Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אנחנו זוג + ילד בן שנה מחפשים רכב אוטומט חיסכוני ולא גדול מדי ולא קטן מדי.

שימושים עיקריים: נסיעות בסופי שבוע ונסיעות פה ושם. לא לנסיעות יום יומיים. רוצים שיהיה אמין, חסכוני ובטיחותי.

תקציב: באזור 15 אלף.

נשמח להמלצות!

תודה

פורסם

לא גדול מידי ולא קטן מידי- לאיזו קטגוריה אתם מכוונים? משפחתיות? סופר מיני?

קח בחשבון שרכב בשנתונים שלך כנראה לא יהיה חסכוני.

בגזרת המשפחתיות רכבים נחמדים הם מאזדה 3 05-08 (הדור הראשון), מיצובישי לנסר קלאסיק. רכבים אמינים וזולים לתחזוקה אך לא ממש חסכוניים (1-10 בערך, אולי קצת יותר בתוואי בין עירוני).

בגזרת הסופר מיני רכבים סבבה הם יונדאי גטס וקיה ריו.

פורסם

כוונה רכב בגודל קומפקטי כמו גולף, kia ceed, fiat punto...

חיפשתי משהו בסגנון הזה כי לא ממש מתחבר ללנסר ומאזדה.

מה אם סוזוקי ליאנה? פיאט פאנדה, סיריון, פגיו?

פורסם (נערך)

כולם טובים, מה שאתה תתקשה למצוא זה אוטו שמור - מה שאתה מוצא שמור מיד נמוכה, קמ נמוך בלי דפיקות בלי תאונות - תקח.

כתבת גולף - על זה הייתי מוותר, תיקונים יקרים יותר מכולם ולא יותר אמין.

גם רשמת מכוניות מכל הגדלים האפשריים. פנדה שכתבת היא מהקטגוריה הכי קטנה. אם אתה קונה כזה ידני זה האוטו הכי חדש שתוכל למצוא בתקציבך וגם הכי חסכוני בהפרש גדול (למרות שאתה בקושי נוסע ממה שנשמע, למה זה משנה). רק אל תקנה פנדה אוטומטית כי זה לא אמין. (אותו דבר לגבי פונטו)

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אוקי, תודה!! וסיריון? שמעתי הוא די חסכוני. ראיתי דגמים 2007-8 אם 135-140 ק״מ באזור ה14 אלף.

שאומנם אני בקושי נוסע, יש מצב שאני יסע לעבודה כמה פעמים בשבוע (נסיעה של 90 ק״מ הולך ושוב) וגם בגלל שאני גר באריאל, אז כל נסיעה שלי - זה מרחק :)

• תוכן חדש...