפלאו בהרבה רכבים אין אותם, גם לא במאזדה שלי, עד שלא נהגתי ברכב של אבא שלי לא הבנתי כמה הפיצ'ר הזה חסר, זה מונע ממך את המטרד של המגבים כאשר יש גשם קל שעוצמתו משתנה ואתה צריך להתאים או לכבות ולהדליק כל הזמן את המגבים. הפעולה של המערכת הזאת מאד מדוייקת, המגבים עובדים רק ממש כשיש צורך.

הדלקת אורות מעבר אוטומטית בחשיכה- פיצ'ר פחות חשוב, אבל נחמד שיש כדי לא לשכוח להדליק בעת חשיכה.

"קילס" כניסה ויציאה ללא מפתח והנעה בכפתור- פיצ'ר מאד נוח ושימושי, המפתח נשאר בתיק, ללא צורך לחפש אותו בתיק, ללא צורך לשים אותו בתא אכסון ברכב שיתפוס מקום.

מראות צד מתכווננות מטה באופן אוטומטי בשילוב להילוך אחורי- מאד נוח במקום לטרוח בעצמך לכוון ולהחזיר את המראה בכל פעם. תתפלאו אבל בהרבה רכבים אין את זה, למשל במאזדה שלי אין.

מושב נהג חשמלי עם זכרונות- כאשר מדובר ברכב שנוהגים עליו כמה נהגים, זה פשוט פיצ'ר של נוחות (מענין אם גם המראות מתכוונות עם הזכרון?)

תמיכת גב חשמלית למושבים קדמיים- כנראה פיצ'ר שיכול לתרום לנוחות ובקלות.

כיוון גובה למושבים הקדמיים- אני מבין שגם למושב הנוסע- פיצ'ר יחודי וחשוב, למה לנוסע לא מגיעה נוחות?

גג שמש- פנורמי- בשעות הבוקר והערב יכול להכניס אור ואוירה טובה.

מושבי עור עם בד- מושבים יפים שתורמים לתחושת היוקרה.

לוח מחוונים דיגטלי- לא ממש מהותי, אבל ברכבים האחרים שמציעים פיצ'ר זה מדובר בתוספת תשלום נכבדת, כאן זה זה בילט אין.

מנופי העברת הילוכים מההגה- פיצ'ר שיכול לתרום לאיכות תפעול הגיר במהלך הנסיעה ולהגביר את הכיף בנסיעה, לי מאד חשוב.

כמובן שיש את כל מערכות הבטיחות החדשות, בקרת שיוט אדפטיבית, סטייה מנתיב, זיהוי שטחים מתים, מערכת למניעת סינוור (פיצ'ר נוח שאנשים לא נותנים לא חשיבות מספקת לדעתי).

פורסם

תודה!

מעדכן שכרגע יש 13 חברים כולל אותי שהביעו התעניינות רצינית, השאירו מספרי טלפון ופרטים נוספים.

למרבה הצער בינתיים רק 5 (כולל אותי) יוכלו להגיע לפגישה שאמורה להתקיים מחר (שעדיין לא נקבעה סופית- אעדכן בהמשך).

אבל חמשת המופלאים יעשו את המקסימום :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...