Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אם קיבלתי רשיון לפני כ7 חודשים ועדיין לא שילמתי (לא נסעתי גם, מן הסתם), האם זה נכון שיקחו לי את הרשיון ? או שאין טעם להלחץ

פורסם (נערך)

רישיון נהיגה שהאגרה שלו לא שולמה - בסופו של דבר "מבוטל" (כלומר, יש צורך בביצוע הליכי חידוש כפי שיקבע ע"י משרד הרישוי. יכול להגיע גם למצב של חיוב בלימוד נהיגה מהתחלה).

אם אתה נהג חדש - אחרי 1 שנה מבוטל

אם נהג ותיק - אני חושב שאחרי 1 שנה רישיון הנהיגה מבוטל, אך אינני בטוח לגבי כך (לא בטוח אם 1 שנה או 2 שנים).

 

ההתייחסות היחידה שמצאתי לכך בחוק הוא סעיף 36ב (א) לפקודת התעבורה (בעבר הייתה התייחסות לנושא בסעיף 172א לתקנות התעבורה, אך סעיף זה בוטל).

כמדומני שיש גם התייחסות לנושא בחוק הפלת"ד - אך לא בדקתי את תוכנו

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

למדת נהיגה, עברת טסט, קיבלת רשיון נהיגה ואז במשך שבעה חודשים לא שילמת אותו?

הזוי. הייתי פוסל לך את הרשיון על הטרלה.

פורסם

גם אחרי שנה מתום התוקף ביטוח החובה לא תקף (ברשיון ראשון תקף רק מרגע התשלום)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

×
×
  • תוכן חדש...