Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא,

מה קורה לאורך זמן? אם המוביילאי נשרף או נהרס(מערכת אלקטרונית סינית סופר זולה בהתקנה מקומית ששוכבת בשמש הישראלית כל היום) - צריך לשלם 4000 שקל למערכת מדשה? הרי יש אחריות רק לשנה לפח הזה וזה חלק מהבטיחות שלה רכב - במקרה של תאונה חברת הביטוח תתנער עם המערכת לא תתפקד.

רכב עם מערכת מקורית? מעולה! הטבת מס - רכב ללא מערכת מקורית? שיהיה ללא מערכת, מתישהוא כל הרכבים באירופה יהיו מחוייבים למערכת מקורית.

אבל הלוביסטים לא מפסיקים לספור את השטרות על השקר של מוביילאי.

צודק בהחלט.

לגבי אחריות. שנה בלבד בהתקנה אישית.

אבל כאשר הרכב מגיע מהחברה עם מוביל איי מותקן{בלית ברירה, כן?}, יש אחריות ארוכה יותר. למשל "מכשירי תנועה", 3 שנים, כולל המוביל-איי.

פורסם

לא הרשיתי לאף חשמלטור להתקרב לרכב חדש גם לא כשהמערכת "בחינם".

היתרון של מערכת סטיה מנתיב המקורית בסיטרואן C3 החדשה הוא פשוט: שלא כמו המובילאיי היא ניתנת לניתוק בכפתור יעודי, שנשמר עד שמפעילים מחדש. המערכת לא היסטרית, הצפצוף נעים יחסית לאוזן, אין התרעות שווא, והיא נכנסת לפעולה רק מעל 60 קמ"ש. לא בא לך? נכנסת לנתיב הררי שאתה חותך קו מדי פעם? תנתק. המובילאיי שהיה לי ברכב שכור שיגע אותי, כל הזמן תשומת הלב עליו.

זיהוי מהירות מותרת מגיע ישר לדש ובינתיים לא זיהיתי זיופים.

אגב בסיטרואן יש מערכת ניטור שטחים מתים יעילה שבעיני חשובה יותר מהמובילאיי וכבר פעמיים נתנה לי התרעות במצבים לא טובים. עם אפס התרעות שווא.

אני מסכים שמערכת תיקון ובלימה אקטיבית, למשל כמו זו שבנירו שנהגתי בה קצת, היא עליית מדרגה בבטיחות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

קצת רשמים מהמובילאיי 630 שמותקנת ברכב שאספתי אתמול.

*ה offset של ההתרעה על סטיה מנתיב שגוי ; המערכת אמורה להתריע על סטיה מנתיב החל מ 65 ק"מ אמיתיים (72~ בספידומטר, נניח). בפועל היא הופכת לרלוונטית רק באיזור ה 85-90. נחיה עם זה.

*דו"גים מוצגים כהולכי רגל (משער שאין למערכת דרך מתוחכמת יותר לבדל אותם מהולכי רגל מבחינה ויזואלית).

*ההתרעה על הולכי רגל בהתקרבות לצמתים עובדת סבבה.

*ההתרעה על התנגשות אפשרית הרשימה אותי לטובה - נסעתי בדרך מהירה ומלפני היתה שיירת רכבים. אני הייתי במרחק של שניה וחצי (לפי המערכת) מהרכב האחרון בשיירה, כשלפתע כולם דפקו בלימת פתע. הייתי מוכן, אך מה שהרשים אותי זו המהירות בה המערכת הבחינה בשינוי הפתאומי במרחק של הרכב שמלפני וההתרעה הופעלה עוד כשהייתי יחסית רחוק ממנו. לא יודע איך ה 560 מהבחינה הזו אך נראה שה 630 דוגמת את הסביבה בקצב מאוד מהיר.

*מרגע דימום המנוע והוצאת המפתח מהסוויץ' המערכת ממשיכה לעבוד במשך 10-20 שניות, ות"כ מציגה הודעת שגיאה "er-20" עד שנכבית לחלוטין. לא ברור לי אם זה תקין או לא, אך לא נראה שיש לעניין הזה השפעה כלשהי על התפקוד.

נראה כמה זה יחזיק.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

לובינצקי כפו עליי את המערכת החדשה הזאת. יש לי את גרסאת ה630. באתי בגישה טובה שאני אקבל את המערכת הזאת בסבלנות כי היא תשמור עליי. כעבר 1000 קילומטר ו3 שבועות כל דבר אפשרי בה מנותק ואני מת לתלוש אותה מהמקום. בכלל לא בגלל ציפצופים על סטייה מהנתיב או על ההתקרבות כי אני נהג אחראי וזהיר אלה בגלל שטויות שהמערכת קוראת תמרורים שאלוהים יודע מאיפה היא לוקחת, חופרת לי את המוח שאני נוסע 110 ב431 כי היא קלטה איפשהו תמרור של 60.

הכיול האוטומטי שהמערכת עושה כל כמה התנעות זה השטן, 20 דקות של ציפצופים כל 10 שניות שלא ניתן לנתק, 0 בטיחות בזמן הז הכי המערכת מוקדשת אך ורק לעדכון (מה נסגר איתכם? איזה מערכת בטיחון מרשה לעצמה להפסיק לפעול ל20 דקות?) ואם חלילה לא הייתה בתנועה במשך 20 דקות וכיבית את המנוע ברגע שתתדליק אותו הכל ימשיך מ0 אחוז שוב! בושה וחרפה.

פורסם

תשתיק את התרעת החריגה מהמהירות (דרך התפריט ב Eyewatch) שהמובילאיי מזהה והכל טוב.

זיהוי התמרורים גם עובד לא רע, כולל תמרורים שמוצגים עם חיצי פניה לרחובות חד-סיטריים בדרכים עירוניות.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

אתה חייב עוד זמן עם המערכת כדי לראות את כל המחלות שלה,

לדעתי אתה לא מנוסה מספיק איתה כדי לראות את כל המחלות והבעיות שלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...