Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 100k עדיפות לvag

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח להמלצות על רכב בסביבות ה100k מחיר, העדיפות היא לvag. עד כה בחנתי את הלאון החדשה והמחיר היה 117k לדגם הסטייל החדש. (לאור השרשורים בפורום על הבעיות במנוע 1.4 150 כוח אני קצת בספק ועוד כמה בעיות שעלולות לצוץ)

איך הלאון 1.2 הידנית החדשה? שווה לבדוק? איביזה לא ארכוש כרגע בגלל שצריך להגיע דגם חדש.

הייתי בעלים של פולו ואיביזה כשהראשונה שנת 2012 כל היום ביקשה לראות מוסך אך האיביזה 2015 שירתה אותי מצויין.

עדיפות לרכב חדש מיבואן,

נסועה ממוצעת היא 3-4k בחודש, עבודה, לימודים, יציאות והמון טיולים.

אשמח להמלצות תודה.

פורסם

הנסועה שלך גבוהה מאוד(בין 36,000-48,000 לשנה שזה פי 3 בערך מנסועה שנתית ממוצעת).

הייתי במקומך מוותר על הדרישה של VAG ומחפש רכב דיזל ולא רכב בנזין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כן נסועה גבוהה אבל יש חודשים שאני מאזן את זה לא עובר את ה35k בשנה, אני נוסע לאילת פעם בחודשיים שלוש וזה די לא תורם.

אני יסתדר עם ידני אני אמנם עצלן אך אם אוכל להוציא אותה בפחות מרף ה100k שזה הגיוני לאחר מיקוח איתם לא תהיה לי בעיה.

שאלה למי שמכיר: הלאון הידנית החדשה מגיעה עם גג נפתח, טעינה אלחוטית ותאורת אווירה? כל הגימיקים האלה ששמו שם קנו אותי לגמרי

פורסם

גם 30-35 אלף ק"מ בשנה זה לא צחוק, דיזל נראה לי צריך להיות שיקול מרכזי אצלך.

תבדוק עלויות של ראפיד או טולדו עם מנועי דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אני זוכר נכון אז גג פנוראמי יש בכל רמות הגימור, תאורת אוירה רק ב-FR, טעינה אלחוטית למיטב זכרוני לא שרדה את הדרך לארץ.

אני לא שמעתי על בעיות ב-1.4 150 כ"ס והיא לדעתי סופר משתלמת במחיר הנוכחי.

יכול להיות שתקבל מחיר טוב על גולף בליסינג עם 0 ק"מ לקראת הגעת הדגם המחודש.

מחוץ ל-VAG מציע לך לבדוק את פיג'ו 308 שמוצעת בדרך כלל בהנחות נאות ואולי גם את קיה סיד האצ'בק דיזל, מבחינת התנהגות ונוחות נסיעה היא מאוד דומה לגולף, טורבו דיזל באמת יכול להיות בחירה טובה בשבילך.

פורסם

רכבי דיזל כמו הסנדרו סטפוואי,פיגו 208 דיזל והקליאו(למרות שבאה רק כסטיישן) בחירות הגיוניות יותר שגם יעברו פחות ירידת ערך מרכב בנזין מקביל וגם יחסכו בדלק משמעותית.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...