Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי רכב יד 2.

שבוע לאחר מכן החלפתי 4 צמיגים ונסעתי לבצע כיוון פרונט.

הבחור בכיוון פרונט השקיע ועשה כל מה שיכל, ניסינו להחליף בין כל הג'אנטים, כל הזוויות תוקנו, ועדיין הרכב מושך ימינה. כמובן שנבדק ואין גומיות קרועות\ בעיה בבולמים.

מה יכול להיות מקור הבעיה? בנתיים נאמר לי לנסוע חודש ולראות אם המצב משתפר, אם כן כנראה המשיכה היא מהצמיגים..

פורסם

היו לי כמה וכמה מקרים כאלו בחיי, עם צמיגים ממותגים וגם כאלה שלא.

רוב הסיכויים שאם ניסית את הכל, כנראה שאלו הצמיגים.

אני מבין שניסית להחליף בין כמה וכמה ג'אנטים - האם ניסית להחליף בין הקדמיים לאחוריים או רק על אותו הציר ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכב מושך ימינה או ההגה מושך ימינה?

הכוונה זה מרגיש כמו משיכה מההגה ימינה, או שההגה מרגיש כמו שהוא והרכב פשוט סוטה ימינה?

פורסם

גודייר איגל F1

קשה לומר בוודאות, לפי ההרגשה ההגה הוא זה שלא באיזון ומסתובב קלות ימינה.

ההרגשה שלי היא שאני צריך להחזיק אותו במקום כל הזמן או ממש קצת שמאלה.

פורסם

ייתכנו גם אפשרויות כמו ג'אנט עקום/משקולת נפלה/הגה או גלגל הגה לא ממורכזים.

הייתי ניגש לקבל חוות דעת נוספת ממכון שמתמחה בפרונטים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הרכב מושך ימינה או ההגה מושך ימינה?

הכוונה זה מרגיש כמו משיכה מההגה ימינה, או שההגה מרגיש כמו שהוא והרכב פשוט סוטה ימינה?

היום בנסיעה התמקדתי יותר ושמתי לב שההגה לא זז, בדיוק כמו בתיאור השני, ההגה מרגיש כמו שהוא והרכב פשוט סוטה ימינה.

אם יהיה לי זמן אקפוץ באמת למכון נוסף ואראה מה יגידו.

פורסם

ההגה לא צריך לזוז. הכוונה היתה להרגשה מההגה שמישהו טיפה מושך אותו בכוח וצריך למשוך טיפה את ההגה כדי ליישר אותו.

זה בדיוק המצב שתיארת לפני זה. זאת בעיה של הפרונט.

אם זה לא המצב ואין משיכה בהגה והרכב לא נוסע ישר, הסיבה יכולה להיות תאונת שלדה.

אם זה בכל מקרה המצב הראשון, ומשהו במערכת ההיגוי שמושך את הרכב לצד, אז זה יכול להיות כל דבר בפרונט.

לדוגמא, לחץ בצמיגים, ג'אנטים "זהים" עם אופסט שונה(ג'אנט חלופי), ספייסר באחד הגלגלים שלא צריך להיות שם, חלק כלשהו בפרונט עקום.

או כביש שאתה בודק עליו לא ישר, או המכונה של הכיוון פרוט לא מכוונת.

הכי פשוט, תבדוק אצל עוד בעל מקצוע, אולי עם ציוד מתקדם וחדש יותר.

פורסם

אני את הרכב קיבלתי מהיבואן עם צמיג/ים דפוקים, הייתה משיכה גם אחרי כיוון פרונט, הבעיה נפתרה אחרי ביצוע איזון גלגלים מיוחד עם הפעלת כוחות כביש (עולה כ300 ש"ח) שבסוף הוצאתי בהרבה מאמץ מהיבואן.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
הבעיה נפתרה אחרי ביצוע איזון גלגלים מיוחד עם הפעלת כוחות כביש (עולה כ300 ש"ח) שבסוף הוצאתי בהרבה מאמץ מהיבואן.

איםה יש בתל אביב מקום שעושה איזון גלגלים כזה?

שלומי

פורסם
אני את הרכב קיבלתי מהיבואן עם צמיג/ים דפוקים, הייתה משיכה גם אחרי כיוון פרונט, הבעיה נפתרה אחרי ביצוע איזון גלגלים מיוחד עם הפעלת כוחות כביש (עולה כ300 ש"ח) שבסוף הוצאתי בהרבה מאמץ מהיבואן.

קוראים לזה איזון דינמי.

• תוכן חדש...