Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם .

יש לי הונדה סיביק האטצבק 2012 החדשה .

האוטו כרגע על כ 88000 ק"מ . אחרי בירור עם מוסך הונדה מורשה התברר לי כי עלות הטיפול היא 1890 ש"ח בערך כולל מע"מ וכולי . מחיר מטורף . אחרי בדיקה ב איביי , עלות החלקים לא כולל השמן היא כ 450 ש"ח .וזה כולל פלאגים אירודיום של NGK , פילטר אויר של K&N פילטר שמן בוש ועוד פילטר למזגן .האם כדאי ללכת למוסך נורמלי שיקח עלות החלפה לחלקים ולהביא את החלקים מ איביי , או האם יש למישהו מוסך שמטפל בהונדה האיזור השרון במחיר שפוי ?

פורסם

תמיד אפשר להתחיל ללמוד לטפל לבד. אם לא אז האופציה שלך היא פשוט לבצע השוואת מחירים בין כל מיני מוסכים באזור שלך.

לפני שאתה מזמין חלפים מהאינטרנט תוודא עם מוסכים באזור שהם מוכנים לבצע טיפול על חלפים שלך ומה יהיה מחיר העבודה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני יודע להחליף את החלקים , אין לי בעיה .אבל מוכן לשלם למוסך בכדי שיהיה לי הוכחה שעשיתי טיפול וגם שהוא יעשה את העבודה , אבל במחיר שפוי . נמאס לי שהם גובים איך שבא להם .

פורסם (נערך)

רוב העלות בטיפול היא העלות של הפלאגים של NJK

תזמין אותם מEBAY ותחליף לבד ברכב הזה זה פשוט ממש (בורג אחד, להוציא כויל, להוציא פלאג ובסדר הפוך)

שאר העלות היא חלקים שאפשר לקנות בארץ

פילטר שמן רק מקורי (אל תקנה של בוש) עולה 50-70שקל בחנויות החלפים

שמן תקח 5-30 או 5-40 אני משתמש בCASTROL EDGE FST שעולה 170-200שקל בחנויות חלפים

פילטר מזגן ופילטר אויר תקנה חלופי בעלות של 30שקל לאחד והחלפה אפשר לעשות לבד ולוקחת 5 דקות

הפלאגים היה קישור לא מזמן לדגם הספציפי (תחפש בפורום) שעולה משהו כמו 200 שקל כולל משלוח (תזמין מארה"ב ולא סין)

אתה לא נמצא באחריות לכן אתה לא צריך הוכחה לשום טיפול שהוא לא בטיחותי (ברקסים/בולמים וכדומה)

עריכה אחרונה על ידי toshigun
  • תוכן חדש...