Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון ב 80K

shakedsm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה אפשרויות קיימות לג'יפון ברמת המחיר הזו?

שיהיה אמין, נוח, לא זולל דלק, שישמור יחסית על הרך ויהיה מאובזר יחסית . מאוד חשוב שלא יהיה פדלאה, ויחסית מהנה לנהיגה.

עדיפות לשנתון 2013 לפחות .

אני יודע שיציעו פה את הדאסטר, אבל חוץ ממנו מה עוד בא בחשבון?

פורסם

אם אתם פחות מכוונים לשטח אז בחירה הטובה לטעמי היא סוזוקי SX4 - לדודתי יש אחת כזו,שמאז הוחלפה בפיג'ו 307 מאכילת מרורים, תקציב המוסכים ירד פלאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא חסרים ג'יפונים משומשים בתקציב הזה, איזה גודל של ג'יפון אתה מחפש? ג'יפון על בסיס סופר מיני כמו פיג'ו 2008 ודומיו?

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ביקשת בערך את כל מה שאפשר לבקש מרכב וזה קצת מסך את העניינים. מציע לערוך איזשהו סדר עדיפויות.

אם ביצועים חשובים לך אפשר לבדוק שברולט טראקס או אופל מוקה אבל הם לא חסכוניים, לא שומרים טוב במיוחד על הערך, השברולט לא נוח ושניהם לא מהנים לנהיגה.

אמינות ושמירת ערך אפשר למצוא בקיה ספורטאז' ויונדאי IX35 אבל הם גדולים, לא זריזים במיוחד וגם זללנים לא קטנים.

בעיני רנו קאפצ'ור הוא פשרה טובה אבל הוא לא נוח במיוחד ולא ממש מהנה לנהיגה. הוא זריז, חסכוני, נאה ובדגמים המאובזרים האבזור לא רע.

פורסם

האמת שכיוונתי לכיוון של ספורטאז', טוסון, קשקאי למיניהם אבל לא בטוח שאמצא שנתון של 2013 במחיר שאני מכוון אליו. מוכן להתפשר באיבזור אבל כן חשובה לי האמינות , שמירת הערך הנוחות היחסית, ושיחסית יהיה כיפי.

• תוכן חדש...