Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה חייב לגרום לי להפסיק להרגיש בנוח כשאני פותח שרשורים על הרכב?

להזכירך - הרכב משרת בינתיים שאין אפשרות למכור - האינטרס לשמור עליו. לגיטימי להתייעץ עם מביני עניין ולא עם צ'יקו ושיקו ברחוב.

פורסם
לא נתקלתי בתופעה בחלקים פשוטים כמו רצועה , בטח לא באקזויטיקה מוטורית יפנית ...

לאקזוטיקה שלי (מגאן 2002 DTI) יש 3 גדלים שונים לאותה רצועה וקשה מאוד להבין מהקטלוגים מה שייך למה.

לדוגמא, בגירסאות שונות של הרכב, הוא יכול להגיע עם אלטרנטור 120A עם קלאצ'-פולי, או עם אלטרנטור 108A עם פולי רגיל. מה שגורר מידה שונה לרצועה.

מבלי לראות בעין את הרצועה שמותקנת קשה מאוד לנחש איזה מידה נדרשת עבור התצורה הספציפית.

יום טוב גם לך

פורסם
לאקזוטיקה שלי (מגאן 2002 DTI) יש 3 גדלים שונים לאותה רצועה וקשה מאוד להבין מהקטלוגים מה שייך למה.

לדוגמא, בגירסאות שונות של הרכב, הוא יכול להגיע עם אלטרנטור 120A עם קלאצ'-פולי, או עם אלטרנטור 108A עם פולי רגיל. מה שגורר מידה שונה לרצועה.

מבלי לראות בעין את הרצועה שמותקנת קשה מאוד לנחש איזה מידה נדרשת עבור התצורה הספציפית.

מסכים, יש מקרים ויש מקרים... אבל יש פתרון לכל דבר .

נניח לך זה פשוט מאוד לפרק רצועה-אז אתה מפרק ובא לחנות .

אני בטוח במיליון אחוז, שאם בן אדם עובד! לא מדבר על לקוח, עובד בחנות חלפים- יעזרו לו למצוא מה הדגם... ( גם אם זה יצריך טלפון לקולגה מהמחסן של טויטה) .

פורסם

אושריקו היקר,

כבר דנו בעניין הזה של תרמוסטט. קנה חליפי יפני ותהיה שקט. הוא מצויין.

לגבי הנוזל, המלצתי היא אנאוס ולדעתי הוא זהה למקורי מסוג llc . קנה את הזרקס אם אתה רוצה לחסוך.

רצועות, לדעתי, לא קיימים הרבה מידות כמו במגאן. בכל מקרה תרשום את האורכים שאתה מודד בספר הרכב, שיהיה להבא.

בהצלחה.

פורסם

אם הוא קונה 2 זרקס זה לא יוצא בהרבה פחות מגלון אחד של אנאוס(4-5 ליטר מספיקים להחלפה).

עשיתי מספר שטיפות למערכת קירור בלאנטיס ונשארתי עם ליטר עודף של אנאוס, נוזל קירור מעולה.

פורסם

אהלן אדם, אל תשכח שיש גם מחיר משלוח בין היתר ולפעמים גם מעדיף במזומן... אם הייתה לי האופציה בכיף להיות באיזור רחובות זה משהו אחר.

לא חולק על איכות ENEOS, אבל גם הזרקס הוא מעולה.

אני לא רוצה לקנות שתי גלונים כי משעמם לי, אני קונה ליתר ביטחון. נראה כמה ייצא לי אחרי הנחה ונחליט.

פורסם

בקש מאמא דודה, מטר בסרט מדידה של תפירת בגדים.

ומדוד את היקף הרצועות והעובי. (אפשר גם לקנות ב10 שקל מחנות לאביזרי ביגוד)

סרט המדידה הנ"ל נוח לתמרון לכל מקום שרוצים למדוד אורך והיקף.

נוזל הקרור של ZEREX טוב מאוד - בבסיסו הוא מעורב ב 40% מים.

בישראל אפשר לערבב לטובת קירור יעיל יותר עד 60% מים - להקפיד להוסיף מים ללא אבנית.

כגון מי מזגן נקיים, או מים מורתחים לאחר שהתקררו, או מים מטופלים למגהץ.

חום המנוע בקורולה נמצא בטווח הרגיל של מנועי הרכבים, ולא צריכים נוזלי קירור מיוחדים.

לכן, כל נוזל קירור העומד בתקן הנדרש לרכב מתאים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...