Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,רציתי לדעת מה ההוראות יצרן אומרות לגבי החלפת רצועת טיימינג בפולו 1.4 2012,שלי בציר מאי 2012 עם 61 אלף ק"מ האם צריך להחליף? האם רק לבדוק? הבנתי שבדגם הזה יש שתי רצועות אבל אף אחד לא נתן תשובה חד משמעית מתי צריך להחליף, ושהיתקשרתי למוסך מורשה אמרו לי להגיע קודם כל ולא מסרו פרטים,גם שביקשתי הצעת מחיר כללית מאוד פלוס מינוס להחלפת טיימינג ומשאבת מים אמרו לי "תגיע למוסך ותקבל הצעת מחיר אנחנו לא אומרים בטלפון",מישהו יכול לתת לי סדר גודל של מחיר לעבודה כזו במוסך מורשה? לא צריך מדויק רק סדר גודל בהנחה שהכל תקין ויש להחליף רק את הרצועות ומשאבת מים שהבנתי שאם כבר מחליפים שווה להחליף.

תודה מראש

פורסם

כל חמש שנים או 90 אלף ק"מ יש להחליף את הטיימינג.

עשיתי טיפול כזה לא מזמן לסקודה פאביה שלי(מנוע זהה) עלה לי 2300 אם אני זוכר נכון כולל החלפה של המשאבת מים(מומלץ להחליף יחד), אם תרצה אוכל לבדוק במדויק כמה עלתה ההחלפה.

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? אם מהמרכז, ותר על המורשה וגש למוסך רון,המתמחה ברכבי הקבוצה.

הוא גם מומחה וגם המחיר יהיה נוח יותר בהשוואה למחיר החברה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מאזור הצפון ומאוד הייתי רוצה לגשת למוסך רון אבל זה מאוד בעייתי לי מכיוון שאני לומד מהבוקר עד הערב כל יום וקשה למצוא יום פנוי רק בשביל מוסך. אז הבנתי שאצטרך להחליף את הרצועה וכנראה שזה גם יעלה באזור ה2300 שקל במורשה.

עכשיו לשאלה אחרת, יש הצדקה לעשות את זה במוסך מורשה? הרכב לא מטופל קבוע במורשה, את הטיפולים אני עושה לו, אבל את הטיימינג שאני לא מסוגל לעשות בחצר הבית העדפתי לעשות במוסך מורשה כדי לדעת שיש אמא ואבא במקרה של פאדיחה או משהו דומה. כדאי לבדוק במוסכים לא מורשים?

פורסם
כל חמש שנים או 90 אלף ק"מ יש להחליף את הטיימינג.

עשיתי טיפול כזה לא מזמן לסקודה פאביה שלי(מנוע זהה) עלה לי 2300 אם אני זוכר נכון כולל החלפה של המשאבת מים(מומלץ להחליף יחד), אם תרצה אוכל לבדוק במדויק כמה עלתה ההחלפה.

זה לא כל 3 שנים?

עשית במורשה יבואן?

פורסם

כל חמש שנים או 90 אלף, אצלי דגם המנוע הוא CGG ונדמה לי שזה גם הדגם אצל פותח השרשור(מנוע זהה באיביזה בפאביה ובפולו-1.4 ליטר 16 שסתומים ידני)

פורסם
כל חמש שנים או 90 אלף, אצלי דגם המנוע הוא CGG ונדמה לי שזה גם הדגם אצל פותח השרשור(מנוע זהה באיביזה בפאביה ובפולו-1.4 ליטר 16 שסתומים ידני)

אכן זהו הדגם המנוע , הוא זהה בכל דגמי הקונצרן

• תוכן חדש...