Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר חודשים הייתי מעורב בתאונה (נכנס בי מישהו מאחור)

השמאי קבע החלפה של פגוש אחורי.

בוצעה החלפה וצביעה של הפגוש החדש - בגוון שלא מתאים לצבע של הרכב (1)

חזרתי למוסך והשארתי את הרכב שוב לצביעה מחדש (מציין- רק צביעה, לא הורדה של הצבע הראשון. לא שלא רציתי...). נצבע בגוון מעט שונה, נראה יותר טוב, לא 100% התאמה, אבל אפשר לחיות עם זה (2)

חודש וחצי אחרי (היום) הייתה לי אפשרות לשטוף את הרכב ושמתי לב שיש לי צביעה גם על הכנף בגוון של הצבע מהפגוש (עם מעבר ברור בין הגוונים של התיקון והמקורי).

כמובן שאני לא מציין אפילו את הבועות בצבע והקצוות עם העיבוי.

למוסך ההסדר ההוא אני לא רוצה לחזור. גם לא בשביל להראות להם את הבעיה (וואלה אם הם לא בטוחים מה הם עשו אז לא מתכוון לעמוד שם ולשמוע את המריחות שלהם שוב)

דיברתי עם AIG והחברת שמאות לתאום בדיקה נוספת.

השאלות:

1. האים אני צריך לשלם גם על הבדיקת שמאי החוזרת?

2. לא יודע מה אפשר לעשות עם הפגוש הזה שוב חוץ מהסרה של הצבע וצביעה מחדש במקום אחר (וואלה לא בא לי שיהיו 3 שכבות של צבע זבל שיתפוצצו כולן ביחד עם הנגיעה הראשונה שתהיה לי בפגוש)

3. עצות כלליות להתנהלות יתקבלו בברכה.

תמונות:

תמונה 2 עם סימון אזורים שרואים בהם בברור את הקוים שבהם נגמר הצבע מהתיקון. בתמונה 1 זה בלי הסימונים... גם אפשר לראות את ההבדל בין הכנף לדלת

תמונות 3 ו-4 מדברות בעד עצמן.

4.jpg

3.jpg

1.jpg

2.jpg

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

עבודה חובבנית.אתה יכול לדרוש מחברת הביטוח לשלוח אותך למוסך הסדר אחר וזאת בכפוף להחלטת השמאי שליווה את התיק.שמאי רכב לא אמור לאשר תיקון כזה.פשוט מאוד אתה מתעקש לתקן במוסך אחר וחברת הביטוח לא מאשרת תשלום למוסך שביצע את התיקון.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

תודה.

אני אצתרך לשלם לשמאי שוב על ביקור וכאלה או לא?

ואיפה עכשו אני מוצא מוסך נורמאלי ברחובות או הסביבה? :(

• ספונסר פורום
פורסם

איכות תיקון הרכב ,היא באחריות המנהל המקצועי במוסך המטפל.

אתה לא צריך לשלם למוסך , וזה יעשה את עבודתו עד שיתקבל תיקון באיכות ראויה.

השמאי ביצע את מלכתו ואין לך צורך בשרותיו לדעתי.

בקש מהשמאי העתק מחוות דעתו, כולל תמונות בודדות במייל , זה חשוב להמשך.

אם לא מסתדר לך משהוא צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אנסה לעזור לך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

תודה אלי.

המנהל המקצועי במוסך אומר שזה הצביעה הכי טובה שהוא ראה בחיים שלו. הוא מבחינתו לא מקבל כסף על תיקונים נוספים אז לא מעניין אותו מה אני חושב

ובגלל שפעמיים עשו פשלה אחרי שהבהרתי שאני שם לב לפאקים בצבע, אני לא סומך עליהם שהם בכלל מסוגלים לעשות עבודה ברמה שלא חאפרית.

מי קובע מה זה איכות ראוייה? הביטוח אמרו שהשמאי, אני חושב שבתור לקוח גם לי אמורה להיות זכות דיבור בעניין. אבל באמת שאני לא מכיר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום וזה

שוב דיברתי עם הביטוח, טוענים שמבחינתם המוסך נותן אחריות ואני צריך לחזור אליו שיתקן עד שאני (השמאי יותר נכון) אהיה מבסוט.

לא רוצה. כאמור, נתתי צ'אנס, לא מסוגלים לצבוע, חבל לי על הזמן.

אני חושב ללכת למוסך אחר ולצבוע כמו שצריך, השאלה- האים אפשר וכדאי לתבוע את המוסך (בבית דין לטביעות קטנות) על עבודה רשלנית או לקחת על עצמי את התיקון (אני מניח עניין של 2000 שח) ולא לעשות לעצמי כאב ראש מיותר.

בכל מקרה אני רוצה הערכה של שמאי לתיקון שיהיה לי... אני לא אמור לשלם על זה אקסטרא

פורסם (נערך)

זו הבעייה עם מוסכי ההסדר.

למדת לקח. פעם הבאה קח שמאי ומוסך מטעמך. החוק מאפשר כיום.

נראה לי שמיצית את יכולותיו הטכניות של מוסך ההסדר.

אני הייתי הולך ישר למוסך מתמחה שיעשה שלייף וצבע מחדש לשביעות רצוני, משלם ₪2000 וסוגר עניין.

זה אותם ₪2000 שהייתי משלם ממילא בגלל שהפעלתי ביטוח אבל לא עברתי דרך מוסך ההסדר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מוסך הסדר,מהשורש יסדר,מסדרים אותך.

איכות בינונית ומטה וקומבינות על גב הלקוח,הכל כדי שחברת הביטוח תחסוך.

פורסם

העניין הוא כזה.

שאתה הולך לבית משפט - אתה צריך להוכיח 2 דברים:

1. שנגרם לך נזק ומה העלות שלו.

2. שנתת למי שגרם לך אותו אפשרות לסדר לך את הנזק.

מה זאת אומרת בפועל?

1. אתה צריך להוכיח לבית המשפט שהצביעה היא ברמה לא טובה. לא מושלם ולא עומד בסטדרטים שלי זה לא רמה לא טובה. אם הרמה של הצביעה היא ברמה סבירה כמקובל בענף - אז זה מה יש. הבעיה שהתמונות שלך לא ממחישות ממש את הבעיה. אני מתקשה להבין שם משהו.

מי יכול לקבוע האם הרמה של הצביעה היא טובה או לא? התשובה האוטומטית היא שמאי. כמובן שחוות דעת של בעל מקצוע כתובה יכול להיות שתהיה מספיקה לבית משפט.

2. בנוסף, אתה צריך להקליט את בעל המוסך אומר לך את הדברים שהוא אמר - שאין לו מה לעשות יותר.

שתגיע לבית המשפט - יכול בעל המוסך להגיד - תשמע, הייתי יכול לתקן לו את הנקודה הבולטת בחמש דקות. יש אחריות על העבודה, למה הוא לא בא אלי?

אם יש לך הוכחה שבעל המקצוע אמר לך - מבחינתי זה מה יש וזהו.

ולאחר מכן דוח שמאי במאשר שהצביעה הינה ברמה נמוכה ומתמחר את הנזק - אז תוכל לזכות בתביעה קטנה די בקלות ולקבל גם את שכר השמאי בחזרה.

פורסם

לחילופין, אתה יכול לשלוח לו (בדואר רשום) דרישה מפורטת לתיקון (וכמובן לתת לו שבוע-שבועיים לענות). גם אז לא יוכל לבוא בטענה שלא פנית אליו - כי יש לך הוכחה.

פורסם

תודה לכולם.

SAVE- שילמתי כבר השתתפות עצמית (יש מצב שיחזור אם הביטוח יקבל את כל הסכום מהפוגע? לא זוכר...) אז הסיפור יוצא לי כבר די יקר

Nakamichi- בעל המוסך מוקלט אצלי אומר שהוא לא יודע מה עשו... "תבוא נראה..." מהפעם השניה כמובן (בראשונה באתי). שמאי אני כנראה אקח בכל מקרה כי זה חלק מהשרות בתביעה אמור להיות אז אני לא מפסיד פה לפחות.

מלכישוע- לא מתכוון לתת לליצן הזה לגעת לי שוב ברכב. אין סיבה שאחרי שבאתי אליו בצורה הכי מכובדת והבהרתי לו שהעבודה לא מקובלת עלי, הוא יעשה לי עבודה תת רמה שכזו.

אגב, מדובר על מוסך צבע ופחחות ברחובות

מי שמעוניין לדעת את השם מוזמן לפנות אלי בפרטי.

פורסם

בתאום עם השמאי, אשר ביצע את השמאות מטעם חברת הביטוח.

א - לתת שוב אפשרות למוסך לתקן.

ב - לצבוע במקום המקובל עלייך, לשלם להם, ולהגיש תביעה לבית המשפט.

על התשלום אשר נקוב בשמאות, והמוסך קיבל.

שם-לב - אם המוסך במסגרת התיקון, גרם לנזק גדול יותר -

יש אפשרות לבקש מהשמאי אשר ביצע את השמאות הקודמת לבדוק ולאשר זאת.. ללא תשלום.

מאחר ובסוף התיקון, השמאי אמור לאשר את תקינות התיקון - דבר אשר .. השמאים שוכחים לבצע.

חברת הביטוח והשמאי, כבולים עם האפשרות לתיקון חוזר במוסך של הבעיה לשביעות רצונך.

** כאשר אתה לא סומך על הצביעה החוזרת.

אתה צריך לבצע זאת לבד, ולהגיש תביעה לבית המשפט לקבלת התשלום.

בגובה התשלום אשר קיבל המוסך מחברת הביטוח.

במידה ונגרם נזק במהלך העבודה ואתה לא רוצה את השמאי אשר ביצע את השמאות הראשונה.

אתה צריך להזמין שמאי אחר, ולשלם לו באופן פרטי.

ולהגיש תביעה - אשר תכלול את כלל התשלומים של הצביעה החוזרת והשמאות החדשה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה.

בסוף כנראה שיצא לי סדר גודל של 700-1000 ש"ח במוסך אחר... לא משהו ששווה לי ללכת בשבילו לבית המשפט.

מקווה שההערה שיש עכשו על המוסך ההוא בAIG תמנע מלקוחות אחרים לפול אצלהם

פורסם

זה לא ימנע כלום אצל מבוטחים אחרים אבל את הלקח שלך למדת. כמו שאמרתי, עד ₪2000 בכלל לא הייתי הולך לביהמש. מתקן בפרטי וזהו.

• תוכן חדש...