Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 728 שנת 2001 או 730/740/745 שנת 2004-5-6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתלבט קשות בין 728 שנת 2001 לבין 730/740/745 שנת 2004-5-6 ...

מעולם לא היו לי שני הדגמים אולם החזקתי מס' גרמניות במהלך חיי ... אשמח לשמוע תגובות לפה ולפה מאנשים שכן החזיקו את הרכבים הנ"ל.

יודגש כי הרכב הולך לשמש כרכב שני בבית ... סדר גודל של כ - 5,000 ק"מ בשנה.

תודה מראש.

פורסם

לא יודע אם זה הכיוון לרכב שני בבית..

נכון, מפנק והכל, אבל מחירי חלפים גבוהים, סביר להניח שיתקלקלו כמה דברים יקרים בדגם פאר בן 15 וזה לא יהיה זול (גם משהו יחסית זול עלול להגיע לכשליש ממחיר הרכב), ומה עם טיפולים?

יש מספיק רכבים גדולים-"מפנקים"-מאובזרים גם ב-40K (נניח מג'נטיס V6 או אודי A4).

פורסם
לא יודע אם זה הכיוון לרכב שני בבית..

נכון, מפנק והכל, אבל מחירי חלפים גבוהים, סביר להניח שיתקלקלו כמה דברים יקרים בדגם פאר בן 15 וזה לא יהיה זול (גם משהו יחסית זול עלול להגיע לכשליש ממחיר הרכב), ומה עם טיפולים?

יש מספיק רכבים גדולים-"מפנקים"-מאובזרים גם ב-40K (נניח מג'נטיס V6 או אודי A4).

תודה רבה. אני לא מחפש להשוות עם רכבים אחרים.. שאלתי לגבי הדגמים הספציפים האלה.

אבל אשמח לדעת על עלויות ביטוח טסט ובכללי האם המנוע הישן יותר אמין מהמנוע בדגם החדש ...

תודה מראש

פורסם (נערך)

קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות מאוד. תכין מידי שנה סכום של כ20K+ לאחזקה אם אתה רוצה להחזיק את הרכב במצב טיפ-טופ.

הייתה לי E32, ואני יודע מה עלויות אחזקה של E38 ויודע גם שהדגמים הבאים לא פחות יקרים לאחזקה. יש במעמקי הפורום שרשור בו אני כתבתי כמה ומה עלה לי.

רכבי מרצדס מבחינת עלויות אחזקה עדיפים. אם תקח למשל W211 עם אחד המנועים הפחות בעיתיים, תהנה מאוד. הS גם יקרה למדי לאחזקה, W220 המוקדמות היו עם הרבה צרות עם חשמל וכד', עלויות אחזקה בהתאם.

אם תמצא דיזל פרטית, תקבל גם צריכת דלק נמוכה וגם מנוע אמין מאוד. יש כאלה, אבל מעט מאוד. V8 מנוע מוצלח ואמין.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...