Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש, דאגות על כל מני דברים מטומטים חדשים...

החניה הפרטית אצלי בבית קטנה, קלסטרופובית ובנוסף השער לא חשמלי: אם אני לא מתכוון לעשות טיפול יסודי לרכב אני כמעט לא מכניס אותו לשם. ברחוב עצמו לא חסר חניה - מדובר ברחוב ללא מוצא של בתים פרטיים עם קרוב ל 0 תנועה, הבעיה שמעל חלק גדול מהחניות יש עצי זית :evil:

יש חניה שמאוד מתאימה לי, שתמיד פנויה ושאין מעליה עץ - אבל היא מצריכה 2 גלגלים על המדרכה (יש שיפוע לעלות ולרדת איתו)

1.JPG

להערכתי המדרכה בגובה של בערך 10 ס"מ לכל היותר: שאלתי היא האם הדבר משפיע על הצמיגים או כל דבר אחר? כביכול יש יותר לחץ על חלק אחד של הרכב מה שאולי יכול לגרום בעיות לטווח הרחוק?

שאלה שנייה היא לגבי נסיעה בפקקים: הצורה שבה אני נוהג בפקקי איילון בד"כ היא הילוך ראשון בלי גז בכלל על בערך 8-9 קמ"ש, בצורה כזו אני כמעט לא נוגע בקלאטצ' וכמעט ולא מחליף הילוכים. פעם שמעתי שנהיגה כזו מאוד לא טובה לחלק מהמכלולים ברכב - אבל האלטרנטיבה היא גז, קלאטצ' בלימה.

פורסם

אני בספק רב שחניה בשיפוע עלולה לגרום לנזק למכלולי הרכב, טיפוס המדרגה יכול לגרום להלם לצמיגים,ג'נטים, בלומים וכו...

את זה יש לעשות בעדינות.

לגבי נסיעה בפקקים, אם אתה מפעיל כח עם הרגל על הדוושה של הקלאץ' המייסב לחץ משולב, כנראה שזה כן מוביל לבלאי מואץ בטווח הרחוק.

לפי התיאור שלך כנראה שאין החלקה בין מכלולי המצמד והמהירות הסיבוב של זהה לכולם.

אם אתה רוצה להיות ממש עדין כלפי המצמד תמתין מעט בפקק עד שיווצר רווח בינך לרכב ממול.

במהלך הנסיעה תיסע לאט ותמיד תשמור על הרווח כך לא תצטרך להאט למהירות שתצריך לחיצה על הקלאץ'.

פורסם

בזמן שאני מתגלגל על 8-9 קמש אף אחת מהדוושות לא לחוצה, בכלל.

אני ממתין לרגע האחרון ורק אם אין ברירה לוחץ על הקלאטצ' ומחכה שיהיה מרווח מחדש.

בנוגע למדרכה - יש שיפוע לעלות איתו.

פורסם

מה שאתה עושה בנהיגה בפקק - נכון, כך צריך לנהוג.

לגבי החניה - תכניס את האוטו לחניה הפרטית, הסיבה היא לא טכנית אלא פשוט מדרכה לא מיועדת לחניית מכוניות.

• תוכן חדש...