Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, המליצו לי על הדאבל דין הזה

http://www.gearbest.com/car-dvd-player/pp_462035.html?admitad_uid=dd85cc67a635fe1f879d6994161903f8

כאחד פשוט שמבצע את העבודה בצורה טובה. סהכ אני רוצה ה משהו עם טאץ׳ שעובד טוב,ואת האפשרות לחבר בלוטות' (כרגע יש לי רק aux שהרכבתי בהדרכתם של כמה אנשים טובים מפה).

השאלות שלי הן:

1.איך אני יודע שמבחינת גודל זה מתאים לי? הבנתי שזה בגודל סטנדרטי אבל שלפעמים צריך מתאם לפי הרכב,איך אני יודע אם יש צורך במתאם? מאיפה אני קונה מתאם?

2.איך מחברים את זה? בזמנו בaux פשוט שלפתי את כל התיבה של המערכת וחיברתי את הכבל ליציאה פנויה מאחורה,פה אני רואה קצת הרבה יותר כבלים וזה נראה שונה,אשמח להסבר האם החיבור בכלל מתאים?

תודה רבה!

פורסם

1) אתה צריך מתאם מסגרת. קונים מכל חנות מערכות.

2)האוקס בדבלדין הזה מקדימה.

ובנוסף אתה צריך מתאם אנטנה.

פורסם
1) אתה צריך מתאם מסגרת. קונים מכל חנות מערכות.

2)האוקס בדבלדין הזה מקדימה.

ובנוסף אתה צריך מתאם אנטנה.

בשנתון הזה לא צריך מתאם אנטנה

תודה רבה לשניכם! לא ידעתי שצריך בכלל מתאים. אבל מה לגבי שאר החיבורים? איך זה מתחבר לי לחיבורים שיש מאחורה? החיבור הזה לא נראה תואם לחיבור כמו שחיברתי את האוקס..ומה מבחינת לחבר את זה לרמקולים? ומבחינת מתאם מסגרת,ללכת לחנות מה ולבקש? איזה מתאם? לאיזה גודל? או פשוט להגיד לו מתאם למאזדה 3 08? תודה רבה וחג שמח! :)

• תוכן חדש...