Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

צריכה את עזרתכם בבחירת רכב.

מחפשת רכב קטן לנסיעות מירושלים למרכז ובחזרה. מדובר ברכב שיעשה 20-25 אלף קילומטר בשנה

אז כאן כמה שאלות:

1) חדש או יד שניה? (אם יד שניה אז כמה ישן -בן 3 או מעלה?)

2) היברידי או דיזל או בנזין רגיל? (מאוד חשוב לי עיקרונית רכב ירוק ככל האפשר)

3) אוטומט או יד שניה? (מזמן לא נהגתי על גיר רגיל ולא יודעת עד כמה יהיה מעצבן לנהוג בידני מהמרכז בחזרה לירושלים בעליות או פקקים)

תודה רבה רבה

פורסם

מה התקציב?

כמה אנשים נוסעים ברכב בדרך כלל?

לכמה זמן את מתכננת להחזיק את הרכב?

אם חשוב לך רכב ירוק ככל האפשר אז היברידי כנראה עדיף, יש לך אופציות כמו קיה נירו , יונדאי איוניק, טויוטה פריוס.

פורסם

תקציב תלוי ברמת החיסכון ויכולת למכור את הרכב מאוחר יותר. אפשר או לקנות משהו זול או לקנות יקר בתנאי שלא יאבד הרבה מערכו

פורסם

זה רכב שני - כנראה קטן. ולרוב אסע בו לבדי או עם 2 ילדים. "נדלקתי" על איוניק ליפני חודש לא רק בגלל ההיברידי אלא גם בגלל 5 שנות אחריות ו7 שנות אחריות למונע היברידי. השאלה היא כמה הוא יאבד מערכו - עכשיו בטוח יש איוניק רק חדש ובכמה נוכל למכור אותו בעוד נגיד 3 שנים.

פורסם

איוניק הוא רכב משפחתי לא קטן. קשה לדעת מה תהיה ירידת הערך שלו בשלוש שנים, אם את רוצה להיות בטוחה כמה הוא יאבד את יכולה לקחת את הרכב בליסינג פרטי (ואז העלות לשלוש שנים ידועה מראש) המקובל בשוק הוא שבשלוש השנים הראשונות הרכב מאבד כ-50% מערכו כחדש (סביר להניח שיהיה קצת פחות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית לא הייתי לוקח רכב ידני להיתקע בפקק בעלייה זה לא נחמד בכלל

מבחינת רכבים ירוקים יש את כל ההיברדיות של טויוטה יש קיה נירו וכמו שאמרת היונדאי מבחינת איבוד ערך יונדאי יחסית לא נופלים בטירוף אז לפי דעתי עוד 3 שנים היא תהיה שווה באיזור ה70000 (הערכה לא מקצועית)

וכל הרכבים הללו יש בערך אותו איבוד ערך והחברות אמינות מבחינת ביטחון באמינות לטויוטה יש הכי הרבה ניסיון עם רכבים היברדיים אז זה הימור יותר בטוח מהקיה או היונדאי ( שבתור חברות הם אמינות אבל הם רק עכשיו נכנסו לתחום ).

פורסם

אני חושב שאיוניק בחירה טובה ולא רק בגלל האחריות הארוכה. מדובר על רכב חסכוני מאוד, עם מערכות בטיחות מתקדמות שזה יתרון בלתי מבוטל.

רכב קטן לנסיעות בין עירוניות - זה לא הדבר הכי נוח שיש. איוניק, לאומת זאת, נחמד מאוד לשיוט בין עירוני, אם כי יש מעט רעש מהגלגלים שמפריע לי אישית וגם קשיח למדי בעיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איוניק הוא רכב משפחתי לא קטן. קשה לדעת מה תהיה ירידת הערך שלו בשלוש שנים, אם את רוצה להיות בטוחה כמה הוא יאבד את יכולה לקחת את הרכב בליסינג פרטי (ואז העלות לשלוש שנים ידועה מראש) המקובל בשוק הוא שבשלוש השנים הראשונות הרכב מאבד כ-50% מערכו כחדש (סביר להניח שיהיה קצת פחות)

הגזמת טיפה חבר.

מאזדה 3 SPIRIT חדשה עלתה בסוכנות 142,000 ש"ח,היום עולה 94,000 ש"ח.

יותר לכיוון 35% -30% אם הרכב מדגם מבוקש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תנסה למכור במחיר הזה - אין מצב שתצליח אפילו להתקרב בהתחשב במחירי 0 ק"מ. מעבר לעובדה שצריך להיות פסימיים בהערכות כאלה ולהיות מופתעים לטובה ולא ההיפך...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תהיי מוכנה לנסוע בגיר ידני, ה-208 דיזל-ידנית תתאים לך. היא חסכונית מאוד (1-23 זו תוצאת אמת), אמינה לפי פרסומים בחו"ל (לא כמו פיג'ואים של פעם אם יש לך חשש), נוחה ועם בקרת שיוט.

פורסם

אם נדלקת על האיוניק, מה חשבת על הנירו? במרבית מבחני הדרכים הנירו התעלה עליו. בנוגע לערך מכירה עתידי, כמו שכתבו לך עדיין קשה לשפוט מה יהיה המצב של רכבים אלו עוד כמה שנים, אבל אם להסתמך על רכבים אחרים של החברות הללו השוק מאד אוהב אותן, גם כיד שנייה ויותר.

פורסם (נערך)

רכב שני, קטן, היברידי וחסכוני - טויוטה יאריס היברידית.

אני לא רואה בעיה לנסוע ברכב הזה 25 אלף קילומטרים בשנה.

היא גם עולה פחות מאיוניק\נירו, פירוש הדבר הפסד יותר קטן במחיר אחרי כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...