Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נגיע לצד השני של הגשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד סיבה טובה לדוש.....אם אין גשר מחפשים מקום עם זרם נמוך....:-)

וגם עןד סיבה להשקיע בקסדה טובה......עכשיו אני מבין למה יש מכות בקסדה מתחת לגשר ראשון כל פעם....

אבל האמת שעצוב עצוב.

פורסם

זה "המצב".

אותו "מצב" שלא מאפשר השקעה בשום תחום שיכול להקל על החיים בארץ.

תמיד יש דברים יותר חשובים שקשורים ל"מצב" שאליהם הולך הכסף.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
זה "המצב".

אותו "מצב" שלא מאפשר השקעה בשום תחום שיכול להקל על החיים בארץ.

תמיד יש דברים יותר חשובים שקשורים ל"מצב" שאליהם הולך הכסף.

הטמטום בכל הסיפור שמדובר בהזנחה שברור שתעלה לנו יותר כסף - כרגע לא מתחזקים אבל גשרים שלא מתחזקים בונים מחדש - במקום כל 120 שנה כל 30 שנה מאד חכם.

Machines need love too - Terminator I

פורסם
הטמטום בכל הסיפור שמדובר בהזנחה שברור שתעלה לנו יותר כסף - כרגע לא מתחזקים אבל גשרים שלא מתחזקים בונים מחדש - במקום כל 120 שנה כל 30 שנה מאד חכם.

הרבה יותר להיות עני.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ינעל אמא של מע"צ... אם הם יעשו גשרים כמו שצריך, לא יצתרכו אותם כדי לתקן את הגשרים המקולקלים... הבני זולות ממחזרים את העבודה שלהם כדי לקבל כסף... נחשו מי מפסיד...?

dirty old man

need love too

פורסם

עד לפני שנה ביבנה היה גשר עות'מני שנסעו עליו(העות'מנים עפו מפו בתחילת המאה שעברה)

ככה בונים גשר...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ממממממניחוש דק...אבל יכול להיות שאנחנו.???

אחרי זה יש למישהו עוד תקווה לראות כביש ללא בורות או מסומן כמו שצריך וחלילה וחס שבמע"צ יחשבו על סלילה נכונה....הרי זה לא שהם נותנים את הדין......

מע"צ=מחלקת עבודות ציבור ??? על מי עובדים.......

יותר נכון יהיה מע"צ= מושחתים..... עבריינים........ צבועים

פורסם

אין טעם להתווכח..זה ככה כבר שנים

עד שלא יקרה אסון - כלום לא ישתנה

מע"צ תמיד היו כאלה, זה המוטו שלהם

אני יכולה לנסוע בטבריה בעיניים עצומות ולהגיע לבית רק לפי הבורות שבכביש...

"הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" :twisted:

http://public.fotki.com/HaDaRuSh//

מעוניינת לקנות טרקטורון מסוג: warrior. כל מי שיכול לעזור שישאיר לי בבקשה הודעה פרטית..תודה:)

פורסם

עד לפני שנה ביבנה היה גשר עות'מני שנסעו עליו(העות'מנים עפו מפו בתחילת המאה שעברה)

ככה בונים גשר.

אומי אני מכיר את הגשר הזה או יותר נכון מה שנשאר ממנו אחרי שסדרו שם עכשיו את הצומת...(עוד פרויקט מוצלח מבית מע"צ) הגשר הישן היה מפתיע אותך מיד אחרי הסיבוב ולא פעם נרשמו שם התעופפויות גם של רכבים וגם של מכוניות שלא היו מביישות שום מוטוקרוס...הצומת החדשה שפרה אבל כפי שאתה חווית אולי לא חסרה מחדלים

פורסם

גשר עות'מני ,כמה גישרי באילי (חיל ההנדסה ב67 אחראי לזה ) ,עוד איזה גשר או שתיים לממ"צ שפשוט לא הוחלפו מאז לא יודע מתי ,כמה גשרים שיבנו ע"י גדוד הגישור.רק בארץ חצי מהדברים נבנים (או נהרסים)כאימון לאיזה גדוד מילואים או סדיר .מעניין אם היאה גדוד סלילה כמו שהיאה לבריטים מה מע"צ היו עושים ?

Dead but dreaming

פורסם
גשר עות'מני ,כמה גישרי באילי (חיל ההנדסה ב67 אחראי לזה ) ,עוד איזה גשר או שתיים לממ"צ שפשוט לא הוחלפו מאז לא יודע מתי ,כמה גשרים שיבנו ע"י גדוד הגישור.רק בארץ חצי מהדברים נבנים (או נהרסים)כאימון לאיזה גדוד מילואים או סדיר .מעניין אם היאה גדוד סלילה כמו שהיאה לבריטים מה מע"צ היו עושים ?

אני חושב שמצבנו היה טוב יותר עם גדוד סלילה בריטי ממלחמת העולם הראשונה מאשר עם מעס....או יותר נכון חוסר מעש???:-D

אולי נגיע לימים שלא נוכל בכלל לרכב פה מרוב שהכל יהיה דרכים הרוסות...ונעבור לגדוד נהגי הפרדות....???אההה ככןןן יש דוש"ים למזלנו.....אז גדוד נהגי הדו"ש......

פורסם
אני חושב שמצבנו היה טוב יותר עם גדוד סלילה בריטי ממלחמת העולם הראשונה מאשר עם מעס....או יותר נכון חוסר מעש???:-D

אולי נגיע לימים שלא נוכל בכלל לרכב פה מרוב שהכל יהיה דרכים הרוסות...ונעבור לגדוד נהגי הפרדות....???אההה ככןןן יש דוש"ים למזלנו.....אז גדוד נהגי הדו"ש......

כבר הרבה זמן אני טוען שרק אופנועי דו"ש או שטח מקצועי יכולים לשרוד את מסלולי האנדורו שמע"צ בונים לנו, אז כיפאק למע"צ שדוחפים את רוכבי האופנועים לקצה יכולתם!!!:beerchug:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

אם אני לא טועה כבר התמוטט גשר בעבר במחלף שפירים ונמחצו תחתו 3 נוסעים.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...