Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מחפש ווקס חזק שישב מעל אוטם מנזרנה pl.

לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי את הפוסו ואת הקוליניט.

הקוליניט מקבל ביקורות טובות מעל המנזרנה, מצד שני הפוסו מקבל ביקורות מטורפות גם.

באיזה מהם לבחור? (מיועד בעיקר לרכב לבן)

קלות יישום, הכתמת גומיות? , ברק, הגנה, עמידות על הרכב בתנאי ישראל?.

כל מידע שיכול להשוות בינהם או אפילו מנסיון אישי של אחד מהם אשמח לשמוע.

לינקים לאיביי :

Soft99 Fusso Coat

Collinite 845

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

לדעתי ומניסיוני, מיותר לחלוטין.

תדבוק באחד מהם ואין צורך לשלב. שלושתם טובים וחזקים והם יתנו תוצאות דומות והגנה טובה. לכל אחד התכונות המאפיינות את המוצר אבל העקרון דומה מאוד.

מה מטרת הווקס?

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

הפוסו הינו אוטם אם יכולות מסוך, הקוליניט היינו וואקס סינטטי(שיתנהג כמו אוטם לכל דבר).

המנזרנה והקוליניט מאוד קלילים לישום בזמן שאם תיישם פוסו וחלילה תמתין יותר מידי זמן אתה תגשדר על החיים אחרי זה איך להוריד אותו.

אם אתה רוצה להתחדש קצת ונמאס לך לישם תמיד מנזרנה הייתי דובק בקוליניט

פורסם

הפוסו מעולה, עמידות מאוד טובה, בידינג מעולה וגם מראה טוב.

כל אלה באים כמובן במחיר, והמחיר הוא עבודה, החומר לא קל בכלל לעבודה, צריך לעבוד פנל פנל ועם סטופר, במידה ולא להסיר את השאריות שלו זה פשוט סיוט.

לדעתי הוא שווה את זה...

2017 Type R

פורסם

ישנה מניעה מיישום הפוסו מעל מנזרנה PL ?

אני מתכנן טיפול פוליש מלא לרכב, ורוצה לשמור על המצב כמה שיותר,מה ייתן לי את השילוב הטוב ביותר חוץ מציפוי ננו?

לגבי זמני ייבוש לפוסו, ראיתי באינטרנט בין 5-15 דקות, jeka רשם לעבוד עם סטופר, כמה זמן מומלץ בתכלס לתת לו לשבת?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

לא רואה טעם ליישם את הפוסו מעל המנזרנה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הפוסו מעולה, לא יודע למה כולם מתלוננים על יישום מאוד קשה.

אם עובדים נכון ומורחים שכבה דקה ולא מגזימים בכמות, אז גם אחרי חצי שעה זה הולך בקלות.

פורסם

^^עובדים נכון, ענית לעצמך...

עם פוסו חוץ משיכבה דקה אתה צריך לעבוד בצל על פח קר,נכון להיום(קיץ) את התנאים האלה תצליח אולי להשיג בגראג' של בית סגור וממוזג או לעבוד בלילה שזה לא הכי כיף וצריך חניון מואר היטב.

לפותש, פוסו מעל מנזרנה מיותר לחלוטין, הפוסו מתאפיין גם בתכונות מיסוך ועמידות גבוהה, אם תישם אותו לא תצתרך דבר מעליו, אולי במקסימום איזה ווקס עשיר בקרנובה על מנת לקבל צבע כהה עשיר יותר

פורסם

הפוסו נראה מטורף בסרטונים והוא גם (לפי ההבטחות) מחזיק הכי הרבה זמן מבין השלוש (pl/fusso/845)

הבעיה שהוא באמת קשה להורדה.

ראיתי שיש אנשים שמיישמים אותו גם על ג'אנטים והוא מחזיק יפה, אפילו נגד סבון כלים בדילול גבוהה.

אני ממש מתלבט מה לבחור, ה 845 קל יותר ליישום, עובד נפלא על המנזרנה, ונותן הגנה טובה אבל מחזיק במקרה הטוב - חודשיים?

הפוסו קשה מאוד, אנחנו בתקופת קיץ אבל ייתן לי את מה שאני מחפש, הגנה ארוכת טווח, השקעה קשה פעם אחת ולשכוח מזה לכמה חודשים.

פורסם

^^מאיפה הבאת את זה של קוליניט מחזיק חודשיים?!

הוא מחזיק בין 4 חודשים לחצי שנה עם ישום תקין ושמירה תקינה(שטיפות תקינות עם סבונים בדילול לא אגרסיבי).

הפוסו בעיקרון עומד על חצי שנה 8 חודשים אבל הישום שלו זה לגשדר...

פורסם

מחיפוש בפורום חלק מהאנשים אמרו שהוא מחזיק שלושה חודשים, ומסרטוני השוואה ביוטיוב ראיתי שלחלק מהאנשים הוא ירד אחרי חודש.

כמובן שהכל תלוי באופי היישום, וההכנה לפני.

כנראה שאלך על ה 845 בסוף, למרות שהפוסו יותר קורץ לי בגלל העמידות ושאפשר ליישם אותו על ג'אנטים והוא מחזיק טוב.

פורסם

אני עדיין מציע לך ליישם את הפוסו

אני יישמתי בתוך חניון של קניון, גם מוצל, גם לא חם, והכי חשוב לא מפריע לא אחד.

ומספיק להיות מפונקים, אחרי חצי שעה זה הלך בקלות!

פורסם

היום ערכתי בדיקת עמידות בין ה FUSSO לבין ה PL - הבדיקה נערכה בסדנת אודיוה ארט בחיפה, הספגנו את הפוסו הלבן לתוך אפליקטור צהוב קטן ואותו דבר עשינו ל PL הרתחנו קומקום מים, מזגנו לשתי כוסות והכנסנו את האפליקטורים לתוך המים הרותחים, לאחר שתי דקות הוצאנו את האפליקטורים, האפליקטור עם הפוסו יצא יבש והמים בכוס הפכו לשומניים, זאת אומרת שהוא נמס במים החמים ואילו האפליקטור עם ה PL נשאר שומני וכשמעכנו אותו כל האוטם יצא על פני השטח.

זו בדיקה הממחישה את עמידות האוטם/ווקס לטמפרטורות גבוהות, ככל שהחומר עמיד בטמפרטורה גבוהה יותר כך יוארכו חייו תחת חום השמש. אם למישהו יש בדיקה אמינה יותר, אנה שתפו אותי.

• תוכן חדש...