Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגירה אוטומטית בקורולה שלי ,מופעלת על תא המטען ,כשמתרחקים -הוא ננעל .

חבל שאין נעילה כללית של הרכב, אם הייתה זה היה פותר אותי מחשש להשאיר את הרכב מונע.

אבדוק בספר הרכב אולי זו פונקציה שצריך להפעיל ידנית.

הסוכן שמסר לי את הרכב לא הזכיר נעילה כללית , לא זכור לי שהוא התלהב ממשהו מסוים, כנראה שזה תלוי באופי

למסור רכב חדש ללקוח זו אומנות כי מדובר ברושם הראשוני מהרכב.

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סגירה אוטומטית בקורולה שלי ,מופעלת על תא המטען ,כשמתרחקים -הוא ננעל .

חבל שאין נעילה כללית של הרכב, אם הייתה זה היה פותר אותי מחשש להשאיר את הרכב מונע.

אבדוק בספר הרכב אולי זו פונקציה שצריך להפעיל ידנית.

הסוכן שמסר לי את הרכב לא הזכיר נעילה כללית , לא זכור לי שהוא התלהב ממשהו מסוים, כנראה שזה תלוי באופי

למסור רכב חדש ללקוח זו אומנות כי מדובר ברושם הראשוני מהרכב.

יכול להיות שאתה יכול לנעול את הרכב בלחיצה/מגע על ידיות הדלתות?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם (נערך)

מגע בידית זה בדיוק הקילס אבל זו לא נעילה אוטומטית

לצאת מרכב מונע ולנעול אותו בנגיעה ?

לא חשבתי על זה , נראה לי שזה מתכון לבעיות, ייתכן ואני טועה .

בספר הרכב אין איזכור לגבי נעילה אוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

פורסם

במאזדה 6 שהיתה ברשותי, התרחקות מהרכב ( ללא נגיעה בכלום) כשהמפתח בכיס היתה נועלת את הרכב. לא כך אמור להיות גם בקורולה?

פורסם

זה תלוי בסגמנט הרכב או בהטמעת הפיצ'רים של היצרן.

ייתכן מאוד שהפונקציה הזאת חבויה באפשרויות הרכב וגישה אל התוכנה עם ההתקן הנדרש יכולה לפתוח פיצ'ר כזה, או שלא.

גם אצלי הפונקציה הזאת קיימת, כולל מנגנוני נעילה עצמית במידה ופתחת ולא ניגשת לרכב X זמן (כמה דקות או דקה כבר לא זוכר) והוא ננעל עצמאית וכו'.

מאזדה 6 מגיעה בסגמנט אחר ועם המון פיצ'רים ויכולות לעומת הקורולה, כך שסביר להניח שהיצרן הטמיע את מה שחשב לנכון.

פורסם

אברר את העניין בטיפול הראשון בבוא העת.

פורסם
מגע בידית זה בדיוק הקילס אבל זו לא נעילה אוטומטית

לצאת מרכב מונע ולנעול אותו בנגיעה ?

לא חשבתי על זה , נראה לי שזה מתכון לבעיות, ייתכן ואני טועה .

בספר הרכב אין איזכור לגבי נעילה אוטומטית.

בחיי שאני לא מבין מה אתה רוצה.

שיהיה בהצלחה

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אצלי בפוקוס ישנה התראה קולית שאי אפשר להתעלם ממנה כאשר יוצאים מהרכב. הרכב לא נכבה אוטומטית גם אחרי שעה. מה שכן מי שיש לו נטיה לבדוק כמוני דלתות אחרי הנעילה יגלה שזה פטנט מעולה. הדלת לא ננעלת כאשר המנוע עובד

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

אני רוצה סה"כ פתרון הולם למצב (נפוץ יותר או פחות) בו שוכחים ללחוץ על כפתור כיבוי המנוע.

ההתראה שישנה כרגע לא מספיקה לדעתי, היצרן חושב אחרת ורק הוא קובע כיצד המערכת תפעל.

לא תהיה לי ברירה אלא להתרגל למה שיש.

נעילה אוטומטית הרבה יותר אפקטיבית מהתראה קולית אך לצערי ברכב שלי נעילה אוטומטית לא קיימת.

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

פורסם (נערך)

בתור אחד שאבא שלו הרבה שנים מנעולן, אני יכול לתת לכם את העצה שאני מקבל מאבא שלי, ככה, חינם אין כסף.

מפתחות, תמיד אבל תמיד עליך.

גם אם יוצאים רק לשנייה, גם אם הולכים לפתוח בגאז', גם אם לתדלק, גם אם רק שניה לבדוק את הגלגל, מפתחות של הרכב, תמיד עליך. תמיד.

בפעם האחת הזאת שלא תיקח את המפתחות עלייך, זאת הפעם שתתקע בחנייה מחוץ לאוטו נעול.

תלוי בסוג הרכב, זה יכול לעלות לך גם אלפייה. ולא כל אחד יודע לפתוח את הרכב.

פתחת את האוטו, תחזיר מפתחות לכיס.

לא לשים אותם רק לשנייה על הדש של הבגאז', לא בתיק של האישה, לא בשקית עם האוכל. בכיס. עלייך תמיד.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

בסוזוקי קרוסאובר אפשר להשאר את הרכב פועל ולהתרחק עם המפתח. החזרה לרכב המערכת תדרוש (על ידי צפצוף והודעת התראה בצבע צהוב במסך מחשב הדרך) להצמיד את המפתח לכפתור על מנת לקבל קריאה שלו (NFC או משהו דומה).

ביציאה מהרכב יש לנעול על ידי לחיצה על כפתור בדלת או במפתח, ואם הרכב אינו במצב חניה וכל הדלתות סגורות, או אם יש מפתח ברכב\תא המטען - הרכב לא יינעל, ויישמע צפצוף התראה.

ב-SX4 מנגנון דומה אולם כיון שבמקום לחצן יש כפתור מסתובב ניתן לעבור ברצף ממצב התנעה למצב ACC, לא כמו בקרוסאובר בו יש לכבות את הרכב ואז ללחוץ על כפתור ההתנעה בלי ללחוץ על הבלם, לקבלת מצב ACC. טוב כדי לקבל צילום רצוף במצלמת החלון עם כיבוי המנוע.

באחת הנסיעות לחו"ל שכרתי רנו אספאס, והרובוטריק הזה, במסגרת הרבה מאד "פטנטים" חביבים, היה נועל\פותח את הרכב כאשר המפתח היה מתרחק או מתקרב אליו כ-5 מ'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקליאו החדשה, בגרסאות הלא-ליסינג.

אתה פותח את הרכב בלחיצה על כפתור שעל ידית הרכב. (במידה והמפתחות עלייך או בקרבת הרכב).

שאתה מתרחק, הרכב ננעל לבד (ללא קיפול מראות חשמלי).

באם נעלת את הרכב מהשלט, תוכל לפתוח רק מהשלט.

החלונות לא עולים חשמלית בנעילה של הרכב (או שעדיין לא מצאתי דרך להעלות אותם באופן אוטומטי)

פורסם

לי אין אבל יש לי חבר שבטוח יידע מה עושים

תודה על ההמלצה

• תוכן חדש...