Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ישבתי עם חבר בבר, לא רציתי לאכול כלום, הוא הזמין בירה, כל הוויסקי שהיה בתפריט לא היה מהמועדפים עלי.

הזמנתי הנדריקס בכוס סניפר, נקי.

סביר להניח שקיבלתי ביפיטר מדולל, לא הרגשתי ורדים או מלפפון, חשבתי שאולי נדפק לי האף, נסיתי כמה פעמים, כלום...

והמשקה לא היה מספיק חזק כמו ג'ין רגיל כדי לעקוץ את הלשון.

יש פאבים שמרמים בצורה כזו את הלקוחות שלהם, או שסתם לא הרגשתי את ההנדריקס?

יאמר שלא טעמתי הנדריקס בעבר, רציתי לטעום כדי לדעת אל כדאי לקנות בקבוק.

אבל שתיתי ג'ינים אחרים ואני יודע להבדיל ולהרגיש הבדלים בריח ובטעם.

פורסם

אוסיף עוד משהו, המלצרית שהביא את החשבון הגישה לי חשבון נמוך יותר, כשתיקנתי אותה היא הסתכלה עלי במבט נבוך כזה, יש מצב שהיא ניסתה "לתקן " את הטעות...

פורסם

יש מצב, הרבה פעמים מלצרים (אם אתה לא יושב על הבר) לא ידעו להבחין ומבחינתם ביקשת ג'ין (כבר יצא לי לראות מלצרים שלא יודעים מה זה ג'ין בכלל). אם זה מקום מכובד הסיכוי שניסו לדלל לך את המשקה או להחליף אותו בזדון נראה לי קלוש.

אבל יש מצב אחר, אם לא טעמת הנדריקס בחייך יכול להיות שאתה פשוט מאוכזב מהמשקה עצמו. קרה לי כמה פעמים עם משקאות אחרים (בעיקר וויסקי ויין) שמאוד הלהיבו אותי על המותג ובסוף זה היה eh...

קורה וזה לגמרי העניין של על טעם ועל ריח.

פורסם

אני בעד כי נכתוב נשאל ונתייעץ בפורום,, אבל.

מדוע לא בדקתה עם המלצרית או הבר, במקום.

לפעמים יש טעויות, הם התבלבלו, או מצב אחר, לא טעים ללקוח.

אפשר והיו מתקנים במקום.

ואפשר כי גם אם זה הנכון ולא טעים, היו מחליפים לאחר.

עסקים כן באים לקראת הלקוחות, כדאי בנימוס לברר תמיד.

מאחר ובכל מצב - עכשיו זה מאוחר, הם לא יכולים לתקן ואתה לא נהנתה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אולי ההבנה של המלצרים והברמן בסוגי ג'ין שואף לרמת הידע שלי בסוגי ג'ין (אם לא הצבע, כנראה שלא אדע להבדיל בין ג'ין לאנטי פריז), ופשוט הביאו לך את מה שהיה, כמו שמביאים פפסי למי שמבקש קולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לכאורה נראה כמו טעות בתום לב. בפעם הבאה פשוט תשאל.

זה היתרון בהזמנת לפרויג, כמעט תמיד ישאלו אותך מה הזמנת בכלל (כן, זה סוג של וויסקי, הנה, שם בדיספליי. כן, שם. הנה. יופיייי) ואפשר לזהות ממרחק את הריח...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה ש-hans כתב. בפאבים מזמינים מה שניתן לזהות בקלות. מעושנים (לא רק לפרוייג, גם לגאוולין או ארדבג), ג'ק דניאלס, טעמים שקשה לבלבל. יהיו מקומות שימזגו משקה זול יותר בכוונה ויהיו אהבלים שיטעו. זה מה יש.

פעם ישבתי באיזו פגישה בקפה קפה וראיתי שיש להם גם ג'ק וגם דרמבוי. ביקשתי ראסטי נייל. אף אחד לא ידע מה זה. עברתי אתם על זיהוי - ג'ק מזהה? דרמבוי מזהה? חצי חצי. בסוף הביאו לי אולד-פשנד מלא עד הקצוות (אחרי שייקר). מזל שלא נהגתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כשהייתי שותה הייתי מת על ראסטי נייל.

פעם בפאב בהרצליה הברמן שאל מה זה, אז אמרתי לו. חייבו אותי 85 שקלים [מנה של דרמבוי ומנה של ג'ק בנפרד].

פעם אחרונה שכף רגלי דרכה שם. המקום כבר נסגר האמת. ברבן סטריט בהרצליה פיתוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו זה בגלל שאתה לא מבין כמה הוצאות יש לעסק פרימיום שכזה.

תכף נגלה שרצית לחלוק עם חבר את הראסטי נייל...

פורסם

ועדיין סגרו

שולחן פחות מ 500-2500 ש"ח לא רווחי בעליל על פי מקורות זרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פעם ישבתי באיזו פגישה בקפה קפה וראיתי שיש להם גם ג'ק וגם דרמבוי. ביקשתי ראסטי נייל. אף אחד לא ידע מה זה. עברתי אתם על זיהוי - ג'ק מזהה? דרמבוי מזהה? חצי חצי. בסוף הביאו לי אולד-פשנד מלא עד הקצוות (אחרי שייקר). מזל שלא נהגתי.

מקרה זהה קרה לי בחתונה ("ברמנים" בני 18 בלי שום מושג מעבר לוודקה רדבול) רק עם כוס הייבול :)

פורסם

לא יודע מה קרה אבל יש מצב חוסר מקצעיות.

משהו טרי מאתמול - פאב מכובד, מזמין מהתפריט ליטר בירה במחיר של 55 שקל ("בירות מבצע בתפריט"), מגיע חשבון 63 ש"ח... מסביר למלצרית את הבעיה. חוזרת עם הקבלה המתקונת, שוב 63, שוב מסבירים והפעם מקבלים את ה-55 ש"ח בחשבון.

האמת הזמנתי עוד דברים שלא הביאו לי אך לשם שינוי לא חייבו גם בחשבון, בטח הממלצרית שכחה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...