Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הוחלף לפני חצי שנה מדחס מזגן.

בתקופה האחרונה עם הימים החמים אני מרגיש שהמזגן לא מקרר כמו שהיה אני זוכר שאחרי 20 דק הייתי מעלה טמפרטורה גם בימים חמים של אוגוסט ובמיוחד שיש ציפוי חלונות jonshon האמריקאי (לא הגלילים שקונים באוטו דיפו).

נסעתי למזגניסט(אותו אחד שהחלפתי אצלו מדחס) חיבר מכשיר לצינורות גז ברכב עשה שאיבה וואקום וכו' לא יודע בידיוק איך התהליך ואמר שהכל תקין שאין בריחה של גז ושהצינורות גז מזיעים מקור.

יכול להיות שלא שמו כמות של גז כמו שהיצרן מבקש? כשפותחים מכסה מנוע רשום על הפלסטיקה 500g.

תודה1f44d.png

פורסם (נערך)

מאווררים נכנסים לפעולה כאשר מדחס מופעל.

כמות גז תקינה.

מסנן מזגן חדש.

יכול להיות שניקיון רדיאטור חיצוני מאבק ולכלוך עם צינור מים יפתור את הבעיה?

יש קשר בין עוצמת הקירור לבין המים שיש בתוך מיכל מילוי מים לרדיאטור?

עריכה אחרונה על ידי d.c.n
פורסם

אם החליפו לך מדחס לפני חצי שנה (דצמבר) אז לא היה לך ניסיון איתו בעומס חום. אולי שם לך מדחס לא תקין.

לך תבדוק לחצים במקום אחר. איזו תשובה זאת צינורות מזיעים מקור, לא הבנתי.

או שהלחצים תקינים או שלא. לך למומחה שיבדוק.

פורסם (נערך)

הלכתי לטובי המזגניסטים בבאר שבע הוא הסתכל על המדחס והמאוררים. נגע בצינורות ראה שהם מזיעים ואמר שהמערכת תקינה לחלוטין!

הוא אמר שבנסיעה עירונית בתחילת הנסיעה 10-15 דק יש לנסוע עם פוול עוצמה זרימת אוויר (ככה המערכת מגיעה לשיא יכולת הקירור לטענתו) וכמובן ללחוץ על פעולת סירקולציה ו

התעקשתי שיבדוק לחצים אבל הוא טוען שהכל בסדר ושאם היה משהו כמובן שהיה אומר לי.

אני עדיין מרגיש שהמזגן לא מקרר באותו רמה שהיה לפני כן...מה עושים?:-(

עריכה אחרונה על ידי d.c.n
פורסם

גם ביכולות קירור של 15 מעלות יש טיפות אידוי מהצנרת. אתה צריך לצפות ליכולת קירור של 2-5 מעלות ביציאה מהתריס בדשבורד.

תעשה לעצמך טובה ותיגש למוסך רון. צריך להתחבר למחשב ולבדוק תקינות סנסורים הקשורים למערכת מיזוג, לבדוק אם מאוורר רדיאטור עובד במהירות שנייה בהתאם ללחץ המערכת ועוד. ולא להסתכל על המדחס ( מה זה ביקור במוזיאון), צריך לבדוק לחצים על מיכשור.

• תוכן חדש...