Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתרון הדבקת רשת אכסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי רשת כזאת לאחסון שהגיעה עם דבק דוצ,הדבק המקורי לא מחזיק אז קניתי דבק דוצ יותר חזק שהחזיק יותר טוב אבל גם אינו החזיק יותר מיום.

איזה פתרון יש בשביל להדביק את זה חזק בלי שזה יפול?Screenshot_20170615-171828.jpg

פורסם

^ אני לא יודע מאיפה הוא קנה, אך המוצר הזה עולה כדולר באיביי - קישור אקראי:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-organizer-Seat-Side-Back-Storage-Net-Bag-Phone-holder-Pocket-Black-/252762076497?roken=cUgayN&soutkn=AbfMPu

איפה אפשר לקנות אותו?

בחנויות של חומרי ביניין באזור חדרה לא מצאתי

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

תריץ חיפוש באיביי על כל מיני ווריאציות של: 3m Double Side Adhesive

פורסם
מתקן הרשת יפה, מהיכן קניתה

אייל.

Car-Styling Upgrade Storage Net Bag Holder Pocket Organizer 15CM 20CM Auto Interior Accessories Car organizer Stowing Tidying

http://s.aliexpress.com/zeeQnueq

(from AliExpress Android)

קניתי את הדבק 3m והוא עדיין לא מחזיק את הרשת [emoji30]

אין פתרון אחר שהוא לא עם דבק דוצ?

פורסם

יש , אתה לא רוצה לדעת.

קוראים לו בורג קודח.

:lol:

ובנימה יותר רצינית.

תבדוק ,יש כמה סוגים של דבק דו צדדי גם של 3M במחירים שונים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
יש , אתה לא רוצה לדעת.

קוראים לו בורג קודח.

[emoji38]

ובנימה יותר רצינית.

תבדוק ,יש כמה סוגים של דבק דו צדדי גם של 3M במחירים שונים

על הבורג הקודח נראה לי אני אוותר...בכל זאת רכב 2016 [emoji29]

ואת סוג הדבק של 3m קניתי את הסוג האפור שרשום עליו חזק במיוחד ומתאים גם לחוץ לבית זה היה נראה הסוג החזק ביותר

פורסם

לאיפה אתה מנסה להדביק את הרשת?

סרט של 3M מחזיק מעולה על משטחים חלקים. על מרקם מחוספס כמו זה שמופיע בתמונה של המכירה, הוא לא מחזיק טוב.

קנית את הסרט האדום? זאת אומרת פס נייר שמגן עליו לפני שימוש הוא אדום והסרט עצמו אפור? זה באמת סרט מאוד חזק שמחזיק כל דבר, אבל שוב - על משטחים מחוספסים הוא פחות טוב.

פורסם

איתמר, אם אתה מאיזור חדרה אתה מוזמן לקפוץ לפרדס חנה, יש לי דבק של 3m דוצ מעולה!

פשוט לנקות את האיזור טוב טוב לפני ולהדביק, לאחר ההדבקה אני אישית מחכה 24 שעות לפני שאני מעמיס משקל מסויים(למשל המעמד המגנטי של הפלאפון-24 שעות לא שמתי את הטלפון שלא יפיל את המעמד אבל לאחר מכן עבד מעולה)

פורסם
איתמר, אם אתה מאיזור חדרה אתה מוזמן לקפוץ לפרדס חנה, יש לי דבק של 3m דוצ מעולה!

פשוט לנקות את האיזור טוב טוב לפני ולהדביק, לאחר ההדבקה אני אישית מחכה 24 שעות לפני שאני מעמיס משקל מסויים(למשל המעמד המגנטי של הפלאפון-24 שעות לא שמתי את הטלפון שלא יפיל את המעמד אבל לאחר מכן עבד מעולה)

תודה רבה על ההצעה אבל כבר קניתי את האפור עם הפס הגנה האדום.

לאיפה אתה מנסה להדביק את הרשת?

סרט של 3M מחזיק מעולה על משטחים חלקים. על מרקם מחוספס כמו זה שמופיע בתמונה של המכירה, הוא לא מחזיק טוב.

קנית את הסרט האדום? זאת אומרת פס נייר שמגן עליו לפני שימוש הוא אדום והסרט עצמו אפור? זה באמת סרט מאוד חזק שמחזיק כל דבר, אבל שוב - על משטחים מחוספסים הוא פחות טוב.

אני מנסה להדביק את הרשת ליד רגל ימין של הנהג בשברולט ספארק 2016,זה משטח טיפה מחוספס.

פורסם

אצלי מודבק על משטח מחוספס מעט, בעזרת מדבקת 3M שמיועדת לחיבורים של GO PRO, גזרתי ממנה

פסים והדבקתי. הזמנתי אז סט של 12 מדבקות כאלו עבור כחמישה שקלים.

• תוכן חדש...