Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו ג'סטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני מתכוון בקרוב מאוד כנראה לקנות סובארו ג'סטי שנת 85' והייתי שמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולתת לי עצות, פרטים ומאפיינים של הרכב...

אני צריך לדעת מה הצריכת דלק שלה לליטר....

המון תודה! עדי

פורסם

אני צריך לדעת מה הצריכת דלק שלה לליטר....

היא צורכת ליטר דלק לליטר.

אם אתה מתכוון לק"מ לכל ליטר, אז דע שברכב משנת 85 הצריכה כבר לא ממש לפי פרסום היצרן, אלא מושפעת מנקיון מערכת הדלק, כיוון הקרבורטור, מצב המנוע ועוד.

בכל מקרה רכב במצב טוב יהיה חסכוני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדקתי את הרכב...

הרכב הוא שנת 87, טעות שלי והנה כמה מהממצאים שמצאתי:

המנוע עצמו היה מכוסה בקצת שמן וכאלה , לפי בעל הרכב זה בעקבות שמן שנשפך בעת המילוי, אין נזילה של שמן בכלל משום כיוון או בשום צורה...

יש מכה בדלת האחורית הימנית ומכה בפגוש הקדמי בימין (לפני הדלת הקדמית)...

האוטו עצמו נראה במצב טוב מאוד מבחוץ, מבפנים גם, הריפוד חדש יחסית אבל יש קצת מה להשקיע...

בכל מקרה אני הולך לצבוע אותו כך שמבחוץ אני הולך לסדר אותו פרפקט...

כמה נראה לכם יעלה לי כזה תיקון?

וכמה יעלה לי ביטוח נהג צעיר (17+) לכזה אוטו?

תודה על התגובות אגב!

פורסם

סתם מעניין אותי, כמה עולה האוטו?

אתה מסכים איתי שלא משנה כמה עולה הביטוח, אתהה חייב לעשות לפחות ביטוח חובה וצד ג'.

אז תתקשר לחברות ביטוח ותשאל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ביטוח נהג צעיר חובה+ צד ג' יעלה לך בסביבות 3000-3500 שקל.

אני גם פעם חיפשתי רכב כזה והוא שווה בערך 3-5 אז אני לא מבין למה אתה רוצה לצבוע אותו ולהשקיע? הצביעה וההשקעה יעלו לך כמעט את מחיר הרכב אז זה כבר לא משתלם בסכום הזה תקנה רכב טוב יותר משנתון יותר גבוה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אם האוטו עולה אפילו 3 אלף ש"ח, וצביעה כללית תעלה לך לפחות 2K עם תיקונים עוד אלף ש"ח, לא עדיף לך לחפש אונו במצב טוב ללא צורך בתיקונים אפילו משנת 90 91? אני חושב שבשנים האלה יש אפילו את הצורה היותר חדשה של האונו (!).

ואם אין לך כסף מיותר לצביעות ותיקונים, עדיף לך לחפש רכב לבן שאם אפילו אתה חס ושלום תתן מכה עם האוטו המכה פחות תבלוט ותהיה יותר קלה לתיקוני צבע וצביעה חאפרית, מאשר צבעים אחרים. אני חושב שזה גם תקף לצבעים בסיסיים אחרים. +גם מעט יותר קריר בקיץ, למרות שיש כאן וויכוחים על זה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...