Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנור אפייה בילט אין .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מחפש המלצה לתנור אפייה בילט אין שלא יהיה יקר , אמין .

חשבתי ללכת על זנוסי , דעתם בנושא תתקבל בברכה , בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

חפש את השילוש של קונסטרוקטה/בוש/סימנס BSH.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ביולי קנינו זנוסי, את הדגם עם הניקוי הפירוליטי. בינתיים עובד בסדר גמור.

למה שלא יעבוד...

בכל אופן קרובת משפחה קנו ב3000 שח זנוסי ומאוד לא מרוצים.

פיזור החום גרוע גם בטורבו גם בגריל וגם ברגיל, שטחים מסויימים נשרפים ואחרים לא מוכנים.

תצוגה כתומה ששיכת לתנורחם הדיגיטלים מליפני 20 שנים.

אין טריקה שקטה.

התנור נשאר מלא אדים לאחר כל אפיה

ועוד שלל הטחות.

לעומת זה, אני החלפתי בוש בן 13 שעלה 3000 בזמנו בסימנס דיגיטלי שגם עלה היום 3000.

זאת לאחר שעשיתי דיי הרבה בדיקות, אני יכול לאמר שכמעת כל מה שיש בפחות מ2500 זה פשוט מכשיר מצוקמק, ספק אם מתג ההפעלה ישרוד שימוש סביר.

מה קיבלנו ב3000? טריקה שקטה, דיוק מאוד גובוהה באפיה, שלל פונקציות לתכנות שבהתחלה אתה אומר "מה אני צריך את זה" אבל הקלות של להפעיל אותם עם התפריט הנגלל על הצג גורמת לך דווקא כן להשתמש בהם

אותה קרובת משפחה הגיע לא פעם לאפות דברים אצלנו כי אצלה האפיה נכשלת ואצלנו זה מעולה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלנו פיזור החום בסדר גמור, אחרי סיום האפיה יש מאוורר שמשיך לעבוד אז לא נתקלנו באדים בתוך התנור. התצוגה הכתומה אכן מעפנה והתכנות לא כל כך נוח. מבחינת טריקה שקטה, אנחנו בכל מקרה סוגרים את הדלת בעדינות אז אין לי מושג מה ההבדל ואם זה בכלל קיים אצלנו.

פורסם
חפש את השילוש של קונסטרוקטה/בוש/סימנס BSH.

...אשר כולם מיוצרים ע"י מרלוני האיטלקי (אינדסיט).

לכן כדאי גם לבדוק את אינדסיט. לי יש כזה, גומחה, עובד כמו סוס כבר 7 שנים.

פורסם

לפני מספר שבועות קנינו לבת משפחה תנור דלונגי והיא מאושרת.

1,200 ש"ח, מיוצר באיטליה ומגיע עם אחריות של ניופאן.

-

פורסם
...אשר כולם מיוצרים ע"י מרלוני האיטלקי (אינדסיט).

לכן כדאי גם לבדוק את אינדסיט. לי יש כזה, גומחה, עובד כמו סוס כבר 7 שנים.

את הסיפור הזה שמעתי כאן ב-2011 גם על מכונות כביסה.

הלכתי קניתי בגלל זה מכונה של אינדיסיט וקיבלתי כזה זרנוק שלא ייאמן. נזרקה לפח עוד בתקופת האחריות המורחבת לדעתי.

לך תקנה את המותג. אולי כולן מיוצרות על ידי אותו יצרן (לדעתי לא) - אבל הן בטח לא באותה איכות.

פורסם

עד כמה שאני זוכר (אין לי reference, כך שזה אמין כמו זכרון) תנורי BSH מיוצרים דווקא בפולין, מפעל שהיה בעבר של AEG או חברה גדולה אחרת.

אישית די התאכזבתי מתנור אפיה בוש - החזיק מעמד משהו כמו 6-7 שנים, חצי מהסאוטר שקדם לו. אבל הסאוטר היה מהימים שזו היתה חברה עצמאית, לא מותג של אלקטרה, וכנראה גם נפגע בעת מעבר דירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש תנור אפייה של סימנס פירוליטי, דווקא העדפתי לקחת ללא המסך מגע, כבר מעל שנה ואני מרוצה מאוד. אגב הוא מיוצר בגרמניה.

פורסם

חמסה חמסה חמסה, עם תנור של בוש, אוטוטו בן 10. עובד כמו ביומו הראשון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה לא חד משמעי, יש דגמים שמיוצרים בגרמניה ויש דגמים שמיוצרים במקומות אחרים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...