Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Android wear 2.0 - עוד מישהו סובל מהעדכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בעדכון לשעונים של אנדרואיד.

ממש הרסו את הממשק משתמש, ואני לא אחד שמתנגד לשינויים:

-לא יודע איך עונים לשיחה , נראה שאפשר רק לנתק.

-אי אפשר לכבות את המסך . או לפחות לא הצלחתי, מאוד מפריע.

-לקח לי יום למצוא איך להגיע לאפליקציות, מסתבר שצריך ללחוץ פיזית על הלחצן של השעון, אי אפשר להגיע דרך תפריט כלשהו במסך המגע.

-ממשק התראות לא משאיר סימן של התראה אחרי שהיא קופצת, זתאמרת שהיא קופצת, אפשר לבחור אם להשאיר אותה עד שמבטלים אותה או ל 5 שניות, כשהיא יורדת (אחרי 5 שניות לדוגמא) לא ממשיכים לראות אותה על המסך אלא צריך לגרור אותה מלמטה, ככה ששוכחים שהייתה התראה. ובנוסף הפכו אותה למוצגת על מסך מלא.

רק אני "מתבכיין" או שיש עוד כמה שהורידו ונפגעו מהשימוש כמוני?

Miata ND2

פורסם

הגיע הזמן לנסות את הגיר 3. נראה שהפעם סמסונג הצליחו במשהו, עם כל זה שמדובר ב"גן סגור" (טיזן).

AW היא פלטפורמה די כושלת - לא אינטואטיבית, מקרטעת ובאגית בטירוף. ה huawei שלי עדיין ממתין לעדכון ; בספק עד כמה הם יצליחו להציל אותה בגירסה 2 (מדבריך נשמע שלא ממש).

• תוכן חדש...