Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי שרשור על האברבורד עדין (פספסתי?) כמו תמיד הכל מתחיל מארוחות צהריים שבהם יותר מידי אנשים שאחרי שסימו לריב על איפה אוכלים צהריים מתפנים לדבר על העיניינים החשובים באמת, אז היום דנו בהאברבורד.

יש הרבה באזור ה 1000 שקלים והם בטח סבירים לנסיעה על משטחים חלקים אבל מצאתי אחד שנראה יותר רציני מאחרים (וגם עולה 2500 שקל):

https://www.citycruiser.co.il/product/city-cruiser/

האם מישהו מכיר אותו?

בכלל תובנות על המוצר הזה שרבים וטובים אומרים שכמעט ושברו את עצם הזנב בגללו אבל כל הילדים נראים סופר מגניבים כשהם על זה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הסגווי מיני כלי נחמד אבל הוא עולה 4000 שקל שזה 1500 יותר מההאברבורד היקר ששאלתי עליו ובמחיר ובגודל של המיני התחרות היא מול קורקינטים ואופניים חשמליים קטנים, עם האברבורד אתה ממש יכול להגיע לכל מקום ומקסימום לקחת אותו ביד בתוך המשרד שאתה מגיע אליו, עם המיני לא כל כך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אחי שבר את המרפק שניה ורבע אחרי שעלה על אחד כזה. בנוסף היו הרבה מקרים של סוללות מתלקחות.

חוץ מזה, ככלי תחבורה הוא נראה לא יעיל, לא נוח ומגוחך לחלוטין. הליכה מהירה תהיה יעילה ובטוחה יותר, או אופניים חשמליים אם מדובר על מרחקים ארוכים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
כל הילדים נראים סופר מגניבים כשהם על זה?

אף אחד, אבל אף אחד לא נראה סופר מגניב כשהוא על זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחזק את הטענות של כל מי שמעליי. זה כלי מגוחך, מהירות מקסימלית של 12 קמ"ש, מסוכן מאוד, ולבנאדם מבוגר זה מאוד ילדותי בעיניי לנסוע על דבר כזה.

בכוונה ציינתי את האברבורד סגוואי מהסיבה שהוא הרבה יותר בטיחותי מהאברבורד הרגיל, אודי R8 נתן דוגמא מצויינת.

עדיף להשקיע עוד אלפייה או שתיים כדי לא לשבת בבית מחוסר עבודה עם רגל שבורה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אף אחד, אבל אף אחד לא נראה סופר מגניב כשהוא על זה.

^^

עוד צעצוע שנהיה טרנד,וקונים רק כי יש לשכן.

אני עושה הליכה יומיומית וכל פעם ממש מחזיק בכוח את הבטן לא להקרע מצחוק כשאני נתקל באנשים על הדבר הזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי שכן צעיר (30), קומה ראשונה יורד עם הכלב במעלית, לא מוותר על המעלית אבל נכנס אליהה כשהו על ההובר ויוצא ממנה לטיול על הכלב שהוא על ההובר, יוצא לרמפה של הנכים, מקיף את הבלוק, חוזר, עולה במעלית, גם אם מישהו יעבור דירה הוא יחכה למעלית ריקה כשהוא על ההובר ולא יעלה שניה ברגל לדירה שלו.

עצוב עצוב עצוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין לי מושג מי נראה מגוחך יותר, רוכבי ההוברבורדס או רוכבי החד-אופן-חשמלי.

שניהם נפוצים ברוטשילד יחד עם שאר ההנפצות התורניות,

ושניהם נראים זקוקים לכאפה מצלצלת של החיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

~

אני מתרעם על הזניית המונח Hoverboard, שמגיע למיטב ידיעתי מהסרט 'בחזרה לעתיד', וגם בעת המודרנית זכה לשימושים הרבה יותר מעניינים טכנולוגית לפני שהדרדל'ה הזה הופיע.

פורסם
אין לי מושג מי נראה מגוחך יותר, רוכבי ההוברבורדס או רוכבי החד-אופן-חשמלי.

שניהם נפוצים ברוטשילד יחד עם שאר ההנפצות התורניות,

ושניהם נראים זקוקים לכאפה מצלצלת של החיים.

אני רואה שאני צריך לבקר :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צחוק בצדק, יש את בוסטד בורד (סקייטבורד חשמלי) שקייסי נייסטט משתמש בו: https://boostedboards.com/

מוצר אמין ומדליק. שוקל לקנות מיד אחרי שאקנה את הdrone של dji :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני רואה שאני צריך לבקר :)

בלי שום הגזמה - תל אביב היא מעצמה של כלים חשמליים ממונעים, תוצרת חוץ ותוצרת (נו, תוכננת) ישראל. משפצורי אופניים מתקפלים ועד קורקינטים מתוחכמים.

הדוניזם במיטבו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מצטער שאני מתחצף, אבל אם יש בעיה ללכת אחרי ארוחת צהריים אז הפתרון:

1. לעשות יותר ספורט (אם בכלל עושים).

2. לאכול קצת פחות. אף אחד לא ימות, אם הוא יאכל קצת פחות.

3. ללכת להיבדק אצל רופא.

כן, אני יודע שהחום מקשה, אבל גוף האדם נועד ללכת ולא לרכב על שטיח מפלסטיק עם 2 גלגלים.

• תוכן חדש...