Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע חברים,

אנחנו טסים כל המשפחה ללונדון בחג השני של פסח. 5 אנשים, הורים + 3 ילדים, הכי צעיר (אחי הקטן) בן 22, ככה שכולנו פחות או יותר באותו ראש. חוץ מהופעה של סטינג באחד הערבים, אין לנו ממש תכנון קונקרטי של מסלול לכל יום, אז אשמח להמלצות על מקומות ששווה לראות, וכמובן גם לטיפים כלליים (מטרו, ממה להמנע, או כל דבר רלוונטי). אנחנו נשהה במלון Mermaid Suite Hotel, קרוב לסוהו.

**נקודות בונוס אם מישהו יכול להמליץ על פאב/מסעדה/כל מקום שאפשר לראות בו את הגומלין של יובנטוס-ברצלונה בצ'מפיונס.

תודה! :-)

פורסם

היי,

הנקודות של לונדון, שרואים בכל תמונה, הן די קרובות אחת לשניה - גשר וסטמיניסטר, הביג בן, כל הסביבה של וסטמיניסטר עצמו וכמובן גם פיקדלי ואוקספורד. מאוד נח להתנייד בלונדון ברכבת התחתית המפורסמת, אם כי בשעות עומס לפעמים יש תור בערך מהירידה לתחנה התת קרקעית ועד לקרון. התחבורה הציבורית שם (כולל אוטובוסים) מתפקדת עם oyster, שזה כמו רב קרד אצלנו, שאפשר לטעון בכל תחנה. את הכרטיס עצמו אפשר לקבל (תמורת פקדון) בתחנת הרכבת בשדה התעופה, ואפשר גם להחזיר אותו כשחוזרים לשם.

אם אתם חובבי שופינג ויש לכם תקציב הולם, אתם יכולים לבקר ב-covent garden, אבל זה אזור די יקר.

חוץ מזה, אני גם מאוד אהבתי את האזור של השוק ב-southwark, מהצד השני של הנהר, וגם הרחובות הישנים ליד קתדרלת פול הקדוש. ביניהם זו גם הליכה סבירה, שאפשר לעשות דרך גשר המילניום (שיכול להיות קצת מפחיד).

כמובן, יש גם את מוזיאון tower of london ואת londons bridge, אבל כאמור ביום אחד נראה לי שהכי נח להתרכז באזור של אוקספורד והמרכז.

אה, והייתי מוותר על חילופי המשמר המפורסמים. כשאני הייתי שם, זה הרגיש כמו בזבוז זמן מוחלט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השכירו רכב ליום

חווית נהיגה וצאו לטיול לאורך התמזה בקנטרי

מקום נחמד הוא האיזור של קו גריניץ'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כנס לאתר "שאל לונדוני"

אני ואשתי לקחנו סיור יומי בשנה שעברה ומאוד נהננו!

מדריך צעיר ישראלי לשעבר שלקח אותנו לכל מיני פינות חמד קטנות והסביר בסבלנות על כל אתר ואתר כולל אנקדוטות משעשעות , היה שווה כל שקל!(ז"א פאונד :))

http://askalocalapp.com/London/HE/

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא רשמת כמה ימים יש לך.

מציע לך את הסיור התיירותי בכרטיס יומי "הופ און הופ אופ".

יש כמה חברות, ולפחות 2 מסלולים.

הסיור יתן לך אוריינטציה ראשונית , אחר כך תוכל להתמקד במה שמעניין אתכם.

עיר מדהימה.

מציע לכם ללכת למחזמר, כרטיסים במחירים שפויים ניתן לקנות ביום ההופעה במשרדי הכרטיסים בכיכר לסטר.

תבלו ותהנו.

סלע

פורסם

לא כתבת כמה ימים ומה מעניין אתכם.

מדובר באחד משני מרכזי התרבות הגדולים בעולם (יחד עם ניו יורק), כך שלא תתקשו למלא גם 3-4 שבועות ולצאת עם טעם של עוד ועוד ועוד.

לא יכול להמליץ על אתרים - חלפו קרוב ל-35 שנה מאז הביקור האחרון שלי בלונדון - אבל אני יכול לומר שבשני הביקורים שלי - ביחד הסתכמו בשבועיים - הרגשתי שאני בקושי מגרד את הקצה של מה שיש לעיר להציע.

הבעיה עם לונדון היא המחירים - העיר יקרה מאד וצריך להביא זאת בחשבון בתכנון הטיול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההמלצות חברים! אכן שכחתי להזכיר, מדובר על חמישה ימים. בעקרון אנחנו לא פוסלים כלום - תרבות, מוזיאונים, טיולים רגליים, שווקים, הכל הולך. אבל כמובן שעדיף מקומות שיתאימו לכל המשפחה, רוצים להיות כמה שיותר ביחד.

פורסם

לראות משחק כדורגל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה נכון שלונדון עיר יקרה אבל משהו אחד שלא עולה שם כסף זה מוזיאונים ציבוריים. לא לפספס את ה-british museum ואת ה-natural history meuseum, ואם עוד לא עייפתם אז גם victoria and albert.

פורסם (נערך)

בהתחשב בירידת הפאונד,לונדון הרבה יותר זולה מאשר בתקופה שהייתה חברה בשוק האירופי.

לפני שנה הפאונד היה סביב .5.5 שקלים,היום הוא סביב 4.5 שקל.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם
תודה על ההמלצות חברים! אכן שכחתי להזכיר, מדובר על חמישה ימים. בעקרון אנחנו לא פוסלים כלום - תרבות, מוזיאונים, טיולים רגליים, שווקים, הכל הולך. אבל כמובן שעדיף מקומות שיתאימו לכל המשפחה, רוצים להיות כמה שיותר ביחד.

בחמישה ימים לא הייתי מוותר גם על הבריטיש מוזיאום - שיכול להיות נורא מעייף אם באמת מנסים לעבור על הכל שם, וגם על tower.

יש גם את הגלגל הענק מול וסטמיניסטר. אני ויתרתי עליו כשהייתי שם בגלל התור הענק, אבל נראה לי שאפשר גם לקנות כרטיסים יותר יקרים ולדלג על התור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לגבי מוזיאונים - ממליץ מאוד על ה-Tate Modern Art Gallery. מוזיאון מסוג אחר (אמנות מודרנית), מאוד מעניין - גם לילדים.

אל תוותרו על סיור בשוק/ים - Borough אם אתם בקטע קולינרי, Portabello road אם אתם בקטע של עתיקות, Greenwitch אם אתם בקטע של קניות. ויש עוד הרבה אחרים...

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • תוכן חדש...