Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב, אז אמא שלי חלתה במחלה הארורה. בהתחלה זה היה "רק" סרטן השד, אבל עכשיו זה נהיה גרורתי ומתחיל להתפשט לכיוון הכבד. נתנו לה כל מיני תרופות שלא כ"כ מועילות והאחרונות שהביאו נראה שהן יותר מזיקות(לא מצליחה לאכול שום דבר, הקאות, עייפות תמידית, בקושי מצליחה ללכת מהסלון למטבח-דברים שעד לפני התרופות האחרונות לא קרו לה לעולם). בנוסף, כל כמה שבועות מחליפים לה תרופות ונראה שהרופאים לא ממש יודעים מה הם עושים ואמי נהייתה סוג של שפן ניסיונות. היא מטופלת באסף הרופא והייתי בטוח שהרופאים שמטפלים בה הם מצויינים ועושים כמיטב יכולתם עד לפני כמה שבועות שבהם נודע לי על הדו שיח הזה שהיה:

רופאה : אני צריכה שתעשי בדיקת CT/MRI נוספת.

אמא : עוד צילום? זה מסרטן, לא?

רופאה: מה זה משנה? גם ככה יש לך סרטן...:shock:

הייתי בתהליכי גיוס לעבודה חדשה ואפילו הייתי על סף חתימה על חוזה עם חברת סטארט אפ, אבל אחרי ששמעתי את מה שהיא אמרה הבנתי שאם אני לא אעשה משהו, אאבד את היקר לי מכל והחלטתי לקחת פסק זמן כרגע מעבודה ולחפש לה את הרופאים הכי טובים בתחום, גם אם זה יגמור לי את כל חסכונותי.

אז למישהו יש המלצה בתחום? אשמח לתשובות.

עריכה אחרונה על ידי avk

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי הרבה ניסיון עם המחלה הזו אבל יש לי לא מעט ניסיון עם בתי חולים. אסף הרופא הוא מהגרועים בבתי החולים באיזור המרכז לדעתי. אשתי הגיעה לשם עם דלקת בתוספתן ולקח להם 3 ימים לזהות את הבעיה ואז כבר היה מאוחר מידי והיא סבלה מזיהום נורא בכל הגוף כתוצאה בגלל שלא עלו על זה בזמן. היא הייתה מאושפזת חודש אח"כ

בית חולים טוב זה שיב"א תל השומר.

מעבר לזה יש בנושא סדרה של כמה פרקים ביוטיוב ששוה לראות, תתחיל לצבור כמה שיותר ידע.

החלמה מהירה לאמא !.

פורסם

א. זוועה. הלב בוכה. מחלה ארורה.

ב. כל הכבוד על המסירות. יש אנשים שמגלים מאוחר מדי שאמא יותר חשובה מג'וב כזה או אחר. אני כמעסיק פוטנציאלי, הייתי מייחל לעובדים כמוך.

ג. אין לי איך לעזור עם מידע מהימן לגבי מה ששאלת, אבל הרושם הכללי שלי הוא ששיבא הוא המקום בשבילכם.

רפואה שלימה ותבשר טוב!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פנה לרב פירר (עמותת "עזרה למרפא").

הוא מטפל בדיוק בדברים כאלה (הכוונה היא התאמת רופא לחלה ולמחלה, לא ריפוי סרטן בכשפים ולחשים)

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קודם כל צר לי לשמוע, כואב הלב.

חשוב שתכנס לזה בראש מפוכח, למיטב ידיעתי ברגע שיש גרורות אין יותר מדי מה לעשות (אם כי אני לא בטוח), לשמחתי אצלנו במשפחה תפסו את זה בזמן וזה לא הגיע לכדי גרורות.

תתחיל לחפש רופאים/פרופסורים שהם מנהלי מחלקות ולשלם להם באופן פרטי, אתה תהיה בהלם איך היחס מתהפך ומשתנה לגמרי כשאתה משלם כסף.

לדוגמא :

: https://www.sheba.co.il/%D7%93%D7%A8_%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%9F_%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%A8

לגבי אסף הרופא - לי דווקא יש נסיון חיובי מכיוון ההריון של אשתי, רוב הרופאים שהלכנו אליהם (בלי קשר לאסף הרופא) היו מעולים והם עובדים באסף הרופא וגם מהלך הלידה (קיסרי) וכל הקשור היה חיובי.

בגדול, תתחיל לירות לכל הכיוונים, תתחיל להגיע למנהלי מחלקות ולא סתם לרופאי המחלקה, וגם שמעתי דברים טובים על הרב פירר.

פורסם

יש 3 מרכזים בארץ

שיבא הדסה ירושלים ואיכילוב

כל אחד מהם טוב בסוגים מסויימים של הסרטן.

הרב פירר הוא כתובת טובה מאוד להתאמה לביה"ח הנכון

מאחל לאמך שתתגבר על הכולירע הזו.

הייתי גאה להיות אבא לבן כמוך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש 3 מרכזים בארץ

שיבא הדסה ירושלים ואיכילוב

כל אחד מהם טוב בסוגים מסויימים של הסרטן.

הרב פירר הוא כתובת טובה מאוד להתאמה לביה"ח הנכון

מאחל לאמך שתתגבר על הכולירע הזו.

הייתי גאה להיות אבא לבן כמוך

אוסיף גם את מרכז דוידסון בבלינסון שגם כן נחשב מרכז מעולה.

שיהיה המון בהצלחה.

כמו שאמרו, אם יש אפשרות, תגיעו אליהם בפרטי. היחס ורמת הריכוז שהם יכולים לתת שונה לחלוטין.

Sent from my A0001 using Tapatalk

מגאן 265

פורסם

מצער לשמוע.

אבל כן, צריך לעשות CT כדי לראות התפשתות המחלה בתוך הגוף. כנראה הכוונה הייתה לPET CT.

אין מה לעשות ושזה יהיה הבעיה הגדולה שלכם.

לגבי המחלה. סרטן הוא כמו רופואה וכמו מוזיקה. יש מליון סוגים וריפוי של סוג אחד לא דומה לריפוי של סוג אחר.

אם תרשום לנו אבחנה מדוייקת ושלב אולי נוכל ליעץ כיוון. חוץ מזה אתה לא חייב להחליף בית החולים.

לך תתיעץ עם ה מומחה לסוג שלך ותחזור לרופאים שלך עם המלצות שלו.

פורסם (נערך)

אחותי גילתה את המחלה הארורה בשלב מאוד סופני, גילוי וטיפול מוקדם משנה דרמטית את אחוזי ההצלחה.

כשהלכנו לפירר קיבלנו 2 המלצות, דוקטור בלה קאופמן מתל השומר ודוקטור רייזל מבלינסון. שתיהן מאוד מקצועיות אבל בלה קאופמן הרבה יותר חמה,אמפטית ומאוד מאוד נחמדה, אלו דברים מאוד חשובים בתהליך שאין לזלזל בהם כלל. לצערי אנחנו בחרנו ברייזל שאומנם כפי שרשמתי מאוד מקצועית אבל מאוד לוקה בחסר באימפטה וביחס לחולה.

מקרובת משפחה אחרת שהלכה לבלה קאופמן שמענו רק דברים טובים שחיזקו את החוות דעת שקיבלנו עליה.

עריכה אחרונה על ידי IsraelR

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם (נערך)

אל תרוץ לבזבז כספים ללא הבחנה בשלב ראשוני,יתכן

שתזדקק להם בהמשך.

דבר הכי מתבקש זה לשמור על קור רוח,להירגע ולהרגיע.

בדוק את הביטוח שלה בקופ''ח, מה מכיל, האם יש אפשרות להתייעץ עם

רופא מומחה כנגד השתתפות עצמית?

האם יש לה החזרים כל שהם,נסיעות, תרופות, וכו'

לעשות קוד מחלה שמקנה לה תרופות ונסיעות למחלקה בחינם.

האם יש ביטוח פרטי? ביטוח סיעודי? נכות בביטוח לאומי,ועוד.

כב' הרב פירר מייעץ גם בטלפון,ככה אני התייעצתי איתו לגבי הבן,

הוא מקשר חולה למרכז רפואי בארץ או בחו''ל ויש לו ידע עצום,

את דוד שלי הוא שלח למקום מתאים לביצוע ניתוח צואר מסובך,

שהצליח, וילד אחר ששלח לארה''ב לטפל בבעיה שומנית בעמוד שדרה,

גם הצליח 100 אחוז.

שתהיה רפואה שלמה,אשמח לעזור ככל הניתן גם בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

קודם כל רפואה שלמה ומהירה.

אם המחלה הגיעה למצב גרורתי אז זה בהחלט מורכב יותר וקשה יותר לריפוי.

לגבי בדיקות שמצריכות קרינה מייננת נוספת (NM / PET / CT), התועלת בבדיקות האלו גדולה מאוד מהסכנה השיורית של קבלת הקרינה הנוספת.

אמא שלך תצתרך לעבור עוד ועוד בדיקות כאלו, כל אחת מהן בודקת דברים אחרים. ה CT בודק את הפטולוגיה של הגידולים (חתך וגודל) וה NM או PET בודקים ביישומים הרלוונטיים לכם את התקדמות או נסיגת המחלה בגוף, קרי גרורות חדשות או להפך, גרורות ש"נעלמות" (הן לא ממש נעלמות ללא ניתוח, אך יכולות להפוך ללא פעילות ולכן לא מזיקות).

רק לשים לב שבבדיקות ה NM/PET מזריקים לגוף חומר רדיואקטיבי (אגב - הקרינה ממנו קטנה ממה שסופגים בCT...) מסוגים שונים. הבעיה היא שהוא נשאר בגוף בין מספר שעות למספר שבועות בהתאם לסוג החומר. לא רוצה להכנס לכל סוגי המיפויים, אבל מה שרלוונטי לגביך הוא ב 99% סיכוי הוא חומר שנראה טכניציום (Tc99m). המזל הוא שלחומר הזה יש זמן מחצית חיים של 6 שעות, כך שכלל אצבע הוא שלאחר יממה (4 פעמים דעיכה לחצי) הקרינה שנשארת בגוף נחשבת זניחה.

לצערי לא תמיד מקפידים לאמר לפציינטים בבתי החולים שעוברים את הבדיקה לשמור על כללי הזהירות אז אני אדגיש לך אותם כאן:

להקפיד לא לחשוף את אמא לילדים ו/או נשים בהריון 24 שעות לאחר הבדיקות, הם הכי רגישים לקרינה.

בנוסף, אם ניתן, יש להשתמש בשירותים נפרדים (המון קרינה מפונה דרך השתן) - שוב רק ל24 שעות.

+1 לר פירר, הייתי אצלו אישית בבעיה אחרת והפנה אותי באמת למספר 1 בארץ, רק אח"כ הבנתי.

המלצה לרופא שכן זה התחום שלו וטיפל מצויין בת משפחה שחלתה בסרטן השד (גילוי מוקדם..) - פרופסור דן הרשקו (הבן של חתן פרס נובל).

שיהיה בהצלחה, מחזיק לכם אצבעות

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
טוב, אז אמא שלי חלתה במחלה הארורה. בהתחלה זה היה "רק" סרטן השד, אבל עכשיו זה נהיה גרורתי ומתחיל להתפשט לכיוון הכבד. נתנו לה כל מיני תרופות שלא כ"כ מועילות והאחרונות שהביאו נראה שהן יותר מזיקות(לא מצליחה לאכול שום דבר, הקאות, עייפות תמידית, בקושי מצליחה ללכת מהסלון למטבח-דברים שעד לפני התרופות האחרונות לא קרו לה לעולם). בנוסף, כל כמה שבועות מחליפים לה תרופות ונראה שהרופאים לא ממש יודעים מה הם עושים ואמי נהייתה סוג של שפן ניסיונות. היא מטופלת באסף הרופא והייתי בטוח שהרופאים שמטפלים בה הם מצויינים ועושים כמיטב יכולתם עד לפני כמה שבועות שבהם נודע לי על הדו שיח הזה שהיה: רופאה : אני צריכה שתעשי בדיקת CT/MRI נוספת. אמא : עוד צילום? זה מסרטן, לא? רופאה: מה זה משנה? גם ככה יש לך סרטן...:shock: הייתי בתהליכי גיוס לעבודה חדשה ואפילו הייתי על סף חתימה על חוזה עם חברת סטארט אפ, אבל אחרי ששמעתי את מה שהיא אמרה הבנתי שאם אני לא אעשה משהו, אאבד את היקר לי מכל והחלטתי לקחת פסק זמן כרגע מעבודה ולחפש לה את הרופאים הכי טובים בתחום, גם אם זה יגמור לי את כל חסכונותי. אז למישהו יש המלצה בתחום? אשמח לתשובות.
גם לנו הייה סיפור דומה אצל אונקולוג לפני מס' שנים, גם על רקע סרטן שד: רופאה : אני צריכה שתעשי בדיקת CT/MRI נוספת. אמא : עוד צילום? זה מסרטן, לא? רופאה: זה דומה לשאלה שנידון למוות שואל על הסיגריה האחרונה - (אם זה לא מסרטן). כמובן שעברנו לרופא אחר.
פורסם

עם כל הצער אני חייב לומר שהדבר האחרון שחולה סרטן עם גרורות צריך לחשוש ממנו זו בדיקת סיטי שנדרשת לצורך האבחון והטיפול. ברגע שיש גרורות כבר אין שום דבר שבאמת "מסרטן" חוץ מהסרטן עצמו ולכן לרופא השאלה נראית מעט הזויה.

זה כמובן איננו מצדיק יחס ציני מצד הרופא.

כשאימי חלתה והתגלו גרורות, אפשרנו לה לעשן כמה שהיא רק רוצה כדי שתיהנה בחודשי חייה האחרונים, לא הסיגריות האחרונות הרגו אותה, גם לא בדיקות הסיטי בזמן המחלה.

ושוב, אני לא מתווכח עם כך שרופא מקצועי צריך להיות אמפתי וסבלן לחולה, אבל שאלות מוזרות מזמינות לעיתים תשובות שכאלה..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...