Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר בנק וכדאיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיום יש נטייה של הבנקים לצמצם סניפים והפניית לקוחות לסניפים מאוחדים ו/או שימוש באינטרנט/אפליקציה, וזאת בכדי לחסוך בעלויות.

לכן, מבחינה זאת - לא בטוח שתשיג משהו.

לגבי עמלת שורה - יש מבצעים של הבנקים על מתן פטור ללקוחות חדשים (כמדומני יש דרישה לסכום מינימלי של הכנסות). בכל מקרה - אפשר לעבור למסלול עמלות קבוע בהתאם לצרכיך.

אם בסופו של דבר תחליט לעבור בנק, הייתי מציע לעשות זאת בשלבים :

קודם לפתוח חשבון + להתחיל להעביר לשם משכורת. אולי גם חלק מהעו"ש. בנוסף, לראות איך אתה מסתדר עם הסניף. האם אתה מרוצה מהם.

אח"כ להזמין כ"א + להתחיל להעביר הוראות קבע.

רק לאחר שהכל הושלם - לסגור את החשבון בסניף הישן.

אם עוברים , צריך לעשות זאת בפעם אחת. ברגע שתחזיק חשבון ללא הכנסה קבועה ממשכורת , התנאים יורעו מייד ותשלם הרבה וסתם.

תמיד אפשר לחזור אם לא תהיה מרוצה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיים לא שילמתי עמלות לבנק וגם לא מתכוון להתחיל בכך בקרוב. בהתחלה היה לי חשבון סטודנט. אחר כך ביקשתי וקיבלתי חשבון ללא עמלות בכלל. לא שורה, לא הקצאת אשראי, לא צ׳קים ולא כלום.

גם לגבי כרטיסי אשראי - אף פעם לא שילמתי שום עמלה. תמיד כרטיסי מועדון/הטבה מהבנק.

לפני 3 שנים עברתי לבנק אחר וגם שם קיבלתי את אותם התנאים. אם אתה מכניס משכורת טובה באופן עקבי - 8-9 נטו ליחיד. אין לך שום סיבה לשלם עמלה. תכניס קצת יותר (או יהיה לך חסכון של k100+) ותוכל להיות בבנקאות פרטית (תלוי בבנק).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני לא,

פשוט נמאס לי כל שנה מחדש לחדש את ה"ריב" על הנושא - אתה מכיר בנקים שזה מגיע בהם ב"דיפולט"? יהב הבנתי היחידים שנותנים את העסק ללא עוררין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמו שספריאל כתב - הבנק שלך לא רוצה אותך אחרת כבר מזמן מנהלת הסניף שלך היית מסדרת את התנאים.

אם יחס אישי חשוב לך תשאל חברים\מכרים על סניפים שההגעה הפיזית נוחה לך. ההבדל בין סניפים גדול יותר מההבדל בין הבנקים. אחרי שתבחר מועמד טוב זה הזמן הכי טוב לעשות שוק ולהתמקח. חשוב לבקש בכתב שההטבות יהיו לפחות ל3-5 שנים.

בהצלחה!

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בחיים לא שילמתי עמלות לבנק וגם לא מתכוון להתחיל בכך בקרוב. בהתחלה היה לי חשבון סטודנט. אחר כך ביקשתי וקיבלתי חשבון ללא עמלות בכלל. לא שורה, לא הקצאת אשראי, לא צ׳קים ולא כלום.

גם לגבי כרטיסי אשראי - אף פעם לא שילמתי שום עמלה. תמיד כרטיסי מועדון/הטבה מהבנק.

לפני 3 שנים עברתי לבנק אחר וגם שם קיבלתי את אותם התנאים. אם אתה מכניס משכורת טובה באופן עקבי - 8-9 נטו ליחיד. אין לך שום סיבה לשלם עמלה. תכניס קצת יותר (או יהיה לך חסכון של k100+) ותוכל להיות בבנקאות פרטית (תלוי בבנק).

טוב 100K אין לי אבל עומד בתנאי השני, משלם עמלות כמו מניאק על הכרטיסים \=

Opel Adam S 2017

פורסם

גילוי נאות עובד הבנק הבינלאומי.

יש עכשיו מסלול גולד עם מענק של 1000 שקלים למצטרפים.

כנס לאתר של הבינל הכל שם.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם
טוב 100K אין לי אבל עומד בתנאי השני, משלם עמלות כמו מניאק על הכרטיסים \=

תבדוק בישראכרט\כאל\לאומיקארד אם למקום העבודה שלך יש הסדר איתם. עמלות המרה נמכות,פטור קבוע מדמי כרטיס ועוד.

בלאומי טוטאל דיגיטל (כמו שכתבו פה) או במקביל של מזרחי יש פטור מרוב העמלות הנפוצות.

פורסם

הסיבה היחידה ששווה בשבילה לשלם על כרטיס אשראי, היא אם הכרטיס נותן לך משהו שכרטיס חינם לא נותן. לדוגמא, פלייקארד פרימיום כנראה שווה למי שהוא נוסע מתמיד במעמד גבוהה באל על. אמריקן אקספרס פלטינום ומעלה או וורלד סיגניה מהווים סמל סטטוס ומאפשרים הזדמנויות שכרטיסים רגילים לא.

לכל השאר אין סיבה לשלם על כרטיס.

פורסם
גילוי נאות עובד הבנק הבינלאומי.

יש עכשיו מסלול גולד עם מענק של 1000 שקלים למצטרפים.

כנס לאתר של הבינל הכל שם.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

הציעו לי בפיבי מסלול אחר שבו יש מענק של 2,500 שקל,

מצד שני אחרי ה3 שנים פטור צריך גם "לחדש אוטומטית" את הפטור(החברות במועדון "הוט" לפי הבנקאית יתן לי זכות לחידוש הפטור - אבל זה דורש מעקב שלי) - ז"א תוך 3 שנים גם שמה אני רודף אחרי הבנק כל פעם בנושא העמלות.

היום ניסיתי לדבר עם יהב שנותנים פטור מלא - חיכיתי 15 דקות בהמתנה במוקד, חזרו לי פלאשבקים של לאומי קול, שענתה נציגה היא טענה ש"חבל שחיכיתי במוקד, הייתי יכול להתקשר למוקד ההצטרפות ולא לחכות כלל" ואמרתי לה ש"אולי מזל שחיכיתי במוקד, עכשיו אני יודע את רמת השירות ללקוח קיים".

מצד שני, מחר אנסה ללכת לסניף שלהם הקרוב לביתי לשמוע תנאים(להבנתי הם הכי משתלמים מבחינת עמלות).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מחפש כרטיס אשראי עם עמלות מטח כמה שיותר נמוכות. יש משהו כזה בלי מועדון (לא שייך לכלום) או הסכם עם מקום העבודה (במקום העבודה שלי אין שום הסכם)?

פורסם
כיום יש נטייה של הבנקים לצמצם סניפים והפניית לקוחות לסניפים מאוחדים ו/או שימוש באינטרנט/אפליקציה, וזאת בכדי לחסוך בעלויות.

זה נכון, כי הבנקים במצב באמת קשה.

פועלים, למשל, הרוויח רק 2.63 מיליארד שקל ב-2016. לאומי רק 2.8 מיליארד. דיסקונט סתם פארש עם 905 מיליונים ומזרחי טפחות 1.25 מיליארד.

בנקים במתכונתם הנוכחית הם גופים שמנים ומסואבים שצריכים להעלם מהעולם. אין שום סיבה ש-95% מהאינטרקציות הבנקאיות של כל אדם יתבצעו בפשטות ובקלות דרך האינטרנט, עם עמלות מינימליות.

כמובן, שזה לא האינטרסים של הבנקים, שרוצים להמשיך לסחוט אותנו עד כמה שאפשר, ולהתנהל כמו שוק בשיטת מצליח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מחפש כרטיס אשראי עם עמלות מטח כמה שיותר נמוכות. יש משהו כזה בלי מועדון (לא שייך לכלום) או הסכם עם מקום העבודה (במקום העבודה שלי אין שום הסכם)?

לא ממש, אבל אפשר לנסות להציע לאחראים להצטרף להסכם כזה.

• תוכן חדש...