Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקק בארון חשמל קופץ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר ביחידת דיור בקומת מרתף , גם היחידה וגם הבית בן 10 שנים .

החשמל ביחידה מסודר , אין בעיה של חשמל שקופץ מתוצאה של עומס .

יש בתוך הבור ביוב משאבה חשמלית , היום בעת שטיפת כלים קפץ כל החשמל בבית , יש לי בבית לוח חשמל אך אצלי ביחידה הפקקים לא קפצו אלא בבית של בעלת הדירה . הרמנו פקק פקק עד שהרמנו את הפקק של המשאבה קפץ החשמל , הפקק הזה מזין גם מזגן עילי בסלון אך כשהחשמל קפץ לראשונה המזגן היה כבוי .

לפני מספר חודשים כשהייתה לי תקלה במשאבה , יש לי הגנה למשאבה עם נורה בתוך הבית , המשאבה של שטל , נדלקה הנורה של תקלב במשאבה .

בעלת הדירה הזמינה אינסטלטור שהיא מכירה וסומכת עליו והוא ראה שיש מסביב למשאבה הרבה מגבונים , אמר לה להזמין ביובית הזמינה ומאז לא הייתה בעיה במשאבה , את המגבונים זרקו הדיירים הקודמים .

האם יתכן לפי התיאור שלי שיש בעייה בפקק של המשאבה ? , אני לא מתכון כמובן לבדוק לבד אך מסקרנות איך חשמלאי בודק אם הפקק תקין או שהבעיה במשאבה עצמה ?.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני לא חשמלאי, אך ההיגיון שלי אומר כי זאת בדיקה שמבצעים ב-2 שלבים (הסדר יכול להיות שונה) :

1. החשמלאי מחבר למערכת/למעגל החשמלי שמתבסס על הפקק מוצר כלשהו (שדורש מעט חשמל).

אם יש בעיה בפקק - הוא אמור לקפוץ.

2. לשים פקק אחר (לקחת פקק אחר מהלוח עם אותם נתונים טכניים) ולהפעיל את המשאבה החשמלית.

אם הבעיה במשאבה - גם הפקק החלופי אמור לקפוץ

• תוכן חדש...