Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים לI30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

אם כל מה שמונע ממך להתקין קומפוננט זה קיומם של מקומות מקוריים לטוויטרים, יכול לבדוק אם לרמות גימור גבוהות יותר יש משולשים (בהנחה ושם זה ברכב) עם מקומות מובנים עבורם.

שים לב גם לענין מקור הרמקולים (אודיסון ואולי גם הרץ) הנמכרים בחנויות דרך זאפ.

ראה בשניים שלושה עמודים האחרונים של השרשור הדביק של אודיו סיסטם.

פורסם

לא הייתי בוחר באף אחד מהם אלא אם כן אתה רוצה להתאכזב ,מעבר לזה אני לא מבין מה הבעיה

עם הטוויטרים ,אם חשוב לך מראה יותר אלגנטי אתה יכול להתקין את הטוויטר SHALLOW MOUNT

שיתן לך מראה "דמוי מקורי".

ההמלצה שלי היא קומפוננט, ורצוי אחד ברמת ביניים ולא ברמה בסיסית מבית טוב.

פורסם

קראתי בשרשור של אודיו סיסטם,

אין לי הרבה לאן להתאכזב אני סה"כ מחפש משהו קצת יותר טוב מהמקור (שיעמוד בחיבור למגבר לקצת יותר עוצמה)

סט כניסה אמור להספיק לי, זה לא יהיה כמו הדוטק אני יודע ומבין, (הימים שישבתי עם אדי לכוון TC עברו מזמן)

מחפש את הפשוט שיתן לי קצת יותר מהמקור וזהו.

כנראה לא אתקין את הGTO 75.5 בגלל הגודל הפיזי ואלך על משהו יותר קטן (גם של JBL שיש לי במחסן אם אני לא טועה מוציא 50W לערוץ)

אם יש הצעה לסט אחר אשמח לשמוע

• תוכן חדש...