Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום יש לי Suzuki sx4 שנת 2012 GLX היא מכונית על הפנים והיא לא חסכונית בדלק בכלל . עשתה 80,000 ק"מ ועברה כמה תיקונים במוסך. מטופלת היטב.

המחירון שלה עומד על 60 אבל אני כנראה לא אמכור אותה במחיר הזה .

 

אני רוצה להביא רכב חדש עד 60 אלף . שחסכוני בדלק והוא טוב על הכביש כלומר לא.צריך לראות מוסך הרבה .

 

ראיתי ביד 2 את הרכבים האלו :

סובארו אימפרזה החדשה 2014 . 70,000 ק"מ . יד 1. ליסינג.

מיצובישי אטראז 2015. 54,311 ק"מ. יד 1. ליסינג.

קיה ריו 2014 . 51,000. יד 1. ליסינג

Screenshot_20170409-102433.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alonattias
פורסם

הכי חיסכונית תהיה המיצובישי,אבל מבחינת נהיגה לא תקבל התקדמות אלא כניראה גם תלך אחורה.

לא הייתי מחליף במקומך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את הסקירה שעשיתי לסיכום 3 שנים עם אימפרזה שנת 2014.

במקרה הזה, חבל על הכסף שלך. גם אם מדובר ברכב טוב יותר (לדעתי כן), אין זה מוצדק להחליף משום שההבדל הוא קטן וצריכת הדלק של הסובארו גרועה.

בקשר לשתי האפשרויות הנוספות שרשמת, עוד יותר חבל על הכסף שלך, הרכב שלך יותר טוב מהם.

 

אני לא מחסידי סוזוקי, יש לא מעט חלופות טובות יותר אבל בתקציב שאתה מוכן להעמיד לא תמצא רכב טוב יותר שיצדיק את המעבר.

 

למען הסקרנות, מה צריכת הדלק שאתה מקבל בסוזוקי? באיזה תוואי נסיעה?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

 

פורסם

אתה רוצה לקחת רכב טוב ולהחליף אותו במיץ של הזבל שיש לשוק להציע בשביל אולי לחסוך כמה שקלים בדלק?

 

לך תקנה פיגו 108 ידנית ותקבל צריכה מעולה.

או איזו דיזל ידנית.

פורסם

רוצה חסכון בדלק ושנתון מתקדם- לך על פלואנס/ מגאן דיזל.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ה-SX4 דווקא ידועה כדגם חסכוני יחסית. כל הדגתים שציינת הם חסכוניים פחות מהרכב שלך (חוץ מהאטראז') יתכן שצריכת הדלק הגבוהה נובעת מצורת הנהיגה שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה לא להסב לגז, אם ניתן בדגם הזה?

עלות ההחלפה תיחסך ממך, ולקנות אטראז' במקום SX4? חסר היגיון לחלוטין, רכב נוראי שחוץ מזה שהוא באמת חסכוני (בתנאי שנוהגים רגוע) ושהוא יחסית מאובזר, אין לי שום דבר טוב לומר עליו. לא נוח, לא מתנהג, חלש, איכות חומרים נמוכה, לא עבר מבחני ריסוק, לא יציב בסיבובים, ברקסים גרועים, צפוי שוק גרוע ביד השניה כי מעל 95% מהמכירות שלו הן לליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום יש לי Suzuki sx4 שנת 2012 GLX היא מכונית על הפנים והיא לא חסכונית בדלק בכלל . עשתה 80,000 ק"מ ועברה כמה תיקונים במוסך. מטופלת היטב.

המחירון שלה עומד על 60 אבל אני כנראה לא אמכור אותה במחיר הזה .

 

אני רוצה להביא רכב חדש עד 60 אלף . שחסכוני בדלק והוא טוב על הכביש כלומר לא.צריך לראות מוסך הרבה .

 

ראיתי ביד 2 את הרכבים האלו :

סובארו אימפרזה החדשה 2014 . 70,000 ק"מ . יד 1. ליסינג.

מיצובישי אטראז 2015. 54,311 ק"מ. יד 1. ליסינג.

קיה ריו 2014 . 51,000. יד 1. ליסינג

ה sx4 רכב טוב בהרבה מהרכבים שציינת. אולי נפלת על לימון . אבל להביא מיצובישי עטרש כמחליפה יהיה יעיל כמו ההחלפות שיעקב שחר עושה לשחקנים במכבי חיפה. הוא מחליף שחקנים גרועים בגרועים יותר.

 

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

לפי הנסועה שלך - אם אין לך השבתות תכופות המשך לנסוע ב-SX4. לפי חשבוני אתה נוסע בערך 16,000 ק"מ בשנה.

 

לפי חשבוני ההפרש בין 12 קמ"ל ל-14 קמ"ל בנסועה זו הוא כ-200 ליטר - כלומר קצת יותר מ-1000 ש"ח בשנה. עלות החלפת הרכב תהיה הרבה יותר גדולה.

 

אני סקרן באיזה תקלות מדובר וממה נגרמו. הניסיון שלי עם SX4 דומה (דגם 2010, עם קצת מעל 100,000 ק"מ) הוא אמינות מוחלטת, והתקלה היחידה - להבדיל מטיפולים שוטפים - היתה חלק שנשבר במערכת מתזי השמשות, תיקון שארכך 5 דקות ואפילו לא חייבו אותי בפרוטות שעלה החלק. מבחינת צריכת הדלק כאשר היתה אצלי (עירוני ופרברי) - סביב 10 קמ"ל, אצל אשתי (בסביבות 60-70% בין עירוני) סביב 2 קמ"ל, כעת אצל הבן שלי, שנוסע בעיקר בין עירוני מישורי (חיפה - מרכז הארץ) - סביב 13-14 קמ"ל. ניסיון אישי המתאים למה שידוע - צריכת הדלק נקבעת במידה רבה מאד על ידי מאפייני הנסיעה, ואני מוסיף - סגנון הנהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

האטראג' רכב גרוע-חוץ מצריכת דלק שגם היא לא מעולה,מנוע קטן שבשביל לסוע בקצב מצריך רגל כבדה על הגז.

קיה ריו טובה מהאטראג' אבל לא תהיה חסכונית מהסוזוקי,וגם לא יותר טובה ממנה בנהיגה ותחושה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

×
×
  • תוכן חדש...