Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע: יום שני שעבר הוכנס הסווויפט 86 לצביעה ותיקון פחחות טוטאלי ...

כמובן הכניסה למחסום עצמו היתה מפחידה .. והרבה בגלל שקוראים לי עומר ,החיילים חיפשו עליי במקומות נסתרים ופרטיים !!

הצבע הירוק שנצבע האוטו לא היה הצבע שקבעתי אם הערבי (מוסך חאלד - מי שמכיר ) ,ביום שני הסכמנו על ירוק כהה ,כמו של הג'יפים ... וכשבאתי לקחת את האוטו בשבת מסתבר שהגוון הוא בכלל גוון של ירוק אחר ,יותר בהיר ... ביאס לאללה ....

אחרי זה עברתי אם אחד הערבים על כל האוטו ... מסתבר שהם עשו עבודה חפיפה ,והיו מלא פשלות של צבע ... מקומות שהם לא צבעו ....(מוטות ליד החלון הקידמי ,אחורי ...)

מקומות שהם צבעו יותר מדי - כל הפנס האחורי היה ירוק ...

הובטח לי שיתוקן הטמבון הקידמי שהיה עם שבר ארוך .... ובמקום השבר יש לי כרגע מין צלקת מכוערת .... והטמבון עדיין לא ישר ...

הובטח לי בקאלית איתות ימנית קדמית חדשה .... לא היה להם .

הובטח לי שיתוקן המנגנון של החלון ....תוקן ,אבל כשסוגרים את החלון יש חריקות מוזרות .

בקיצור הרבה פאדיחות ..... אבל מה שהכי מרגיז זה שיש דברים שהם הרסו ואין לי מושג איך ולמה :

אחרי שעברתי איתו על כל הקטנות של הצבע והפחחות ... שילמתי ,אמרתי תודה ולהתראות ,התנעתי את האוטו כשלפתע אני שומע רעש חזק מהאגזוז ,ועשן לבן סמיך ביותר פלט ממנו .... מסתבר שהם פיצצו לי איכשהו את האגזוז ........כמובן שלא יצאתי מהמוסך עד שהלחימו לי אותו חזרה !

אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאחרי שעזבתי את המחסום ,עצרתי בדרך לתדלוק ...

אחרי שהמתדלק סיים לתדלק ,אני קולט אותו בזווית העין נאבק אם האטם של הדלק ...יצאתי לראות מה קורה ,ומסתבר שהחליפו לי את האטם .... שמו לי אטם שרשום עליו DIESSEL .

בקיצור ...

מבחינה כספית היה שווה (רק 1400 ש"ח )

אבל המחסום מתאים רק לאנשים שמוכנים להתפשר על איכות ...

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

כמה דברים מתוך נסיון:

יש מספיק מוסכים ערביים לא בתוך השטחים.

לעולם, אבל לעולם אל תשאיר את הרכב אצלם !!!

תביא בקבוק שתיה, סנויצ'ים, שב ותראה איך הם עובדים, אפילו שזה מעייף,

הם לא יאהבו את זה, אתה תהיה קרציה, אבל זה שווה.

פורסם

מדהים.

לא חלמתי שיגיע היום שמישהו מהפורום הזה יכנס ויספר על הטיפול במוסך הערבי שבו הוא מטפל באוטו.

כנראה שזה מגיע גם לכאן...

:roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר לעבודה החפיפניקית אתם צודקים ... כנראה הייתי צריך להשאר ליידם כל השלוש ימים .

אבל ........!

מדובר באוטו שנקנה באלף שקל .... הלכתי למוסך פה בארץ והוא דרש על אותם תיקונים 3000 שקל .... עשיתי את החישובים שלי והחלטתי לקחת סיכון .

בסכ"ה האוטו נראה הרבה יותר טוב ממה שהוא היה לפני כן ... אז ככה שאיפושהו זה היה שווה את זה ...

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל לי יש ניסיון לא ממש טוב (בלשון המעטה...) עם עבודה ערבית...

ההורים של החברה שלי מטפלים ברכבים שלהם באופו קבוע במוסך מסויים בכפר-קאסם ,

כאחד שנוהג הרבה על הרכבים האלו אני יכול להגיד לך שהמצב שלהם הוא זוועה !!

אני יביא לך כמה דוגמאות :

1.במהלך נסיעה בטרופר של אבא שלה , נידלקה המנורה של הABS לפתע , הלכנו למוסך לבדוק את הנושא...

אחרי יומיים שבהם הבחור עבד על האוטו הוא אמר שהוא פת את הבעיה , לקחנו את הרכב ונסענו הביתה , תוך כדי נסיעה שמנו לב שהABS פשוט חדל מלעבוד :shock:

חזרנו למוסך והסברנו לו את הבעיה , המנורה אומנם לא דולקת אבל גם הABS לא עובד...איך זה ?

ההסבר הוא מאוד פשוט, אחרי שהוא ניסה את הכוחו בפיתרון הבעיה ונכשל , הוא פשוט החליט שהרבה יותר פשוט (וריווחי) ולחתוך את החוטים של הABS מאשר לפתור את הבעיה... :evil::evil::evil:

וזאת היא עבודה ערבית לשמה...

אני הבאתי לכם דוגמה אחת מיני רבים...

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

כמובן הכניסה למחסום עצמו היתה מפחידה .. והרבה בגלל שקוראים לי עומר ,החיילים חיפשו עליי במקומות נסתרים ופרטיים !!

הצבע הירוק שנצבע האוטו לא היה הצבע שקבעתי אם הערבי (מוסך חאלד - מי שמכיר ) ,ביום שני הסכמנו על ירוק כהה ,כמו של הג'יפים ... וכשבאתי לקחת את האוטו בשבת מסתבר שהגוון הוא בכלל גוון של ירוק אחר ,יותר בהיר ... ביאס לאללה ....

אחרי זה עברתי אם אחד הערבים על כל האוטו ... מסתבר שהם עשו עבודה חפיפה ,והיו מלא פשלות של צבע ... מקומות שהם לא צבעו ....(מוטות ליד החלון הקידמי ,אחורי ...)

הובטח לי שיתוקן הטמבון הקידמי שהיה עם שבר ארוך .... ובמקום השבר יש לי כרגע מין צלקת מכוערת .... והטמבון עדיין לא ישר ...

הובטח לי שיתוקן המנגנון של החלון ....תוקן ,אבל כשסוגרים את החלון יש חריקות מוזרות .

בקיצור הרבה פאדיחות ..... אבל מה שהכי מרגיז זה שיש דברים שהם הרסו ואין לי מושג איך ולמה :

אחרי שעברתי איתו על כל הקטנות של הצבע והפחחות ... שילמתי ,אמרתי תודה ולהתראות ,התנעתי את האוטו כשלפתע אני שומע רעש חזק מהאגזוז ,ועשן לבן סמיך ביותר פלט ממנו .... מסתבר שהם פיצצו לי איכשהו את האגזוז ........כמובן שלא יצאתי מהמוסך עד שהלחימו לי אותו חזרה !

אחרי שהמתדלק סיים לתדלק ,אני קולט אותו בזווית העין נאבק אם האטם של הדלק ...יצאתי לראות מה קורה ,ומסתבר שהחליפו לי את האטם .... שמו לי אטם שרשום עליו DIESSEL .

בקיצור ...

אני מקווה שלמדת את הלקח.... לא רק שהם לא עשו עבודה טובה, הם גם עשו נזקים מעבר לזה... ועל זה נאמר: טעות של כלא :-P

אני לא הייתי נוסע לשם גם אם היו מתקנים לי בחינם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מקווה שלמדת את הלקח.... לא רק שהם לא עשו עבודה טובה, הם גם עשו נזקים מעבר לזה... ועל זה נאמר: טעות של כלא :-P

אני לא הייתי נוסע לשם גם אם היו מתקנים לי בחינם.

איציק

איציק!!, אתה מרבה להזכיר לכולם שהם עושים טעויות של כלא

(במקרה היום נתקלתי בהודעה ישנה שלי מלפני 4 חודשים כשהשפרצתי מים בתוך מכסה המנוע של האלפא.. גם אני עשיתי טעות של כלא :wink: )

יש לנו איזה טראומה??? :lol:

פורסם
הוא פשוט החליט שהרבה יותר פשוט (וריווחי) ולחתוך את החוטים של הABS מאשר לפתור את הבעיה... :evil::evil::evil:

דוד

לא רק במוסכים של ערבים, אני אסתכן פה בתביעה אם אגיד דברים מסוימים על מוסך אלפא-רומאו מסויים (אין מה לדאוג-זה לא המרכזי) באזור המרכז. מי שרוצה לדעת לאן אסור לקחת את האלפא לטיפולים מוזמן לשלוח לי ה"פ.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
הוא פשוט החליט שהרבה יותר פשוט (וריווחי) ולחתוך את החוטים של הABS מאשר לפתור את הבעיה... :evil::evil::evil:

דוד

לא רק במוסכים של ערבים, אני אסתכן פה בתביעה אם אגיד דברים מסוימים על מוסך אלפא-רומאו מסויים (אין מה לדאוג-זה לא המרכזי) באזור המרכז. מי שרוצה לדעת לאן אסור לקחת את האלפא לטיפולים מוזמן לשלוח לי ה"פ.

אפילו שאני ממש לא בעלים של אלפא

יצא לי לשמוע רבות אודות אותו מוסך ...

כל אחד שם "דוקטור"

עלק :twisted::twisted:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

* * * חברים - לידע כללי * * *

לפני כמה חודשים, נשמע פיצוץ עז מאחחד הרחובות באשקלון.

הסיבה- אדם שלקח את הרכב שלו למחסום, לתיקון "בזול" (אני לא יבין את האנשים האלה)

והחמאס "השתלט" ל5 דקות על המוסך, ושם מטען חבלה מתחת לאוטו.(ואני בטוח שבעל המוסך לא התנגד)

המטען התפוצץ שהאדם הגיע לחניה.

בגלל שאותו אדם רצה להרוויח כמה שקלים הוא יכל לקפח את חייו , ולפצוע את השכנים!

ש-ו-ו-ה ? ? ? ? ? ? ? :twisted:

I30 CW

פורסם

בקיצור ...

:x:x:x

אין לך מושג כמה אנשים כמוך מעצבנים אותי (בלי שום קשר לעולם הרכב)

אתה הלכת לסכן את החיים שלך בשביל לחסוך כמה שקלים. יש לך מזל שלא הצטרפת לסטטיסטיקה של "עוד ישראלי נרצח בשטחים....."

בכל אופן, על ישראלים שנרצחו בשטחים אני ממש לא מצטער, אם הם היו מספיק מפגרים להכנס לשטח עויין כדי לחסוך עוד שקל, ולתרום עוד כמה שקלים לפיגוע הבא, אז אני מצטער אבל באמת לא אכפת לי שהם נרצחו, הם הביאו את זה על עצמם.

ובקשר אלייך פינסקר: מזל טוב תרמת 1400 ש"ח לפיגוע הבא.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
בקשר לעבודה החפיפניקית אתם צודקים ... כנראה הייתי צריך להשאר ליידם כל השלוש ימים .

אבל ........!

מדובר באוטו שנקנה באלף שקל .... הלכתי למוסך פה בארץ והוא דרש על אותם תיקונים 3000 שקל .... עשיתי את החישובים שלי והחלטתי לקחת סיכון .

בסכ"ה האוטו נראה הרבה יותר טוב ממה שהוא היה לפני כן ... אז ככה שאיפושהו זה היה שווה את זה ...

יפה. רצית לחסוך את ה3000 שקל?

לא קראתי על דבר אחד, ולו אחד ויחיד שלא יכולת לעשות בבית, ובהשקעה מינימלית של עבודה עברית. אולי לתקן את הטמבון, זה אולי אבל ממש אולי ורק אם אתה נורא עצלן, לא היית יכול לעשות.

לצבוע את הרכב ברמה סבירה? אפשר. קונים כלים, קונים צבע. ב1400 שקל יש לך תקציב לקנות צבע לפחות ב400 שקל, כלים לצביעה ב500 שקל (הייתי קונה מרסס צבע עם יציאות שונות+מדחס) לקנות בקלית חדשה אפילו בלפחות 100שקל(וזה כל כך לא עולה ככה, פנס אולי כן, לא בקלית), לסדר את המנגנון של החלון בעוד 400(שזה לדעתי סתם איזה חלק שנתפס שם הווה אומר עבודה עצמית - לא עולה כסף, כש400 שקל קונה לך דלת חדשה לאוטו, לא מנגנון של חלון)

ז"א היית גם עושה את כל העבודה בעצמך, ובכך נהנה מכך, גם לא טועה בצבע, גם עושה עבודה יותר רצינית, וגם אם היית טועה היית מקלל גם את עצמך.

וכל זה, בלי להרוס לעצמך את האגזוז (איך זה קרה? אולי הם ניסו להרים אותו על ליפט(??) בשביל לצבוע למרות שלא צריך, אולי הם העלו את האוטו על בלוק, אלוהים יודע מה) וגם בלי שיגנבו לך דלק מהאוטו, וגם בלי כל מיני שטויות שבקרוב מאוד תגלה שעשו לך, החליפו לך פה, החליפו לך שם.

חבל.

Race Smart

• תוכן חדש...