Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT פונטו HGT

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי? כדאי לדלג לרכב אחר,

גם מבקשים על הרכב פי 2-3 כמו שאתה אומר וגם תתכונן להוצאות לא צפויות וחיפוש חלקים ומחלות מעצבנות (וראיטור וכדומה).

לך תדע איך תוחזק המנוע שבטח גמע כבר 200 אלף ק"מ תחת 12 ידיים.

Opel Adam S 2017

פורסם

תבדוק קודם כל באיזה נוזל קירור השתמשו

אם זה לא המקורי דלג לרכב הבא

(פראפלו זה המקורי מגיע בצבע כחול או אדום)

לגבי מחלות וריאטור בדוק אם יש רעש של דיזל מעבר לשתי דקות הראשונות שהרכב מונע.

בדוק מתי הוחלף טיימינג.

עוד מחלה זה הסנכרון בגיר בהילוך שלישי

בהצלחה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
פראפלו זה המקורי מגיע בצבע כחול או אדום

כנראה כחול כי הרכב ישן אבל תברר בוודאות ואם שמו פארפלו לא מתאים דלג על הרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

2 הרכבים שראיתי מטופלים במוסכים מורשים או מוסכים שמבינים עניין ברכבים איטלקיים,שנהם עם מעל ל200000 ק"מ

אחת מוחזקת יותר מ5 שנים אצל אותם הבעלים. שנהם עברו טימינג ושנהם עם שמן 60\10 ומים מקוריים

באחת החליפו את המנוע של ההגה החשמלי לא מזמן

שנהם יד 3 או 4

בחיים לא רכשתי רכב מעל המחירון ושלא נדבר על פי 2 או 3 אבל המחירון לא משקף את הרכב כי בכל זאת זה לא מזדה 3

פורסם

לא מבין למה ללכת על רכב ישן עם מלא בלאי, לא חסר רכבים שהם "חזקים עם ניחוח ספורטיבי" בטווח המחירים

קח לך 206XS לא קשה למצוא אחת טובה תקבל רכב מתקדם יותר אולי פחות מהיר בקו ישר אבל תקבל הרבה יותר תמורה ולא תתחרט.

PEUGEOT 206XS

פורסם

לגבי רכב אחר,חלק מהבחירה ברכב הזה הם חלומות ילדות .לפיגו אני פחות מתחבר

אני נכה ויש מצב שיקחו לי את הרשיון על גיר רגיל (כבר לקחו והחזירו) ואני רוצה להגשים חלומות ילדות כל עוד אני יכול נסוע עלהם .

לפחות יש לי חלומות שניתן להגשים

פורסם

ברכבים האלה (שהם גם קצת נדירים וגם קצת מיוחדים) המחירון יכול להיות המלצה בלבד, במיוחד אם הרכב מתוקתק מ-א' עד ת'. אם לא כן המצב - אז המחיר הנדרש מופרז.

תצטרך לקחת למוסך (עדיף אחד כזה שמבין בדגם הזה) לבדיקה מעמיקה.

חולשות ותקלות אופייניות כבר ציינו לפניי.

מבין את רצונך להגשים חלום ילדות (מבין יותר מדיי).

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם
לגבי רכב אחר,חלק מהבחירה ברכב הזה הם חלומות ילדות .לפיגו אני פחות מתחבר

אני נכה ויש מצב שיקחו לי את הרשיון על גיר רגיל (כבר לקחו והחזירו) ואני רוצה להגשים חלומות ילדות כל עוד אני יכול נסוע עלהם .

לפחות יש לי חלומות שניתן להגשים

חלומות ילדות? להספיק כמה שאפשר? יש לך קצת יכולת כלכלית?

אז מה בכלל השאלה?

אני מניח שמדובר ברכב שפורסם כאן בפורום מכירה... נראה לא רע בכלל, ה"פי 2 או 3 מהמחירון" יסתכם כך או אחרת בסביבות 9000 ש"ח....

כמעט כל טיול "אמיתי" לחו"ל של שבוע מסתכם בסוף בסכום כזה, הטיול נגמר, הכסף לעולם לא יחזור ואתה נשאר עם הזיכרון והחוויה..

אז במקום שבוע בחו"ל תיסע שבועיים או חודשיים או שנה ברכב עד שייעצר, גם כאן נהנית, הגשמת חלום נשארת עם חוויה ובלי הכסף..

אם הדבר חשוב לך, בא לך, כל הדיון כאן די מיותר ואקדמי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האמת שזה לא האוטו שמפורסם פה באתר.

מחירון לוי יצחק הוא 6900

המחיר במבוקש 8000 ל18000 שח

אני פחות אוהב קומבינות ברכבים ולכן מעדיף לשלם יותר ,אבל עדין פי ?

מקווה שאסתדר עם אחד המוכרים ואפתח שירשום על חלום שהתגשם . ואעשה וי על עוד חלום

פורסם

אפשר לרדת לגופו של עניין החלום? אומנם מדובר בחלום מציאותי, אבל האם החלום מסתכם בלנהוג ברכב הזה, או לקום בבוקר ולראות אותו שלך בחנייה? אמנם נסיעת מבחן לדגם אין כבר יותר מעשור אבל בטוח שיש פתרון... בשביל מה יש חברים? באופציה ב' ניגשים בגישה שונה, כמו המוכרים שפנית אליהם ראו בזמנו את הרכב הזה כחלומי ושמרו עליו וטיפלו בו באהבה, והיום מבקשים שיעריכו את האהבה שלהם בכסף, גם שתרצה למכור אותו בעתיד תצטרך למצוא מטורף שיעריך את אהבתך, וזה יקרה, רק עניין של זמן, אם תמכור בלחץ בגלל מצב מגביל כמו שתיארת את כנראה שתפסיד.

בכללי אין לי בעיה לשלם מעל המחירון והמחיר המבוקש שם בכללי לא אסטרונומי, אבל ביחס למה שמסתובב בשוק, המחיר נראה הגיוני.

בזמנו פרסמתי את האופנוע שלי מעל המחירון, ולא רק שביקשתי מעל מחירון (ולא אחד ולא שתיים הסכימו עקב נדירותו) חיפשתי מישהו שיאהב אותו כמוני, זה לקח זמן, מצא קונה ורכשתי חבר, לאחר שנה אצלו האופנוע נרכש ממנו חזרה עקב הולדת בנו וכיום משרת את חברה שלי, איך שגלגל מסתובב לו...

בקיצור מה שאני אומר, החלום שלך זול, הכסף לפי מה שאני מבין נגיש, והזמן נגדך, מה אתה נמצא עוד בפורום? רוץ תגשים!

פורסם

האמת? הייתה לי אחת כזאת ל8 חודשים,דיי פושרת ומשעממת,הייתי מחפש משהו קצת יותר מעניין.

וכמובן וריאטור בעייתי,בעיות בהגה כוח סינכרון הילוך 3 ושאר מחלות,

שלי לצורך העניין הייתה יד 2 עם 50 אלף קילומטר עליה מטופלת כמו נסיכה ועדיין .

תנוחת ישיבה מוזרה וגבוהה מידי,מנוע דיי אנמי הגה מת בתחושה.

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

נגיד ככה, אם זה לא הרכב היחיד שלך, אם אתה לא הולך להסיע בו ילדים יותר מדי זמן, אם אתה לא מתכנן איתו נסיעות ארוכות. אין שום רכב בטווח מחירים הנ''ל שיתן לך יותר מהירות

(חוץ מסיויק eg אבל התקציב הזה תוכל להרשות לעצמך רק שבורות והטובות והשמורות או בעלות תג מחיר גבוה מאוד או חיות עם בעל אובססיבי שיפגע רק מעצם השאלה אם הוא מוכר)

כמעט שנה חיפשתי כזו נהגתי על אחת שמורה באופן אובססיבי וחוץ מכוח סביר פלוס אין לרכב הזה יותר מדי מה להציע.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
  • תוכן חדש...