Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אתמול אספתי את הרכב (Rio 1.4 LX, חמש דלתות) עם 15 ק"מ על השעון שעלתה על הכביש ב 9.5.17 ; אין רעידות או משיכות ב 110 וצפונה, פשוט רעשי כביש חריגים (לטעמי, הכל סובייקטיבי בקטעים האלה) שמתחילים כבר ב 50 קמ"ש ומתגברים ככל שמטפסים במהירות ; עיקר הרעש נראה שמגיע מהצמיגים האחוריים, כזה שמזכיר רעש שמיסבי גלגלים גמורים מייצרים אבל בספק רב שזה המצב ברכב טרי עם 15 ק"מ על השעון.

תוהה אם זו מידת הרעש שניתן לצפות לה מהצמיגים האלו (ב Tyrereviews נראה שהם דווקא קוטפים תשבוחות על ימין ועל שמאל) או שיש כאן משהו שמצריך בדיקה במכון פרונט/מוסך מורשה?

תודה מראש למסייעים.

פורסם (נערך)

הצמיגים מהחברה הזאת מגיעים בכל קיה חדשה, היה לא מזמן שרשור בפורום שהתלוננו גם על שחיקה מוגברת.

מוסיף שגם הייתי במגרש טרייד אין, מתוך סקרנות וראיתי במו עיני שרובם מתפוררים/שחוקים ברכב בן 3.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

הייתה לי ריו חדשה עם הצמיגים האלה(ב-2014 במרכב של 4 דלתות וגיר ידני) - היו רעשים מעצבנים מהצמיגים, ללא ספק פגע בחווית הנסיעה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אתה מתכוון לצמיגי הנקוק? אם כן זה זבל של צמיגים נשחקים מהר יותר מצמיג סיני.

לא הייתי ממהר להסיק מסקנות כאלה.

לגבי הרכב החדש, הצמיגים צריכים טיפה "להשתפשף" כ-200-300 ק"ם. צמיג חדש יש עליו מן "שערות" כאלה. ייתכן מאוד שהרעש מגיע מזה.

755-2.JPG

לחץ אוויר בדקת לאחר קבלת הרכב?

פורסם

תודה חברים,

לחץ אוויר טרם נבדק אך אני משער שהוא בצד הגבוה (קרוב ל 40psi, נגלה אם צדקתי בבוקר) - וגם אם גבוה, בספק עד כמה זה ישפר לאחר המילוי מחדש.

כשאשבר סופית מהרעש אקפוץ להחליף אותם ברביעיית "שנה טובה" או משהו.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

היו לי בעבר צמיגי הנקוק במאזדה 6 והם היו טובים-מאוד.

לכל חברה יש מספר דגמים, אפשר ובדגם הנ"ל באמת יש בעיית רעש.

העתק את הכיתוב על הצמיג (והוסף רעש חריג) ובצע חיפוש ברשת - יש אתרים באירופה

אשר מדרגים את הצמיגים ואפשר כי יש מידע על בעיית הרעש.

המתן עם ההחלפה, בדוק את לחץ האוויר, וסע כשבוע על הצמיגים ובמקביל בדוק את הנושא.

א - התקשר לשרות לקוחות היבואן והתלונן כי נראה לך כי יש בעיה בצמיגים (הרעש).

ב - גש למוסך מורשה יבואן ובצע בדיקה - אפשר ויש בעיה בצמיגים, יבשים או כל בעיה אחרת.

ג - נראה כי מספר חברים בדיון טוענים לבעיה, אפשר והיבואן מודע לבעיה ויציע פתרון כל-שהוא.

ד - רק לאחר בדיקת כל האפשרויות ובמידה והרעש טורדני מאוד - החלף צמיגים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

תודה ליין מן,

רוקן אוויר לאיזור ה 20 ונופח מחדש. כצפוי, אין שינוי - מכאן עוברים למבחן השפשוף. אולי עם עוד קצת נסועה המצב ישתפר, למרות שגם בזה אני מטיל ספק.

הרעש הוא מעין low pitched humming שהולך ומתגבר ברגע שעוברים את ה 50 קמ"ש ומקורו באחוריים. נתקלתי בזה בעוד רכבים חדשים ד.א כך שההנחה שהבעיה בצמיגים היא ככל הנראה הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

ואולי פשוט בידוד הרעשים בקיה ריו פשוט "לא משהו", וכנראה גם אם היו מורכבים עליה צמיגים אחרים עדיין היית שומע רעשים?

אישית מורכבים לי על גולף 7 צמיגי הנקוק (ventus prime 2) מדגם מעט שונה משלך, אך איני שומע איזשהם רעשים חריגים ביחס לצמיגי goodyear performance שהיו מותקנים על הרכב שלי לפניהם.

עריכה אחרונה על ידי makinen456

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
אתה מתכוון לצמיגי הנקוק? אם כן זה זבל של צמיגים נשחקים מהר יותר מצמיג סיני.

זבל של צמיגים? יש לך מושג מה אתה כותב בכלל?

אלו צמיגים שמגיעים התקנה מקורית על מרצדסים, אאודי, ב.מ.וו, פולקסווגן, יונדאי, קאיה ואפילו פורשה אחת!

אז מה אתה מקשקש?

פורסם

אלו צמיגים שמגיעים התקנה מקורית על מרצדסים, אאודי, ב.מ.וו, פולקסווגן, יונדאי, קאיה ואפילו פורשה אחת!

אז מה אתה מקשקש?

צודק. צמיגים מצויינים שלא נופלים אם בכלל ממותגי הפרימיום.

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אולי הם מצויינים מבחינת אחיזה (טרם נבדק), גם על רטוב - אך קטסטרופליים מבחינת רעשים בשילוב עם רכבים פחות מבודדים, כמו הריו.

פורסם
אולי הם מצויינים מבחינת אחיזה (טרם נבדק), גם על רטוב - אך קטסטרופליים מבחינת רעשים בשילוב עם רכבים פחות מבודדים, כמו הריו.

לדעתי גם צמיגים של חברות אחרות ישמעו באותה מידת רעש (פלוס מינוס 2DB לכאן או לכאן, האוזן לא באמת מבחינה בזה), ברכבים פחות מבודדים כמו הריו ושות'.

פורסם (נערך)

אז מה אתה מקשקש?

כן זבל של צמיגים יש לך מושג בכלל על מה אתה כותב?, תיהיה בטוח שאותו צמיג שמותקן על יונדאי וקיה לא מותקן על מרצדס ופורשה זה לא אותו הדגם.

הדגם שמותקן על יונדאי וקיה מתופררים מהר ואתה מוזמן לבדוק בכל יונדאי וקיה בת 3 למינהם.

אתן עוד דוגמה, בדימקס חדשה מותקנים צמיגי בריגסטון, וזה הצמיג הכי מחורבן שישב אי פעם על טנדר, חורק בפניות, מאריך בלימה ונשחק מהר, ובדגמים אחרים של בריגסטון הם מצוינים.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תוכן חדש...